29 / 03 / 2024

Hatay Payas Belediye Başkanı Bekir Altan

Hatay Payas Belediye Başkanı Bekir Altan

Hatay’ın Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, ilçede bu ay içerisinde 937 dairelik toplu konut temelinin atılacağını söyledi.

Hatay'da yaşananlar İstanbul'da yaşanmasın, İstanbul’u kurtaracak dersler çıkarılmalı...

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, “İnsanlarımızdan beklentimiz Hatay için mücadeleyi herkes yapsın. Hatay’a bakıp, İstanbul’u kurtaracak dersler de çıkarmalıyız” diye konuştu. İşte haberin detayları...

Hatay'da tartışmalara neden olan rezerv alanıyla ilgili son dakika gelişmesi! Belediye Başkanı Savaş açıkladı!

Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, son zamanlarda tartışma konusu olan Hatay'daki 'rezerv alan' ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. 

Hatay Hassa'da 31 adet arsa satılıyor! Tarihi Belediye açıkladı! 

Hatay Hassa Belediyesi, Hatay ili, Hassa ilçesi, Karşıyaka ve Ardıçlı (Şükrükanatlı) mahallelerinde yer alan 31 adet konut ve ticaret+konut imarlı arsayı satıyor. Peki Hatay Hassa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hatay'da konut imarlı 17 adet arsa satılıyor! 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Hatay ili Hassa Belediye Başkanlığı, Hatay ili, Hassa ilçesi, Karşıyaka ile Ardıçlı Mahallelerinde yer alan 17 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Hatay Payas 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Hatay Payas 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Payas'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Payas'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Payas konut projesi...

TOKİ Hatay projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 500'den fazla ucuz konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Hatay Payas projesinin ihalesini 22 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

Hatay'da 3+1 ve 4+1 konutlar 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Büyük fırsat!

Hatay İskenderun Belediye Başkanlığı, İskenderun ilçesinde bulunan 3+1 ve 4+1 konutları 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte fiyatlar...

TOKİ Hatay projesinde son dakika müjdesi! O ilçeye tam 542 ucuz konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ bu projeler kapsamında Hatay Payas'ta da yeni konutlar inşa edecek.

Payas Belediyesi, Hatay'da 7 arsa satıyor! 144 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Hatay İli Payas Belediye Başkanlığı, Hatay Payas Karşı Mahallesi'nde yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı.

TOKİ'den Hatay Payas'a 542 konut ve 32 dükkan!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Payas'ta 542 konut ve 32 dükkan inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Hatay Payas'a 542 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Payas'ta 542 konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Hatay Payas 542 konut ihalesi 9 Kasım'da!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Hatay Payas'ta 542 yeni konut inşa edecek.

Hatay Payas Belediye Başkanı Bekir Altan Haberi

Hatay Payas Belediye Başkanı Bekir Altan

Hatay’ın Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, ilçede bu ay içerisinde 937 dairelik toplu konut temelinin atılacağını söyledi. 


Sanayi kenti olarak bilinen Payas ilçesinde, son yıllarda alınan göçle beraber kiralar ciddi bir şekilde artarken, AK Partili Belediye Başkanı Bekir Altan’ın toplu konut için Ankara’da gerçekleştirdiği temaslar meyvelerini vermeye başladı. Altan, bu ay içerisinde 937 dairelik toplu konutun temelinin atılacağını, ileriki aşamada ise hedeflerinin 10 bin dairelik toplu konut yaptırmayı hedeflediklerini söyledi.


Haber...