29 / 03 / 2024

harbiye icra

harbiye icra

İstanbul 10. İcra Dairesi, Şişli Harbiye Mahallesi'nde yer alan otelin bir kısmı ile dükkanın hisselerinin bir kısmını ihaleye çıkardı. İhaleleri 23 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilecek

Büyükada'da icra oyunu!

Büyükada’da Ahmet Y., 78 yaşındaki Yordan Ptolemeos Vizantiyadis’e 300 bin liralık icra kumpası kurarak iki dairesine el koydu.

Gezi Parkı'ndan Harbiye'ye ekolojik köprü geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Gezi Parkı'nı Harbiye'ye bağlamak için yapılması planlanan ekolojik köprü çalışmaları başlatıldı.

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

Asena Atalay'ın Caner Erkin'e açtığı icra davası reddedildi!

Asena Atalay'ın Beşiktaş'ın milli futbolcusu Caner Erkin hakkında ‘Nafaka ödemiyor’ diye başlattığı 120 bin TL'lik icra takibi, mahkeme tarafından reddedildi.

İbrahim Kutluay'a icra şoku!

Demet Şener tarafından zina ve sadakatsizlik gerekçesiyle boşanma davası açılan İbrahim Kutluay'a bir şok daha geldi. Tedbir nafakasını ödemeyen İbrahim Kutluay hakkında icra takibi başlatıldı.

Caner Erkin icra takibini durdurdu!

Futbolcu Caner Erkin'in oğlunun giderlerini ödemediğini ileri süren Asena Atalay dava açıp, 450 bin liralık icra takibi başlattı. Caner Erkin'in avukatı Emrah Pamuk ise icra takibinin karara aykırı düzenlenmiş olduğu gerekçesiyle ödeme emrinin iptali için mahkemeye başvurdu.

Caner Erkin’e 120 bin liralık icra takibi!

Oyuncu Şükran Ovalı ile evlenen Caner Erkin’e, 120 bin liralık nafakayı ödemediği iddiasıyla eski eşi Asena Atalay icra takibi başlattı. Milli futbolcu, parayı kuruşuna kadar ödediğini açıkladı.

Akzirve, Harbiye’de butik otel projesine başladı!

Akzirve, yatırımlarına kararlılıkla devam ediyor. Portföyünde yer alan çok önemli lokasyondaki araziler üzerinde özellikli yapılar kurmak üzere projeler geliştiren Akzirve’nin, İstanbul Harbiye’de inşa edeceği butik otel projesinin temeli atıldı.

Taşyapı icra işlemlerine tepki!

Taşyapı'nın Kadıköy Belediyesi'ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması istemiyle başlattığı icra işlemine Kadıköy Kent Konseyi'nin çağrısıyla bir araya gelen 83 kurum tepki gösterdi.

Kadıköy’deki kurumlardan Taşyapı’nın başlattığı icra işlemine tepki!

Kadıköy Kent Konseyi’nin çağrısıyla bir araya gelen 83 kurum yaptıkları basın açıklamasıyla, Taşyapı’nın Kadıköy Belediyesi’ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması için başlattığı icra işlemine tepki gösterdi

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu yıkılmayacak!

Yıkılacağı iddia edilen Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nu yenileme projesi için hazırlıklar başladı. Projenin mimarı Tuncer Çakmaklı, açıkhava tiyatrosunun kesinlikle yıkılmayacağını, üzerine açılır-kapanır tavan yapılacağını söyledi.

Ödenemeyen aidatların icra takibi bina yönetimleri için yeni kazanç kapısı!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Şahin, bazı bina yönetim firmalarının, vatandaşın geç ödediği her aidat borcu için ayrı ayrı icra dosyası açarak haksız kazanç sağlamaya çalıştığını savundu. Şahin "75 liralık bir aidat için tüketiciden 600 lira çıkıyor" dedi.

Hatay Harbiye halkı yeni yoluna kavuştu!

Hatay’ı marka kent görünümüne kavuşturmak amacıyla özveriyle çalışmalar gerçekleştiren HBB ekipleri, yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Harbiye ilçesinde gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını tamamladı.

harbiye icra Haberi

harbiye icra

İstanbul 10. İcra Dairesi, Şişli Harbiye Mahallesi'nde yer alan otelin 1/3 hissesinin 1/4'lük ipotekli kısmı ile 2/3 hissesinin 1/4'lük ipotekli kısmı ile dükkanın 1/3 hissesinin 1/4'lük ipotekli kısmı ile 2/3 hissesinin 1/4'lük ipotekli kısmını satışa çıkardı. 


Otelin toplam bedeli 15 milyon TL ve dükkanın ise 9 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. İhaleleri açık arttırma suretiyle yapılacak. Otel kısmının ihalesi 23 Eylül'de 13.10 ile 13.20 arasında ve dükkan kısmının ihalesi ise aynı gün 15.50 ile 16.00 arasında gerçekleştirilecek. 

Dosya No:2011/4082 Esas. 


İhale ilanını görüntülemek için