28 / 03 / 2024

Harran Kümbet Evleri Restorasyonu ve Butik Otel Dönüşüm projesi

Harran Kümbet Evleri Restorasyonu ve Butik Otel Dönüşüm projesi

Tarihin ilk islam üniversitesinin bulunduğu, farklı mimarisiyle turizmin gözdesi Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde ziyaretçiler, il Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nce bir kümbet evin restore edilmesiyle yapılacak otelde konaklayacak.

Konya Hüyük TOKİ Evleri fiyat!

Konya Hüyük TOKİ Evleri fiyat listesine göre 76 bin 954 TL'den başlıyor. Proje 33 adet daireden oluşuyor.

İzmir Körfez Evleri 13. onur projemiz!

Ege-Koop'un Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşüm projelerinden, politikadaki duruşuna, sosyal hayatından bugüne kadar kente kazandırıdıklarına ve yapımı devam eden onur projesi İzmir Körfez Evleri'ni anlattı..

Konya Hüyük TOKİ Evleri fiyatları!

Konya Hüyük TOKİ Evleri fiyatları 76 bin 954 TL'den başlıyor. Projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Konya Yalıhüyük TOKİ Evleri fiyat!

Konya Yalıhüyük TOKİ Evleri fiyat listesine göre 97 bin liradan başlıyor. Projede yüzde 10 indirim sağlanıyor.

İzmir Körfez Evleri projesi geliyor!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ''Çiğli'de, İzmir Körfezi zirvesinde, bölgenin deniz gören son projesi olan 13. projemiz Ege Koop İzmir Körfez Evleri ile konut sektörüne yeni bir standart ve ayar getireceğiz" dedi.

Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

TOKİ'nin Çanakkale Ayvacık'ta emeklilere özel hayata geçirdiği 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası..

Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuruları 2016!

Toplamda 160 adet dairenin emekliye özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. İşte Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuruları 2016...

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

160 konut olarak yükselen TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri'nde başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası ne zaman?

Muş 1071 Kümbet Camii'nin inşaatı yarım kaldı!

Muş Malazgirt'in en eski camilerinden olan ve yıkılarak yerine Selçuklu mimarisine uygun olarak yaptırılan 1071 Kümbet Camii’nin yarım kalan inşaatının tamamlanması için vatandaşlardan yardım beklendiği belirtildi.

Şırnak'ta yıkılan evleri onarıp imar edeceğiz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Şırnak'taki son durumu anlattı. Şırnak'ta yıkılan evleri onarmaya ve imar etmeye çalıştıklarını belirtti.

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuru!

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuru işlemleri devam ediyor. Toplamda 160 adet dairenin bulunduğu projede başvuru ücreti 500 TL 'dir.

Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri Emekli kura çekilişi!

Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri Emekli kura çekilişi 9 Ağustos Salı gününde yapılacak. Projede başvuru işlemleri başladı ve 29 Temmuz'a kadar devam ediyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kura!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kura çekilişi 9 Ağustos Salı gününde yapılacak. Toplamda 160 adet dairenin satışlarına devam ettiği projede başvuru ücreti 500 TL'dir.

Harran Kümbet Evleri Restorasyonu ve Butik Otel Dönüşüm projesi Haberi

Harran Kümbet Evleri Restorasyonu ve Butik Otel Dönüşüm projesi

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde ziyaretçiler, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce bir kümbet evin restore edilmesiyle yapılacak otelde konaklayacak. Dünyanın en eski yerleşim yerleri arasında gösterilen, Asur ve Emeviler'e bir dönem başkentlik yapan, ilk İslam üniversitesinin kalıntılarının yer aldığı Harran, her yıl yüzlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Halk mimarisinin ürünü konik kubbeli evleriyle turistleri büyüleyen Harran, Şanlıurfa'da en çok ilgi çeken turizm mekanları arasında yer alıyor. Rasathane ve Emeviler döneminden kalma Ulu Cami ise ziyaretçileri adeta tarihe yolculuğa çıkarıyor. 


Yeni projeye ilgi büyük 

Konaklama sıkıntısı nedeniyle ziyaretçilerin gece kalamadığı ilçede, sorunu gidermek için çalışma başlatan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, koruma altındaki bir kümbet evi, restorasyonunu yaparak butik otele dönüştürmeye hazırlanıyor. İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Aydın Aslan yaptığı açıklamada, Harran'ın...