25 / 04 / 2024

hatay valisi kim

hatay valisi kim

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz kimdir? Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Celalettin Lekesiz, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor?

TOKİ açıkladı! Kahramanmaraş ve Hatay'da kalıcı konut çalışmaları devam ediyor...

Hatay Valisi Mustafa Masatlı tarafından, "İlde 33 farklı noktada TOKİ çalışmasının sonucu 32 bin 609 konutun tamamlanacağını daha sonra Aralık ayında ise yaklaşık 4 ila 5 bin civarı konutu vatandaşların iskanına açılacağı belirtildi. İşte haberin ayrıntıları...

AFAD şimdi açıkladı! Afet bölgesinde 6,4 ve 5.8 şiddetinde deprem oldu

AFAD açıkladı: Saat 20.04'te merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesinde 6,4 3 dakika sonra Samandağ'da 5,8 büyüklüğünde 2 deprem meydana geldi. Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Deprem nedeniyle bazı ihbarlar aldık, bunları değerlendiriyoruz, taramalarımız sürüyor" açıklamasını yaptı.

200 milyon liralık Hatay Stadyumu tamamlanıyor!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, bölgede bulunan milletvekilleriyle beraber inşaat çalışmaları devam eden Hatay Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Hatay Stadyumu'nun inşaatında sona gelindi!

Hatay Valisi Rahmi Doğan yaptığı açıklamada Hatay Stadyumu'nun kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

Hatay'ın 25 bin kişilik yeni stadyumu tamamlanıyor!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, 25 bin seyirci kapasiteli yeni stadyumun incelemelerde bulundu.

Arsuz-Samandağ Karayolu Projesi’nde sona yaklaşıldı!

Hatay'da deniz kıyısından iki turistik ilçeyi bağlayacak Arsuz-Samandağ kara yolu projesinin inşaatı tamamlanmak üzere. Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Bu yol sadece iki ilçeyi birleştiren bir yol değil. Samandağ gibi Türkiye'nin en güzel yerlerinden birini turizme açmış olacağız inşallah" dedi…

Erdal Ata'dan belediyelere uyarı!

Kentteki çarpık yapılamadan memnun olmadığı dile getiren Hatay Valisi Erdal Ata, "imar planlarında belediyelerden ricam halkımızın her türlü sosyal donatılarını da içine koyarak ona göre planlamalar yapılmasıdır” dedi.

İskenderun Nüfus Müdürlüğü binası restore ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay Valisi Sayın Erdal Ata,İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ile birlikte Vali Ata, İlçe Nüfus Müdürlüğü Binası’nın restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Hatay'ın sorunu imar ve ulaşım!

Hatay Valisi Erdal Ata, ilin temel sorunlarının 'imar ve ulaşım' olduğunu söyledi. Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci'yi ziyaret eden Vali Ata, kent hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Hatay'da kamu binaları güçlendirilmeli!

İl Koordinasyon Kurulu 2016 Yılı 4. Dönem Değerlendirme Toplantısı, Hatay Valisi Erdal Ata başkanlığında Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Amanos Tüneli Hatay'ın ekonomisini uçuracak!

Amanos Dağları’nın terörden arındırılacağını söyleyen Hatay Valisi Ercan Topaca, Amanos Tüneli ile de Hatay ekonomisinin uçuşa geçeceğini vurguladı.

İskenderun Nihal Atakaş Cami inşaatında son durum!

Hatay Valisi Ercan Topaca, İskenderun Belediyesinin 2016 yılı projeleri kapsamında yer alan Sahil alanında yapımı devam eden Nihal Atakaş Cami’nin inşaatını inceledi.

İskenderun Hanife Uysal Ortaokulu'nda açılış töreni gerçekleşti!

Hatay Valisi Ercan Topaca, Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal’ın İskenderun ilçemizde rahmetli annesi adına yaptırdığı Hanife Uysal Ortaokulu’nun açılış törenine katıldı.

hatay valisi kim Haberi

hatay valisi kim

Mehmet Celalettin Lekesiz kimdir?

Mehmet Celalettin LEKESİZ 1962 Yozgat – Yerköy doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Yerköy’de yaptıktan sonra, 1986 yılında Ankara Üniversitesi,Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu.

1987 yılında Kırşehir Valiliği’nde Kaymakam adaylığı yaparak, Mülki İdare Amirliği mesleğine girdi. 1988 yılında bir yıl süre ile İngiltere’de, İngilizce Dil Eğitimi aldıktan sonra; 1990 yılından itibaren sırasıyla Tefenni (Burdur), Köprübaşı (Manisa), Yusufeli(Artvin) ve Divriği (Sivas) Kaymakamlıkları yaptı. Daha sonra İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğü, Araştırma Planlama Koordinasyon Kurulu Başkanlığında Daire Başkanlığı, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Teftiş Kurulu Başkanlığında Mülkiye Müfettişliği ve Mülkiye Başmüfettişliği, Personel Genel Müdürlüğü, Amasya Valiliği görevlerini yaptıktan sonra 11.06.2009 tarih ve 15064 nolu müşterek kararname ile Hatay Valiliği'ne atandı.

75. Dönem Kaymakamlık Kursu, Yazılı ve Sözlü...