29 / 03 / 2024

hataya doğalgaz ne zaman gelecek

hataya doğalgaz ne zaman gelecek

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Akasya Mahallesi'nde mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, en önemli istekleri olan doğal gazın bölgeye getirilmesi konusunda elinden geleni yapacağını söyledi.

Doğalgaz faturalarında 150 TL birden artış olacak! 

Kış ayları geldiğinde en çok cep yakan ve yüksek gelen faturalar arasında yer alan doğalgaz faturaları her vatandaşın dikkatli takip ettiği ödemeler arasında yer alıyor. Doğalgaz faturalarının 150 TL birden artacağı duyuruldu. Bu miktar faturalara ne zaman yansıyacak?

Kiracı elektrik, su, doğalgaz borcunu ödemezse ne olur?

Ev sahipleri bazen evden çıkan kiracıların bıraktığı elektrik, su ve doğalgaz gibi hizmetlere dair borçlar ile karşı karşıya kalabiliyorlar. Böyle bir durumda borç ne nasıl olur, kalan borcu ev sahibi mi öder? İşte haberin detayları...

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

Yeni yılda ne kadar doğalgaz faturası gelecek? Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

Kış mevsiminin gelmesiyle vatandaşlarda doğlgaz fatura korkusu başladı. Vatandaşlar doğalgaz faturalarının nasıl geleceğini merak ederken, ilk rakamlar gelmeye başladı.  Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

Bedava doğalgaz uygulaması ne zaman sona erecek?

Kış aylarının gelmesi ile beraber, vatandaşlar tarafından merakla beklenen soru gündemde yerini aldı. Buna göre, bedava doğalgaz uygulaması ne zaman bitecek? İşte merak edilen haberin detayları...

Doğalgaz faturasını azaltmak mümkün! Doğalgaz faturası düşürmek için ne yapılıyor?

Son günlerde havaların soğuması ile vatandaşları doğalgaz faturasını nasıl ödeyecekleri telaşı aldı. Buna göre, kombisini açan, doğalgazı yakmaya başlayanlar hemen faturayı düşürmek ne yapmak gerektiğini düşünüyor. İşte haberin ayrıntıları..

Doğalgaz ne zamana kadar bedava? 2024 yılında doğal gaz ücretsiz mi?

Havaların soğumasıyla birlikte doğalgazlar açılmaya başlandı. Bilindiği üzere konut, cemevi ve ibadethane abonelerinin doğalgaz kullanımlarının bir bölümü devlet tarafından karşılanıyor. Peki, Doğalgaz ne zamana kadar bedava?

25 metreküp ücretsiz doğalgaz uygulaması ne zaman sona erecek?

Yaşanan ekonomik kriz ve yüksek enflasyon sonrasında vatandaşlara verilen aylık ücretsiz doğalgaz uygulamasının ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Ücretsiz doğalgaz ne zaman bitecek? İşte ayrıntılar...

Bedava doğalgaz nisan ayında başlamıştı! Ne zamana kadar ücretsiz olacak? İşte o tarih açıklandı!

Nisan ayında başlayan ve ücretsiz 25 metreküp doğalgaz kampanyası büyük ilgi gördü. Bu kapsamda konut aboneleri için ilk 25 metreküp doğalgaz ücretsizdi. Peki bedava doğalgaz hangi tarihte bitecek? Bedava doğalgaz kampanyası ne zaman sona erecek? İşte o tarih...

Ücretsiz doğalgaz ödemelerinde flaş gelişme! Fazla ödemeler zammıyla geri alınacak!

Bakanlık tarafından ücretsiz doğalgaz uygulaması kapsamında doğalgaz şirketlerine yapacağı ödemelerdeki süre 5 günden 10 güne uzatılırken dağıtım şirketine yapılan fazla ödemeler gecikme zammıyla birlikte geri alınacak.

Bedava Doğal gaz bitti mi? 2023 ücretsiz doğalgaz kampanyası ne zaman bitecek?

Mayıs ayında ücretsiz doğalgaz kullanan vatandaşlar kampanyanın ne zaman sona ereceğini sorguluyor. Peki, doğalgaz kampanyası ne zaman tamamlanacak? İşte detaylar...

Doğal gaz haziran ayında ücretsiz olacak mı? Ücretsiz doğalgaz kampanyası ne zaman bitecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filyos'ta bulunan Gaz İşleme Tesisi Karadeniz Doğalgazı'nın Devreye Alma Töreni'nde  1 ay boyunca konutlardaki doğalgazın ücretsiz olacağını duyurmuştu.

Ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar geçerli?  İşte ücretsiz doğalgaz tarihleri 2023!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz ay konutlarda ücretsiz doğalgaz kullanılacağının müjdesini vermişti. Peki ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar geçerli?  İşte ücretsiz doğalgaz tarihleri 2023!

hataya doğalgaz ne zaman gelecek Haberi

hataya doğalgaz ne zaman gelecek

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Akasya Mahallesi'nde mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, en önemli istekleri olan doğal gazın bölgeye getirilmesi konusunda elinden geleni yapacağını söyledi. 


Başkan Savaş, mahalle sakinlerinin en çok yakındığı doğal gaz konusunun bir an önce çözüme kavuşturulması için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti. 


Başkan Savaş, mahalle halkının yaşadığı adres karmaşasına da dikkat çekerken, mahalledeki hane kapılarında numaralandırma sistemi kullanarak karmaşayı ortadan kaldıracaklarını kaydetti. Savaş, mahalle sakinleriyle buluşmasında, Akasya Mahallesi'nde de yaşanan içme suyu problemlerinin çözüleceğini ve bölgenin temiz içme suyuyla birlikte altyapı sistemi ile kanalizasyon şebekesine de kavuşacağını belirtti. 


İl genelinde kentin estetiğine de oldukça önem verdiklerini Akasya sakinlerine anlatan Başkan Savaş, çizilen imar planları doğrultusunda, hemşerilerinin estetik anlamda göze hitap eden olan bir...