23 / 04 / 2024

Hasan Ali Ceylan antalyaspor stadı

Hasan Ali Ceylan antalyaspor stadı

Stadın çimlerinde meydana gelen kopmalara da değinen Hasan Ali Ceylan, sahada futbol oynanmasıyla ilgili herhangi bir sıkıntı olup olmadığına dair stadı yapan inşaat firmasından rapor isteyeceklerini söyledi.

Rhodium İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rhodium İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli iel Hasan Ali Çelikler tarafından kuruldu.

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Behçet Barış Başça ve Buğra Hasan Ali Başça ortaklığında kuruldu.

Katre Bogaziçi Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Katre Bogaziçi Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Ceylan ve Hakan Saçık ortaklığında kuruldu.

Eva Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eva Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Murat Ceylan tarafından kuruldu.

Görelelim Asansör Kaynak Elektrik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görelelim Asansör Kaynak Elektrik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Hasan Ali Sazak tarafından kuruldu.

Ceylanım Metal İnşaat Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Ceylanım Metal İnşaat Hırdavat Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Sezer tarafından kuruldu.

Kg Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kg Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli İle Hasan Ali Pazar tarafından kuruldu.

Yılmazlaroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlaroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Verde Land İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Verde Land İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Ceylan ve Aşkın Yeşilyurt ortaklığında kuruldu.

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımcılar için hazır!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nin (BALOSB) şehrin kalkınmasına büyük destek verdiğini hatırlatan Balıkesir Sanayi Odası Başkanı ve BALOSB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Eğinlioğlu, ‘’Yatırımcıları bekliyoruz” dedi.

2 Hc Gayrimenkul İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

2 Hc Gayrimenkul İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi Çatalca'da 390 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Ali Çelikler, Hüseyin Özkalp ve Recep Özkalp ortaklığında kuruldu.

Hakel Grup Bina İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakel Grup Bina İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Ali Küçük tarafından kuruldu.

Ceylan Reklam Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceylan Reklam Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sarıkaya tarafından kuruldu.

Hasan Ali Ceylan antalyaspor stadı Haberi

Hasan Ali Ceylan antalyaspor stadı

Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, 5-1 mağlup oldukları Beşiktaş maçıyla ilgili "Beraberliği yakalayamayınca maçın sonlarına doğru üçüncü golü de yedikten sonra takımda bir çözülme oldu" dedi.


Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün Antalya şehri ve Antalyaspor için tarihi bir gün yaşandığını belirterek, muhteşem bir stada kavuştuklarını söyledi.


Stadın yapımında emeği geçenlere teşekkür eden ve onlara şükran borçlu olduklarını ifade eden Ceylan, stadın açılış karşılaşmasında Beşiktaş karşısında bugüne kadarki en kalabalık maçlarını oynadıklarını dile getirdi.


Ceylan, karşılaşmanın bekledikleri gibi bitmediğinin anlatarak,  şöyle devam etti:


"Şu anda Türkiye liginde en iyi futbolu oynayan ve belki de en güçlü takımıyla karşılaştık. Buna rağmen maça kötü başlamadık ama maçın kritik anlarında iki tane hakem kararıyla mağlup duruma düştük. Daha sonra da beraberliği yakalayamayınca...