18 / 04 / 2024

hatayın altyapısı yenileniyor mu

hatayın altyapısı yenileniyor mu

Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Kırıkhan ilçesinde kanalizasyon ile yağmursuyu hattı bakım, onarım ve döşeme çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Nef Arsa Dikili ön lansmanda! Metrekaresi 10 bin 500 TL'den başlayan altyapısı hazır parseller! 

Nef Arsa Dikili'de ön lansman süreci ile beraber satışlar başladı. Peki Nef Arsa Dikili'de parsel büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte Nef Arsa Dikili ile ilgili merak edilenler...

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını gerçekleştirdi. Törende açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapıs

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Çılgın proje ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son zamanların gündem konuları arasında yer alan Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapısının aralandığını belirtti.

Kanal İstanbul, dünyanın en sıralı projelerinden biri olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'un dünyanın en sıralı projelerinden biri olacağını söyledi. 

Adil Karaismailoğlu Konya-Karaman YHT Hattı'nın test sürüşünü gerçekleştirecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bugün Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı'nın test sürüşünü gerçekleştirecek.

Topkapı Sarayı'nın çatısındaki kurşun levhalar yenileniyor!

Milli Saraylar'a bağlı Kurşun Atölyesi'nde üretilen kurşun levhaların yerleştirilmesine Topkapı Sarayı'nın çatısından başlandı

TAV Havalimanları Holding BT altyapısına kavuştu!

Atatürk Havalimanı'nın kapanışı sonrasında genel üdürlük binasını Vadi İstanbul'daki yeni hizmet binasına taşıyan TAV Havalimanları Holding, burada kurduğu HPE'nin Şekillendirilebilir, Hiper Bütünleşik mimari ve veri depolama çözümleriyle geleceğe güvenle bakan BT altyapısına kavuştu.

Engin Aksoy: Vodafone Park'ın altyapı yatırımı 10 milyon doları geçti!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yaptığı açıklamada Vodafone Park'ın altyapı yatırımının 10 milyon doları geçtiğini dile getirdi.

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

Kapalıçarşı'nın çatısı ve altyapısı tamamlandı!

Toplam 630 iş günü süren çalışmalar sonunda Kapalıçarşı'nın çatısındaki su depoları, uydu antenleri, klima üniteleri tek tek kaldırıldı, kiremitleri yenilendi, hak ettiği bir yüze kavuştu. Çatıya gelenlerin görüntü alabilmeleri için bir "seyir terası" planlanıyor

Murat Kurum: Kentsel dönüşüm sürecini hızlandıracağız!

Hatay Valiliği'nde basın açıklaması yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "İller Bankası kanalıyla 4 milyar liralık bir kredi kaynağını da belediyelerimize vermek suretiyle kentsel dönüşüm sürecini hızlandırmış olacağız" dedi...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın teknoloji altyapısı Netaş ile hazır!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın uçtan uca teknolojik alt yapısını hazırlayan Netaş sayesinde yolcuların bekleme süreleri azalacak ve 55 bin kişiye eş zamanlı, kesintisiz, hızlı ve güvenli internet sağlanacak...

hatayın altyapısı yenileniyor mu Haberi

hatayın altyapısı yenileniyor mu


Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Kırıkhan ilçesinde kanalizasyon ile yağmursuyu hattı bakım, onarım ve döşeme çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.


Genel Müdürlük, kış aylarında su birikintisi yaşanmaması adına Kırıkhan’ın muhtelif yerlerindeki yağmursuyu hatlarında temizlik çalışmalarının devam ettiğini bildirerek, yapılan çalışmalar sayesinde göllenmelerin meydana gelmeyeceğini ve yol tahribatlarının önüne geçileceğini bildirdi.


İdare ayrıca, kanalizasyon altyapısı eksikliği bulunan Bahçelievler Mahallesi’nde kanalizasyon hattı döşenerek bölgedeki yaşayan vatandaşların sorunlarına çare olduklarını belirterek, Alsancak Mahallesi’ne de 200’lük borularla 110 metre kanalizasyon hattının döşendiğini açıkladı.


Asfalt ve parke altında kalan ana bacaların tespit edilerek yol seviyesine getirilmesi adına çalışmaların kapsamlı ve titiz bir şekilde devam ettiğini hatırlatan Gene Müdürlük, Kırıkhan’ın altyapı yönünden bütün ihtiyacını gidermek için ekiplerin gece gündüz demeden özverili bir şekilde çalışmalara devam ettiğini bildirdi. 



Hatay Büyükşehir...