25 / 04 / 2024

hasan peker kim 

hasan peker kim 

Peker Holding, Almanya ve İngiltere'deki arazi geliştirme faaliyetleriyle adından söz ettiriyor. Şirket yurtdışında yatırımlarına hız veriyor...

Peker Holding, faaliyetlerini Peker Yatırım Holding'te toplayacak: Bu sene yeni halka arz geliyor!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, SPK ile gerekli görüşmeleri yaptıklarına; gayrimenkul, turizm, maden, sigorta, teknoloji ve havacılık alanlarındaki faaliyetlerini Peker Yatırım Holding AŞ çatısı altında toplayıp, bu yıl için yeni bir halka arz rotası çizdiklerine dikkat çekti. 

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın kim olduğu ve Dr. Hasan Basri Göktan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?

Hasan Peker yeni şirket kurdu! 

Peker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, yeni bir şirket kurdu. Peker Constructıon Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi bugün kuruldu. İşte detaylar...

Peker Constructıon Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Peker Constructıon Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Peker tarafından kuruldu. 

Peker GYO İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastı! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastıklarını belirterek açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Hasan Peker nereden mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hasan Peker’in hayatı...

Peker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Hasan Peker kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hasan Peker ne iş yapıyor? İşte Hasan Peker ile ilgili tüm merak edilenler...

Peker Holding'in gayrimenkul yatırımları tam gaz!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, turizm alanında büyümeyi planladıklarına dikkat çekerek "Gayrimenkul alanında da önümüzdeki yıl ve yıllar için hem Türkiye'de, hem de operasyonlarımızın devam ettiği diğer ülkelerde planladığımız yeni projelerimiz mevcut" açıklamasında bulundu.

Hasan Peker, Peker GYO'dan 7.6 milyon TL'lik rüçhan hakkı kullandı!

Peker GYO'nun ortaklarından Hasan Peker, şirketin bedelli sermaye artırım süreci kapsamında, 7 milyon 600 bin TL'lik rüçhan haklarını kullandığını açıkladı. 

Peker GYO'dan rüçhan hakkı kullanımı açıklaması!

Peker GYO ortaklarından Hasan Peker şirketimiz bedelli sermaye artırım sürecinde, rüçhan haklarını kullanmaya başladığını ve bu kapsamda 22 milyon 466 bin 399,30 Türk Lirası tutarındaki haklarını kullandığını bildirdi.

Hasan Peker'in Çamlıca arsası Peker GYO'nun mülkiyetine geçti!

Hasan Peker lehine kayıtlı 24 milyon 784 bin 246 TL ekspertiz değerli 2.124,98 metrekareye denk gelen intifa hakları Peker GYO'nun lehine bedelsiz olarak terkin edildi. Hasan Peker lehine intifa haklarının tamamı terkin edilmiş olup, Çamlıca arsanın tam mülkiyeti şirkete geçdi.

Peker Holding 2021 yılını atılım yılı ilan etti!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker yaptığı açıklamada, “GYO’ların yurtdışı yatırımlarıyla ilgili son SPK tebliği bizim gibi şirketlere büyük bir moral verdi. Bu kapsamda 2021 bizim için atılım yılı olacak” dedi.

Evia Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Evia Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 14 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Peker ve Ayşegül Peker ortaklığında kuruldu.

2021 GYO’lar için bambaşka yıl olacak!

Peker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, GYO’ların  daha karlı işler yapabileceğini dile getirerek, 2021 yılının sektör için çok farklı olacağını söyledi. 

hasan peker kim  Haberi

hasan peker kim 

BOMONTİ'YE yeni bir çehre kazandırarak ün kazanan ve son dönemde Almanya ve İngiltere'deki arazi geliştirme faaliyetleriyle adından söz ettiren Peker Holding, yurtdışında yatırımlarına hız veriyor. Ekonomist'te yer alan habere göre, Yönetim Kurulu Başkanı Haşan Peker, bugün itibarıyla portföylerinde olan arsalarla ilgili olarak, "Çamlıca'da toplam 10 bin 600 metrekarelik bir arsamız var. Burası için çok sayıda üniversite, yurt, hastane ve markalı konut geliştiricisi ile temas halindeyiz. Maslak'ta da bir arsamız var. Buraya da büyük hastanelerin ilgisi var. Diğer bir arsamız da Tekirdağ'da... Yaklaşık 750 dönümlük arazimiz için de geliştirme süreçlerini başlattık" dedi. Yurtdışında da yatırımlarının olduğunu belirten Peker, şu bilgileri aktardı: "Almanya Düsseldorf bölgesinde önemli projeler üstlendik. Toplam 48 dairenin bulunduğu bir apartmanı yeniliyoruz, önümüzdeki aylarda kiralamalara başlayacağız. Yine Düsseldorf'ın...