23 / 04 / 2024

hatay büyükşehir asfalt çalışmaları

hatay büyükşehir asfalt çalışmaları

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin il genelindeki beton asfalt çalışmalarının yeni adresi Antakya ilçesi Esentepe Mahallesi oldu.

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Hatay Büyükşehir'den 61.3 milyon TL'ye teleferik yapım işi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arası 1100 metre uzunlukta teleferik yapımı ve 22 yıla kadar işletilmesini 61 milyon 312 bin 515 TL muhammen bedelle ihale ediyor.

Hatay Büyükşehir'den 27.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık Mahallesi, 3447 parselde yer alan taşınmazı 27 milyon 319 bin 250 TL'ye satıyor. 

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden imar tadilatı planlaması açıklaması!

Hatay Büyükşehir Belediyesi; son günlerde bazı kişilerin, arazilerin imara açılması veya imar planı tadilatlarının çözümlenmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın adını kullanması yönünde bildiri yayınladı.

Hatay Büyükşehir Kasım ayı toplantısı yapıldı!

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 13’üncü maddesi gereğince Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın 2. birleşimi dün gerçekleşti.

Hatay Büyükşehir'den muhtarlık ofisi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Antakya ilçesine bağlı Esentepe Mahallesine kazandırılan muhtarlık ofisinin açılışı gerçekleşti.

İzmir Büyükşehir'den yeni otopark!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belelediyesi Hatay'da yeni bir otopark inşa ediyor.

Hatay Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Kentte hayata geçirdiği yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Gülkent Mahallesi’nde halkın kullanımına sunmak üzere yeni yol açma, genişletme çalışması gerçekleştirdi.

Tekirdağ Büyükşehir'den yol atağı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda asfalt ve RCC beton yol yapımına başladı.

İzmir Büyükşehir'den 1.5 milyon tonluk asfalt atağı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda 1,5 milyon ton sıcak asfalt dökmeyi planlıyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi yeni projeler için düğmeye bastı!

Hatay Belediyesi yeni projeler için düğmeye bastı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, yatırımcıları Hatay’a davet etmek üzere MIPIM 2017'ye katıldıklarını söyledi.

İzmir Büyükşehir'den 1.8 milyon ton asfalt!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yıl sonuna kadar kentte 6 milyon metrekare sathi kaplama yapacaklarını, 1.8 milyon ton da sıcak asfalt dökeceklerini açıkladı.

Hatay Büyükşehir projeleri MIPIM'e damga vurdu!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr.Lütfü Savaş dünyanın en büyük Gayrimenkul Yatırım ve Emlak Fuarı olan MIPIM’de Hatay’a çağ atlatacak projelerini tanıtıyor.

hatay büyükşehir asfalt çalışmaları Haberi

hatay büyükşehir asfalt çalışmaları


Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin il genelindeki beton asfalt çalışmalarının yeni adresi Antakya ilçesi Esentepe Mahallesi oldu.


HBB’NDEN ESENTEPE MAHALLESİ’NE BETON ASFALT


Hatay’ın her ilçesinde olumsuz hava koşullarına karşı çalışmalarına ara vermeden devam eden HBB ekipleri, Antakya ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi’nde gidiş-dönüş çift yönlü olmak üzere beton asfalt çalışmalarını tamamladı. Şiddetli yağışlarda çukurlaşan ve adeta çamur deryasına dönen yollarda halkın ulaşımında sıkıntı çekmesi üzerine duyarsız kalmayan HBB ekipleri, Esentepe Mahallesi’nde gerçekleştirdiği beton asfalt çalışmaları ile yolu modern ve güvenli hale getirdi.



ESENTEPE MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR



Mahallede giriş çıkışların sıkıntılı olduğu yola beton asfalt çalışmaları gerçekleştiren HBB ekipleri aracılığıyla mahalle sakinleri Hatay’ın her ilçesine eşit hizmet vererek halkın sorunlarına çözüm üreten Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a...