29 / 03 / 2024

Hassan Gozal

Hassan Gozal

İşadamı İbrahim Çeçen'in büyük oğlu Murat Çeçen ile üniversite arkadaşı Azeri işadamı Hassan Gozal'ın 2007'de kurduğu Dia Holding, imza attığı milyar dolarlık projelerle dikkat çekiyor....

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah H.İ. Hassan ve Eşref Tahir ortaklığında kuruldu.

Sukun Group Şehircilik Limited Şirketi kuruldu!

Sukun Group Şehircilik Limited Şirketi Kağıthane'de 300 bin TL'de Abdülkerim Emiroğlu, Hassan Serafı ve Rasmi Masarwa ortaklığında kuruldu.

Nexus Dynamıcs Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nexus Dynamıcs Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hassan Waqar Azım tarafından kuruldu.

Rotensan Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotensan Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Suel, Nıloufar Hamedıfar ve Reza Hassanı ortaklığında kuruldu.

Profit Key Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Profit Key Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Joukhı ve Hassan Abıdı ortaklığında kuruldu.

Ah Grup Teknoloji Turizm Emlak Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ah Grup Teknoloji Turizm Emlak Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Hassan tarafından kuruldu.

Ascent Reality Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ascent Reality Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad W.U. Hassan ve Syed Ahsan Iftıkhar ortaklığında kuruldu.

Mavi Evler Reklam Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Evler Reklam Ve Turizm Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Parvınroo ve Hassan Madadı ortaklığında kuruldu.

Afmm Emlak İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Afmm Emlak İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haleem Hassan Garoot tarafından kuruldu.

Saman Group Dış Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Saman Group Dış Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Şişli'de Hassan Sabaghıan Bıdgolı, Hosseın Sabaghıan Bıdgolı ve Masoumeh Paykarı ortaklığında kuruldu.

Trust Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hassan Süleyman ve Mohammad K.M.Y. ortaklığında kuruldu.

Azin Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azin Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Jalıl Hassan Zadeh G. tarafından kuruldu.

Yalla Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalla Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Hassan Arzounı tarafından kuruldu.

Hassan Gozal Haberi

Hassan Gozal

İşadamı İbrahim Çeçen'in büyük oğlu Murat Çeçen ile üniversite arkadaşı Azeri işadamı Hassan Gozal'ın 2007'de kurduğu Dia Holding, imza attığı milyar dolarlık projelerle dikkat çekiyor. Azerbaycanlı başkenti Bakü'nün sembol binalarım inşa eden Dia Holding, Türkiye'de de en büyük hastane kompleksi Bilkent Hastanesinin yapımını sürdürüyor. 



Son dönemde İstanbul'daki 3- Köprü ihalesini alarak adından söz ettiren IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen'in en büyük oğlu Murat Çeçen ile üniversite arkadaşı Azeri işadamı Hassan Gozal'ın 6 yıl önce yüzde 50-yüzde 50 ortak olarak kurduğu Dia Holding, çok kısa sürede imza attığı milyar dolarlık projelerle dikkat çekiyor.


Birkaç yıl içinde Azerbeycan'ın başkenti Bakü'nün çehresini değiştiren iki dev projeye imza atan ikili, 2012 yılında elde ettiği 572 milyon dolarlık ciro ile Capital Dergisi'nin Yurtdışındaki En...