20 / 04 / 2024

Harita tabanlı gayrimenkul arama portalı

Harita tabanlı gayrimenkul arama portalı

Türkiye’nin harita tabanlı ilk gayrimenkul arama portalı www.coldwellbanker.com.tr, hizmet sunmaya başladı. Taş, Türkiye’de bir ‘ilk’ niteliğindeki arama portalını özenli bir çalışmanın sonucu 1 yıl sonra yayına aldıklarını anlattı.

Prime Harita Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prime Harita Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Menteşe tarafından kuruldu.

Ayk Bilgin Harita İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ayk Bilgin Harita İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ayk Bilgin Harita İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Ümraniye’de yapıldı.

Ersel Harita Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ersel Harita Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Bostan tarafından kuruldu.

3B Harita Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

3B Harita Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kanburoğlu tarafından kuruldu.

Gayrimenkul firmalarının değerleme sektörüne kattıkları!

Çizgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş. İş Geliştirme Sorumlusu Harita Mühendisi Cemre Şalcı, gayrimenkul firmalarının değerleme sektörüne kattıklarını yazdı. 

Mars Harita Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars Harita Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hakan Kırçal tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Altaş Harita Mühendislik Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Altaş Harita Mühendislik Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Limited Şirketi Tayfun Tomakinoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sar Gayrimenkulün acı günü! İffet Sadıç vefat etti!

Çağdaş Harita, S.A.M İnşaat, Sar Gayrimenkul şirket ortaklarından Özcan Sadıç'ın annesi İffet Sadıç Hanımefendi hayatını kaybetti.

Tabanlıoğlu, MIPIM’de finalde!

Tabanlıoğlu Mimarlık, gayrimenkulün en önemli küresel buluşması MIPIM’de, bu yıl da yerini alıyor. Projeleri ve konferans katılımıyla MIPIM’de geniş varlık gösterecek Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi ile de yine finalde ödül için yarışacak.

Tabanlıoğlu, Cityscape Global’de öne çıkan markalar arasında!

Türkiye’nin küresel mimarlık ofisi Tabanlıoğlu, gayrimenkul dünyasını Dubai’de buluşturan Cityscape Global’de bu yıl da sergi katılımcısı olarak ayrıca Cityscape Global Ödüllerinde finalist projeleriyle ve organizayonun bir parçası olan konferans programında ise konuşmacı olarak yer aldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Global 2016'ya katılıyor!

Türkiye mimarlığının küresel ofislerinden Tabanlıoğlu Mimarlık, dünyanın en önemli gayrimenkul platformlarından Cityscape Global 2016’ta yerini aldı.

Bestrust Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bestrust Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Selvi ve AL Jasem Walled Ibrahım J ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Harita tabanlı gayrimenkul arama portalı www.coldwellbanker.com.tr yayında!

Türkiye’nin harita tabanlı ilk gayrimenkul arama portalı www.coldwellbanker.com.tr, hizmet sunmaya başladı. Taş, Türkiye’de bir ‘ilk’ niteliğindeki arama portalını özenli bir çalışmanın sonucu 1 yıl sonra yayına aldıklarını anlattı.

Harita tabanlı gayrimenkul arama portalı Haberi

Harita tabanlı gayrimenkul arama portalı

2016’yı Teknoloji Yılı olarak belirleyen ve bu yönde bir çok farklı, yenilikçi çalışma gerçekleştiren Coldwell Banker Türkiye, gayrimenkul almak ya da kiralamak isteyenlere farklı kolaylıklar sunan Türkiye’nin en gelişmiş gayrimenkul arama portalı www.coldwellbanker.com.tr’yi yayına aldı. 

Dünyanın 109 yıllık geçmişiyle en köklü gayrimenkul danışmanlık firması Coldwell Banker’ın Türkiye Ofisi’nin web portalı  ile tam aradığınız evi-ofisi bulmak bir ‘tık’ uzağınızda. Evinizi isterseniz annenizin sokağında arayabilir,  evin kat planını görebilir, çocuğunuzu göndereceğiniz okulun ne kadar mesafede olduğunu kilometresine varana kadar öğrenebilirsiniz. 

‘’HER ZAMAN EN İYİ HİZMETİ SUNMAYI İLKE EDİNDİK’’

Coldwell Banker Gayrimenkul Arama Portalı hakkında bilgi veren  Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş,  müşterilerine her zaman en iyi hizmeti sunmayı ilke edindiklerini, bu doğrultuda  pek çok farklı özelliğiyle...