29 / 03 / 2024

Hanönünü Merkez Camii

Hanönünü Merkez Camii

Hanönü ilçesinde eski olduğu için yıkılan Merkez Camisi Şeyh Şaban-ı Veli Camisi adıyla yeniden yapılmasına başlandı. Cami Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yapılacak.

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Doların 5 gün sonra tam ne kadar olacağını Merkez Bankası duyurdu! Bu rakamı görenlerin gözleri fal taşı gibi açıldı!

Doların 5 gün sonra ne kadar olacağını Merkez Bankası duyurdu... Bu rakamı görenlerin gözleri fal taşı gibi açıldı... Hemen bakın... 

TOKİ Bartın Merkez’e 608 bin TL’ye konut yapacak!

TOKİ'nin Bartın Merkez projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Bartın Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bartın Merkez 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Aydın Merkez projesinin detayları belli oldu! 240 ay taksit fırsatını kaçırmayın!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Aydın Merkez 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Aydın Merkez projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Aydın Merkez 2022 ucuz konut projesi...

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

TOKİ Bartın Merkez alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bartın Merkez alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Bartın Merkez alt gelir kura sonucu 26.11.2021!

TOKİ Bartın Merkez alt gelir kura sonucu 26.11.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bartın Merkez alt gelir kura sonucu 26.11.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Bartın Merkez alt gelir başvuruları 9 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Merkez alt gelir grubu projesi için başvurular 9 Kasım'da başlıyor.

Kastamonu Hanönü için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili Hanönü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Epsilon Otomasyon Kentsel Dönüşüm Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın merkez nakli yapıldı!

Epsilon Otomasyon Kentsel Dönüşüm Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın merkez nakli gerçekleştirildi. Epsilon Otomasyon Kentsel Dönüşüm Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın merkezi Çekmeköy'de yapıldı.

Emekli çiftten Sivas Merkez Camii ve Külliyesi inşaatına 5 milyon TL bağış!

Sivas'ta inşa edilen Merkez Camii ve Külliyesi'ne emekli Feyzullah-Feride Muntazam çiftinden 5 milyon 300 bin lira bağış geldi. 

TOKİ Bartın Merkez kura sonucu 21 Temmuz 2020!

TOKİ Bartın Merkez kura sonucu 21 Temmuz 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bartın Merkez kura sonucu 21 Temmuz 2020 ve TOKİ Bartın kura sonuçları isim listesi...

Hanönünü Merkez Camii Haberi

Hanönünü Merkez Camii

Hanönü ilçesinde eski olduğu için yıkılan Merkez Camisi Şeyh Şaban-ı Veli Camisi adıyla yeniden yapılmasına başlandı. İlçe Müftüsü Osman Sağlam yaptığı açıklamada,1959 yılında yapılan eski Merkez Camisinin yıkılarak yenisinin yapılması için inşasına başladıklarını belirtti. Müftü Sağlam, Merkez Cami alanının belediye adına tahsisli olduğunu, çevredeki arazi sahiplerinden bir kısım alan daha alınarak yeni cami projesi hazırlandığını söyledi. Projenin tamamlanmasıyla birlikte caminin inşaatına başladıklarını anlatan Müftü Osman Sağlam, İlçede oluşturulan komisyonla Caminin adının Hanönü 'de doğan büyük zat Şeyh Şaban-ı Veli Camisi olarak değiştirildiğini söyledi.


Caminin Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yapılacağını söyleyen Sağlam, "Hayırsever bir vatandaş bir miktar yardımda bulundu. Fakat caminin yapılması için başka hayırsever vatandaşlarında yardımına ihtiyacımız olmaktadır" dedi.Caminin bir an önce bitirilmesi için hayırsever vatandaşların yardımlarına ihtiyaçları olduğunu belirten...