18 / 04 / 2024

Hatay arıtma tesisi

Hatay arıtma tesisi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre sağlamak amacıyla olmazsa olmazlarından olan Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatlarını dört koldan sürdürüyor.

Hatay'ın milyonluk projeleri tam gaz ilerliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Asi Nehri ve Akdeniz’e dökülen diğer derelerin temiz olması için arıtma tesisi inşaatı projesi çalışmalarını sürdürüyor.

Hatay Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi 10.3 milyon TL'ye mal olacak!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) tarafından Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının çalışmaları devam ediyor.

Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), daha sağlıklı bir çevre ve yaşam alanları sağlama hedefiyle hayata geçirdiği projeler kapsamında Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalarını sürdürüyor.

Hatay'a 6 yeni arıtma tesisi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre sağlamak amacıyla olmazsa olmazlarından olan Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatlarını dört koldan sürdürüyor.

Hatay'da Serinyol Atıksu Arıtma Tesisi inşa ediliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), çevre sağlığına yönelik proje uygulamaları kapsamında yapımına başlanan Serinyol Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının sürdüğünü bildirdi.

Hatay Dörtyol Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Dörtyol Belediye eski başkanı Fadıl Keskin döneminde yapımına başlanan Dörtyol Atıksu Arıtma Tesisi’ni düzenlenen açılış töreniyle hizmete sundu. Müdürlük tesisin maliyetinin 7 milyon 137 bin 509 TL olduğu belirtildi.

Hatay Reyhanlı Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 80'i tamam!

Reyhanlı Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı'nda çalışmalar devam ediyor. Yüzde 80'i tamamlanan tesisin 2017 yılının Aralık ayında tamamlanması hedefleniyor.

Hatay Kırıkhan'a 10.3 milyon TL'lik arıtma tesisi geliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) tarafından Kırıkhan İlçesi'nde atıksu arıtma tesisi yapılıyor.

Hatay Erzin'de atık su arıtma tesisi inşaatı başladı!

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU), kanalizasyon şebekesi tamamlanan Erzin"in içme suyu ile birlikte en büyük eksiği olan atık su arıtma tesisi inşaatının başladığını bildirdi.

Hatay Defne Arıtma Tesisi'nden kaynaklanan koku sorunu gideriliyor!

Defne Belediyesi, ilçeye bağlı Turunçlu Mahallesindeki Arıtma Tesisi'nden kaynaklanan koku sorunun giderilmesi için adım attı.

Samandağ Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında sona gelindi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Samandağ ilçesinde yapımı devam eden Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı yapım işinde sona gelindiğini duyurdu.

Dörtyol Atıksu Arıtma Tesisi faaliyete geçti!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU) tarafından, Dörtyol ilçesinde yapımı tamamlanan Atıksu Arıtma Tesisi'nin incelenerek faaliyete geçtiğini duyurdu.

Rüstem Keleş: Sakarya'da 6 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sıı ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

İSU'dan 2.7 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İSU, Gebze'ye bağlı Muallimköy'de yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksulannı arıtmak için 2 milyon 760 bin TL'lik yatırımla modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor

Hatay arıtma tesisi Haberi

Hatay arıtma tesisi


Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre sağlamak amacıyla olmazsa olmazlarından olan Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatlarını dört koldan sürdürüyor. 


Asi Nehri ve Akdeniz’e dökülen diğer derelere atıksuların çevreye zarar vermeyecek ve temiz bir şekilde deşarj edilmesi amacıyla atıksu arıtma tesisi projelerini hayata geçiren Genel Müdürlük, daha önce Samandağ ve Dörtyol Belediyesi tarafından başlatılan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatlarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunduklarını aktardı.


Antakya Serinyol, Erzin, Reyhanlı ve Kırıkhan’daki Atıksu Arıtma Tesisi inşaatlarında da çalışmaların özverili şekilde sürdüğünü hatırlatan İdare, yapımı devam eden ve yapılması planlanan arıtma tesisleriyle Akdeniz ile Asi Nehri’ne temiz su akmasının sağlanacağını ve atıksuların yarattığı çevre kirliliğinin önüne geçileceğini vurguladı.


HATSU, atıksuları “Su Kirliliği Kontrolü Yönetmeliği” kriterlerine uygun şekilde arıtmasını sağlayacak ve...