28 / 03 / 2024

hatay toki dörtyol 1+1 konutlar

hatay toki dörtyol 1+1 konutlar

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) tarafından dar gelirli ve engelli aileler için yaptırılan bir artı bir 224 konut sahiplerine teslim edildi...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Gaziantep ve Hatay'da ulaşım süresi kısalıyor! 

Gaziantep'i Hatay'a bağlı olan İskenderun Limanı'na bağlayacak Dörtyol-Hassa Demiryolu ve Otoyolu Projesi için çalışmalar başlatıldığı açıklandı. Yapılacak olan bu iki proje Gaziantep ve Hatay'da yaşayanların hayatını kolaylaştıracak. 

Hatay’daki 10 milyar dolarlık projeye Suudi Arabistan mı ortak olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Suudi Arabistan'da imzalanan enerji anlaşması nedeniyle tüm dikkatler Hatay'a çevrildi. Hatay’ın Dörtyol ilçesinde 10 milyar dolar yatırımla rafineri ve petrokimya tesisi kurulacağı ve buraya Suudi Arabistan’ın da ortak olacağı iddia edildi.

4 şiddetli depreme rağmen camı bile kırılmayan hastanenin sırrı ne? İşte hayrete düşüren gerçek!

Hatay’daki Dörtyol Devlet Hastanesi’nin dört deprem görmesine rağmen halen dimdik ayakta kalması görenleri hayrete düşürürken, hastanenin bu denli dayanıklı olmasının sırrı ortaya çıktı.

TOKİ Hatay Dörtyol 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Hatay Dörtyol 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Dörtyol'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Dörtyol'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Dörtyol konut projesi...

Son Dakika!... Hatay’da gece yarısı orman yangını çıktı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ormanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ve Orman bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahaleyi sürdürüyor.

Hatay Dörtyol için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Dörtyol ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Dörtyol'da 76.7 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Dörtyol İcra Dairesi, Hatay ili, Dörtyol ilçesi, Özerli Mahallesinde yer alan 11 bloklu hastane binasını 76 milyon 741 bin 608 TL'ye satıyor...

TOKİ İskenderun Düğünyurdu projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hatay İskenderun Düğünyurdu Mahallesi 2’nci etapta hayata geçirilecek olan 486 konutun ihalesi gerçekleştirildi. 

Hatay Dörtyol'da 74.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Dörtyol İcra Dairesi Hatay Dörtyol'da yer alan gayrimenkulü 74 milyon 880 bin 687 TL bedelle satışa çıkardı.

Hatay'da inşaat iskelesi çöktü! 2 işçi yaralandı!

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir inşaatın iskelesinin çökmesi sonucunda inşaatta çalışan 2 işçi yaralandı.

Hatay İskenderun Düğünyurdu projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay İskenderun Düğünyurdu projesi için başvurular başladı.

Hatay İskenderun Düğünyurdu başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay İskenderun Düğünyurdu projesinde yer alan 30 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Hatay Dörtyol'da 8.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Dörtyol İcra Dairesi Müdürlüğü, Hatay İl, Dörtyol İlçe, Çaylı Mahallesi, Beyleryurdu Mevkii 2618 Parselde yer alan arsayı 8 milyon 171 bin 80 TL'ye icradan satıyor...

hatay toki dörtyol 1+1 konutlar Haberi

hatay toki dörtyol 1+1 konutlar


Hatay’ın Dörtyol ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından dar gelirli ve engelli aileler için yaptırılan bir artı bir 224 konut sahiplerine teslim edildi.


Daha önce çekilişle hak sahipleri belirlenen ve ev almaktan vaz geçtikleri belirlenen 102 hak sahibinin yerine tekrar yapılan çekilişle konutların yeni sahipleri de belirlendi.


Dörtyol Öğretmen evinde düzenlenen dağıtım töreninde konuşan Kaymakam Recep Soytürk, 224 konuttan tamamının teslim edildiğini belirterek “Müracaat etmelerine rağmen vazgeçen 102 ailenin yerine de yeni aileleri belirleyerek konut edinmeye şartları uyanlara da bu çekilişle birlikte dağıtımları tamamlandı” dedi


Dağıtım törenine Kaymakam Recep Soytürk, İlçe Müftüsü Hüseyin Taner ,Mal Müdürü Cahit Can, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan İnal ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli hayatinin de hazır bulunduğu dağıtım da aileler sevinçli oldukları...