20 / 04 / 2024

Hasançebi İnşaat kemer resort hotel

Hasançebi İnşaat kemer resort hotel

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş. Kemer Resort Hotel'i Hasançebi İnşaat'a satmıştı. Ancak Hasançebi İnşaat yapacakları yatırımı tekrar düşünmek istediklerini söyleyince Kemer Resort Hotel Barut Oteller Zinciri'ne satıldı...

Ataç İnşaat, Kemer Resort Hotel'i 57 milyon dolara sattı!

Ataç İnşaat, Kemer Resort Hotel'i 57 milyon dolara Hasançebi İnşaat'a sattı...

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Cambazoğulları tarafından kuruldu.

Evinpark Kemer'de hemen tapu, hemen teslim fırsatını kaçırmayın!

Sefa İnşaat tarafından Kemerburgaz'da hayata geçirilen Evinpark Kemer'de hemen tapu hemen teslim fırsatı ile satışlar devam ediyor.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Sarıkemer İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkemer İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Birol Unut tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe fiyatlar her geçen gün yükseliyor!

Antalya'nın önemli inşaat firmaları arasında bulunan Tunç Group, Antalyalıları modern ve estetik yapılarla bir araya getiriyor. Tunç Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tunç, inşaat sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kemer Group İnşaat Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kemer Group İnşaat Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan’da  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Nihat Pek tarafından kuruldu.

Kuruluş İnşaat Naturia Kemer nerede? Lokasyon bilgisi!

Kuruluş İnşaat Naturia Kemer nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Kuruluş İnşaat Naturia Kemer nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Dome Kemer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dome Kemer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de  17 milyon TL sermaye bedeli ile Dome Maison Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited  Ş ve Kuvarz Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Özgün Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Özgün Üstündağ tarafından kuruldu.

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

Hasan Yalçın: Kentsel dönüşüm kamuoyuna iyi anlatılmalı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Hasan Yalçın, TBMM Depremlere Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonunda, kentsel dönüşüm çalışmalarının vatandaşa anlatılması konusunda önerilerde bulundu.

Hasan Akgün: Deprem sorununu çözelim, İstanbul bizi alkışlasın!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin İstanbul’un sorunlarına çözüm bulmak yerine kısır tartışmalarla zaman geçirdiğini söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  İstanbul depremi sorununun çözümü için çağrıda bulundu. 

Hasançebi İnşaat kemer resort hotel Haberi

Hasançebi İnşaat kemer resort hotel

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş'den özel durum açıklaması;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


 İlgi : 22.04.2012 tarihli açıklamamız.


22.4.2013 tarihli KAP duyurumuzda bağlı ortaklığımız ATAÇ Turizm A.Ş. 'nin  işletmesi olan Kemer Resort Otel'in HASANÇEBİ İnşaat Turizm yatırımları ve Ticaret A.Ş adli yatırımcıya 57  milyon dolar değerle satışı konusunda anlaşmaya varıldığı ilan edilmişti.


Ancak 23.4.2013 tarihinde yukarıda adı geçen  yatırımcı,  yatırımı ile ilgili değerlendirmeleri  kendi karar organlarında tekrar görüştüklerini ve bu yatırımı su an yapma konusunda tekrar düşünmeleri gerektiğini ifade ederek sure talebinde  bulunmuştur.


Şirketimiz söz konusu talebi uygun görmeyerek,  eş anlı görüşmeleri sürdürmüş olduğu BARUT OTELLER ZINCIRINE 57 milyon dolar fiyattan...