29 / 03 / 2024

Hatay cadde yenileme çalışmaları

Hatay cadde yenileme çalışmaları

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, il genelinde yıpranan yol ve caddelerde sürdürdüğü bakım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bakan Uraloğlu duyurdu! Hatay Havalimanı yenileniyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı'na ilişkin olarak açıklamalar yaptı. Bakan Uraloğlu, havalimanının yenileme çalışmalarının devam ettiğine değinerek hizmete gireceği tarihi duyurdu.

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları başladı!

Serdivan’ın yeni merkezi 54. Cadde Projesinde kazı çalışmaları başladı. Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Hatay Kurtuluş'un yolları yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ı modern yollara kavuşturmak için yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Hatay Belen yeni yollarına kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ı modern yollara kavuşturmak için yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Antalya Demre’nin çehresi değişecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre merkezinin çehresini değiştirecek meydan ve cadde yenileme projesini yaza kadar tamamlayacak. Turistler, yazın bambaşka bir Demre ile karşılaşacak.

Hatay'da zemin yenileme çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), kentin her köşesinde vatandaşların rahat ve huzurunu gözeterek yeni düzenlemelere devam ediyor.

Hatay'daki okullar yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, eğitim kurumlarında yaptığı yenileme çalışmaları ile velilerden ve öğrencilerden tam not alıyor.

Dörtyol'da kent yenileme çalışmaları!

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde Hatay Büyükşehir ve Dörtyol Belediyesi iş birliği ile cadde ve kaldırım genişletme çalışması başlatıldı.

Sakarya'nın beş caddesinde dönüşüm başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezindeki caddelerde başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya Ankara Caddesi yeni yüzüne kavuştu!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları devam ediyor.

Sakarya'nın 3 caddesinde kentsel tasarım çalışması başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları Kavaklar Caddesi, Soğanpazarı Caddesi ve Ankara Caddesi’nde devam edecek.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Hatay'ın yolları yeni görünümüne kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Hatay genelinde eskiyerek kullanılamaz hale gelen parke yollarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Hatay cadde yenileme çalışmaları Haberi

Hatay cadde yenileme çalışmaları


Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, il genelinde yıpranan yol ve caddelerde sürdürdüğü bakım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.


Mevsim koşullarının etkisiyle yıpranan ve eskiyen yollarda bakım çalışması gerçekleştiren ekipler vatandaşların ulaşımda yaşadığı sorunlara çare oluyor. Şiddetli yağışların etkisiyle çukurlaşan yollara ivedilikle müdahale eden ekipler, hem yaya hem araç trafiğini olumsuz etkileyen durumlara çözüm üreterek vatandaşın takdirini kazandı.


Yeni ve kusursuz yollarına kavuşan bölge halkı, il genelinde ulaşım seferberliği başlatarak ulaşımı daha güvenli bir hale getiren Başkan Savaş’a teşekkürlerini iletti. Yeni yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları il genelinde aralıksız olarak devam edecek.



Hatay Büyükşehir...