25 / 04 / 2024

Hanif Pehlivanoğlu dava

Hanif Pehlivanoğlu dava

İnşaat şirketi ve yüzlerce taşınmaz gayrimenkulü ile milyonlarca liralık servete sahip Hanif Pehlivanoğlu'nun serveti paylaşılamadı...

Silivri Pehlivanoğlu Yaşamkent Haziran 2024'te teslim!

İstanbul Avrupa Yakası Silivri'de hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Projede 223 adet konut ve 22 adet ticari alan yer alıyor.

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023!

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. İşte Pehlivanoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Pehlivanoğlu Yaşamkent'te 4.3 milyon TL'ye 2+1! Haziran 2024'te teslim!

Pehlivanoğlu İnşaat'ın İstanbul Silivri'de hayata geçirdiği Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinde fiyatlar 4 milyon 300 bin TL'den başlıyor. İşte Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili detaylar...

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bozkurt tarafından kuruldu.

Ev fiyatlarının artması dolandırıcıları harekete geçirdi!

Kiralık evlerin fiyatlarının artması dolandırıcıları da harekete geçirdi. Hukukçu Murat Can Pehlivanoğlu, sahte emlak ilanlarına dikkat edilmesi konusunda önemli uyarılar yaptı.

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu'nun mal paylaşımı davası başladı!

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasındaki ‘mal rejimi davası’nın ilk celsesi görüldü. Tanıkların dinlendiği dava 2 Kasım tarihine ertelendi.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık iddiasıyla yargılandığı dava reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun, Beylikdüzü'nde bulunan  inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan yargılandıkları davada, mahkeme davanın reddine karar verdi.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık iddiasıyla yargılandığı dava ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile babası Hasan İmamoğlu'nun, Beylikdüzü'nde bulunan inşaatlarında 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan yargılanmalarına devam edildi.

Seyfi Dursunoğlu'nun mirası için açılan dava ertelendi!

Temmuz ayında hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu, servetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştı. Dursunoğlu'nun yeğenleri söz konusu vasiyete itiraz ederek dava açmıştı. Mirasa yönelik açılan davanın ilk mahkemesi önceki gün görüldü.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık davasında karar çıkmadı!

Beylikdüzü'ndeki inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun davasında duruşma ertelendi.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu Hürriyet Emlak'ın strateji ve transformasyon direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nu strateji ve transformasyon direktörü olarak bünyesine kattı.

Nur Fettahoğlu'na tadilat davası: 5 yıl hapis istemi!

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşi Remziye A.'nın, Beşiktaş Belediyesi tarafından eskiden yurt olarak kullanılan beş katlı binada tadilat yaptırdığı ileri sürüldü. Savcılık, oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşi hakkında 5'er yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu kimdir?

Hürriyet Emlak'ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü Ecehan Berk Pehlivanoğlu kimdir? Ecehan Berk Pehlivanoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nun biyografisi...

Hanif Pehlivanoğlu dava Haberi

Hanif Pehlivanoğlu dava

İzmir'de 80 şubeli marketler zinciri bulunan Hanif Pehlivanoğlu (70), gönlünü Kazak güzeli Dilek D'ye kaptırdı. Eşi Neşe de boşanma davası açtı.

Takvim'de yer alan habere göre; milyarder iş adamı, bu ilişki sonucunda doğan kızı F'yi nüfusuna alınca aile parçalandı. Çocukları Ekin ve Eylem, tüm mallarına tedbir kararı aldırdı.

MİLYARLIK SERVET SAVAŞI

İzmir'de market zincirleri ve et entegre tesisleri bulunan ünlü işadamı Hanif Pehlivanoğlu (69) ile eşi Neşe Pehlivanoğlu arasındaki boşanma davası devam ederken, işadamına bir davayı da çocukları açtı. Ekin ve Eylem Pehlivanoğlu, babalarının, evlilik dışı ilişki yaşadığı kadının, kendinden olmayan F. N. (20) isimli çocuğunu üzerine kaydettirdiğini iddia ederek, genç kızın nüfus hanesinden düşürülmesi için dava açtı. İki kardeş, babalarına ait milyarlarca liraya ulaşan şirketler için ihtiyati tedbir kararı da aldırdı. 

Neşe...