24 / 04 / 2024

has inşaat Oto World Asya Kurtköy

has inşaat Oto World Asya Kurtköy

Oto World Asya projesi, Anadolu Yakası'nın ilk Oto AVM'si olma özelliğine sahip. Projede 365 adet galeri yer alıyor. İşte Oto World Asya Kurtköy dükkan fiyatları...

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Umut Demirtepe tarafından kuruldu.

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çevik tarafından kuruldu.

Özkul Gayrimenkul İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özkul Gayrimenkul İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Özkul tarafından kuruldu.

Bukar Emlak İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bukar Emlak İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Karabuçak tarafından kuruldu.

Fubar İnşaat Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fubar İnşaat Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Barış tarafından kuruldu.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Neptron Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neptron Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevat Biricik tarafından kuruldu.

Fiksmel Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiksmel Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Zararsız tarafından kuruldu.

Has İnşaat mağdurlarının bitmeyen hukuk serüveni! Suç duyurusu için hazırlanıyorlar!

Has İnşaat mağdurları, içinde oturamadıkları evlerinin şimdi de kentsel dönüşüme gireceği iddiasını gündeme getirerek, kara para aklamak iddiasıyla suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfettin Çinal tarafından kuruldu.

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çalık, Fatma Ece Kosif, Gökhan Şaban Kosif, Hürrem Kosif, Hüsna Kosif ve Şuheda Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi kuruldu!

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu. Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

Şehitkamil Belediyesi'nden Gaziantep'te arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep İli Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Yeşilova'da arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

has inşaat Oto World Asya Kurtköy Haberi

has inşaat Oto World Asya Kurtköy

Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Oto World Asya projesinde satışlar devam ediyor. Kiralama sürecinin de başladığı projede 365 adet galeri yer alıyor.


Oto World Asya Kurtköy dükkan fiyatları 790 bin TL ile 1 milyon TL arasında farklılık gösteriyor. Dükkanların alanları ise 200 - 600 metrekare arasında değişiyor. 


Pendik - Kurtköy'de inşa edilen Oto World Asya projesi TEM otoyoluna 3 kilometre, E-5 otoyoluna 6 kilometre, Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre mesafede yükseliyor. 


Bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Oto World Asya Kurtköy projesinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje Anadolu Yakası'nın ilk oto AVM'si olma özelliğini taşıyor. 


Oto World Asya Kurtköy dükkan fiyatları (kiralık olarak) 4 bin TL ile 5 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Projenin telefon numarası 0216 392 22 22.


Oto...