20 / 04 / 2024

harfiyat sahası istanbul

harfiyat sahası istanbul

İstanbul'da kentsel dönüşümle artan hafriyat dökümlerine denetim geliyor. Artık kamyoncular araçlara takılan GPS ile yasak yere moloz dökemeyecek.

İBB'den kaçak hafriyat dökümüne ceza!

Kentsel dönüşümün hızla sürdüğü İstanbul'da 14 resmi hafriyat sahasından 7’sinin kapasitesi doldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Çevre Koruma Müdürlüğü, kaçak döküme verilen ceza oranlarını açıkladı.

İstanbul’un ilk ampute futbol sahası açıldı!

Pendikspor ile Pendikspor Ampute Futbol Takımı, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir gösteri maçı gerçekleştirdi. Yapımı yeni tamamlanan İstanbul’un ilk ve tek ampute futbol sahasında oynanan karşılaşma 2-2 sona erdi.

İstanbul’un ilk ampute futbol sahası Pendik’e inşa ediliyor!

İstanbul’un ilk, Türkiye’nin ise 3. ampute futbol sahası Pendik’e inşa ediliyor. Pendik Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi'nde yapımına başlanan saha, Süper Lig'de mücadele eden Pendik Engelliler Spor Kulübü Ampute Takımının maçlarına ev sahipliği yapacak.

Bursa Karacabey'de yeni harfiyat sahası açıldı!

Bursa Karacabey Belediyesi, boş arsalara gelişi güzel inşaat ve moloz atıklarının dökülmesini önlemek için ilçe dışında yeni bir hafriyat sahası açtı.

TCDD'den İstanbul Yeşilköy İstasyon sahasında 10 yıl kiralık bina!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü Taşınmaz İhale Komisyonu Başkanlığı tarafından Bakırköy İlçesi, Yeşilköy İstasyon sahasında bulunan binayı 10 yıllığına kiralanması amacıyla ihaleye çıkartıyor.

İstanbul'un ilk ampute futbol sahası Pendik'te inşa ediliyor!

Pendik Belediyesi tarafından Çamlık Mahallesi’nde yapımı sürdürülen ampute futbol sahası İstanbul’da ilk ve tek olma özelliğini taşıyor. Saha tamamlandığında Pendik Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı tüm lig maçlarını burada oynayacak. İşte o proje...

İstanbul'da 13 milyon 458 bin 743 TL'ye maden sahası!

İstanbul İli Eyüp İlçesi'nde yer alan maden sahasının toplam bedeli 13 milyon 458 bin 743 TL olarak belirlendi. Maden sahasının satışı İstanbul 10.İcra Dairesi tarafından gerçekleşecek.

Hilton İstanbul Bomonti Otel 21 Ocak'ta açılıyor!

Hilton ile Türkiye arasındaki 60 yıla yaklaşan işbirliğinin son halkası olan Hilton Istanbul Bomonti, 21 Ocak'ta açılıyor. Otelin açılışu Hilton İstanbul Bomonti Otel & Konferans Merkezi'nde gerçekleştirilecek...

Park Elektrik Silopi asfaltit sahasını Silopi Elektrik'e devretti!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş, Şırnak ili Silopi ilçesi dahilinde bulunan İR-2429 no.lu asfaltit sahasının devrini Silopi Elektrik Üretim A.Ş.'ye yaptığını açıkladı...

İstanbul'da konut fiyatları arttı!

Türkiye genelinde başta İstanbul olmak üzere konut fiyatlarındaki artış devam ediyor, istanbul'da satılık konutların metrekare fiyatları ilk kez 2 bin 500 TL'yi aşarak 2 bin 586 TL'ye ulaştı...

Mövenpick Hotel İstanbul fondü keyfi sunuyor!

Mövenpick Hotel Istanbul fondü keyfi sunuyor. İsviçre Alpleri'nin geleneksel lezzetini İstanbul'a taşıyan Mövenpick Hotel Istanbul, birbirinden leziz raklet ve fondüleriyle peynir tutkunlarına gerçek bir keyif sunuyor...

Düzenleme sahası nedir?

Düzenleme sahası nedir? Düzenleme saha sınırı nedir? Düzenleme sahası nasıl belirlenir? İşte 18. madde uygulama yönetmeliği kapsamında yer alan düzenleme sahası ile ilgili yasal esaslar..

TOKİ istanbul, Ankara, Adana, Samsun Diyarbakır, Gaziantep'te 108 işyeri satacak!

TOKİ, yeni yıla işyeri ve konut satışlarıyla girecek, idare, aralarında istanbul, Ankara, Adana, Samsun Diyarbakır, Gaziantep'in de bulunduğu 23 ilde 108 işyeri ve bir konutu acık artırmayla satısa cıkaracak.

Tavşantepe Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarına basket sahası yapılıyor!

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre Tavşantepe Mahallesi 'ndeki TOKİ konutlarının bulunduğu yerdeki yaklaşık 250 metrekarelik alanda gençlerin spor yapabileceği basket sahası inşa ediliyor

harfiyat sahası istanbul Haberi

harfiyat sahası istanbul

İstanbul'da kentsel dönüşümle artan hafriyatlar döküm alanlarını doldurdu. Her ay 5 milyon hafriyatın çıktığı İstanbul'da kaçak dökümünün önüne geçilmek için çalışmalar başlatıldı. 


Çevre felaketine neden olan bu olayın önüne geçiliyor. UKOME kararı ile kamyonlarda Araç Takip Sistemi (GPS) zorunlu hale gelmişti. 


Emniyet Henel Müdürlüğü İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne kamyon talimatı verip harekete geçildi. Artık, GPS ile yasak yere moloz döken kamyoncular tespit edilecek. 


Emniyet Genel Müdür Başkanı Mehmet Akdeniz konuyla ilgili açıklamasında, ''Hafriyat ve beton mikserlerinin güzargahlarının dışına çıkıp çıkmadığı, hız sınırını aşıp aşmadığı, araçlara takılan GPS ile sıkı bir denetime tabi tutulacak''...