27 / 04 / 2024

haramidere sevalista

haramidere sevalista

Sevalista Residence Haramidere teslim tarihi 20 ay sonra olarak belirtiliyor. Ofis ve konutların yer aldığı Sevalista Haramidere projesinde konut satış fiyatları 148 bin liradan başlayarak değişiyor...

BabyMalI, Haramidere’de 10 bin metrekarelik mağaza açıyor!

Özelcan Group, BabyMalI mağazası için İstanbul Haramidere'de 10 bin metrekarelik bir yer kiralanmış, şu sıralar açılış için son hazırlıklar yapılıyormuş…

Carrefour Haramidere şubesi yerine rezidans geliyor!

İstanbul'da yeni bir alışveriş merkezinin daha inşaatına başlanıyor. Haramidere'deki Carrefour'un yıkılması planlanıyor. Ardından bölgede yeni bir rezidans inşa edilecek. 

Hasırcılar'ın Haramidere'deki cami inşaatına izin çıkmadı mı?

AKP ile Fethullah Gülen cemaati arasındaki çekişme, cami inşaatlarını da etkilemeye başladı. Cemaate yakınlığı ile bilinen bir işadamı, Haramidere'de yaptırmak istediği cami için 2 yıldır imar izni alamıyor.

Hiper Gayrimenkul Future Park Oteli'nin yüzde 25'i satıldı!

Haramidere Parklar Mevkii’nde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park, bünyesindeki HawthornSuites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 87 odasının satışını gerçekleştirdi.

Future Park Otelinin yüzde 25’i satıldı!

Haramidere Parklar Mevkiinde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park, bünyesindeki Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 87 odasının satışını gerçekleştirdi.

Future Park Projesi Esenyurt'ta başlıyor!

Hiper Gayrimenkul A.Ş. Esenyurt Haramidere Parklar Mevkii'nde hayata geçirdiği 1632 konutluk Future Park Projesi bünyesindeki 348 odalı otelin işletmesi için Wyndham oteli ile anlaştı.

Hiper Gayrimenkul Beylidüzü'nün değerini lüks otel ile katlayacak!

Haramidere'de yapımına başlanan Future Park projesindeki otelin işletmesi için Wyndham oteli ile isim hakkı protokolü imzalandı. 20 yıl geçerli olacak protokole göre otelin adı "Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt" olacak.

Haramidere Future Park satış ofisi!

Haramidere Future Park satış ofisi ile 444 9 532 telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Daire fiyatlarının 176 bin TL'den başladığı projede toplam 1.600 adet konut yer alıyor.

Future Park Haramidere fiyatları!

Future Park Haramidere fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Atatürk Havalimanı'na 18 dakika uzaklıkta inşa edilen projede banka kredisi kullanılarak konut sahibi olunabiliyor.

Haramidere Future Park satılık!

Haramidere Future Park satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin Haziran 2016 tarihinde gerçekleşeceği proje ev ve otel konseptiyle hayata geçiriliyor.

Esenyurt Haramidere imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Esenyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 499 ada, 1 parsel ve bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

1993 yılında Ambarlı'da ilk özel liman inşaatı devam ediyormuş!

1993 yılında Kumcular Derneği tarafından yaptırılan Ambarlı-Haramidere arasında 2 bin 400 metre uzunluğunda, 10 milyon ton kapasiteli, tam donanımlı ilk özel limanın inşaatı devam ediyormuş.

1991 yılında Haramidere'de 50 milyon liraya daire!

Reşat Altın'ın 356 bin 517 liraya satıldığı 1991 yılında, Haramidere'de 140 adet altın parasına, 50 milyon liraya konut satılacakmış. 100 metrekarelik daireler 10 milyon lira peşinat ile satılacakmış.

haramidere sevalista Haberi

haramidere sevalista


132 adet bağımsız birimden oluşan Sevalista Residence projesi İstanbul Beylikdüzü Haramidere bölgesinde yer alıyor. Sevalista Residence Haramidere teslim tarihi bilgisinden önce Sevalista Residence projesi ile ilgili bilgi verelim.


Sevalista Residence Haramidere projesi içerisinde toplantı salonu, sinema salonu, fitness salonu, yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna gibi sosyal alanlar yer alıyor. Sevalista Residence Haramidere projesinde 112 daire, 18 açık ofis ve 2 iş yeri bulunuyor.


Sevalista Residence Haramidere satılık 1 oda 1 salon home ofis, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Sevalista Residence Haramidere projesinde iş yeri alanları 500 metrekare olarak belirlendi.



Sevalista Residence Haramidere teslim tarihi!


Sevalista Residence Haramidere teslim tarihi 20 ay sonra olarak belirtiliyor. Sevalista Residence Haramidere fiyatları 148 bin liradan...