29 / 03 / 2024

Hatice Bahriye FETÖ arsa

Hatice Bahriye FETÖ arsa

Çiğli’deki arsasını FETÖ’nün üniversitesine kaptıran 93 yaşındaki Hatice Bahriye Yağcı, isyan etti. Yağcı, “Ölmeden önceki son isteğim FETÖ''ye kaptırdığım arsamın geri alınması" dedi

Akfa Holding'in FETÖ davasında kaçak inşaat savunması!

Akfa Holding ve alt şirketlerine yönelik FETÖ/PDY soruşturması sonunda haklarında dava açılan 6'sı tutuklu, 6'sı firari 84 sanığın yargılandığı davada, sanık savunmaları alındı

Yıldırım Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi inşaatının yüzde 80'ini tamamladı.

Türkiye Maarif Vakfı Pakistan'daki FETÖ okullarını devraldı!

Türkiye Maarif Vakfı (TMV), Pakistan'da bulunan Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait okulların yönetimini devraldı.

'FETÖ'cü emlakçılara operasyon düzenliyoruz' diyerek dolandırdılar!

Kendilerini telefonda, FETÖ üyelerine operasyon düzenleyen polisler olarak tanıtan dolandırıcılar, emekli Ali Rıza Irmak'ın sattığı arsasından ve bankadan çektiği krediden elde ettiği toplam 760 bin lirayı aldı.

FETÖ'cü Akın İpek İngiltere’deki evini kliseye çevirdi!

İngiltere’de dört malikâne alan FETÖ’cü Akın İpek'in bir evi kiliseye çevirdiği belirlendi. İpek’in İngiltere’de kaçmadan önce açtığı davaları kazanamadığı öğrenildi.

Yıldırım Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi tamamlanıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi'ni tamamlıyor.

FETÖ'cü Ali Acar'ın oteli 155 milyon TL'ye icradan satışta!

FETÖ soruşturması kapsamında 10 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırılan işadamı Ali Acar’a ait Alila Deluxe Termal Hotel&SPA icradan satışa çıkarıldı. Otelin satış bedeli ise 154 milyon 953 bin TL olarak açıklandı.

FETÖ'nün Belçika'daki merkez binası icradan satılık!

FETÖ'nün Belçika çatı örgütü FEDACTIO'nun merkez binası icradan satılıyor. 8 katlı binanın 20 Aralık Perşembe günü satılacağı açıklandı.

Kayseri'de inşaat firması sahibine FETÖ'den tutuklama!

Kayseri'de faaliyet gösteren bir inşaat firması sahibi FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen A.T. mahkemece tutuklandı.

FETÖ öğrenciler üzerinden kiralık ev arayışı içine girdi!

Darbe girişimi sonrası bütün evleri deşifre olan FETÖ, yeni adresler bulmakta zorlanıyor. Saklanacak yer bulamayan FETÖ'nün şimdi de öğrenciler üzerinden kiralık ev arayışı içine girdiği ortaya çıktı. 

FETÖ'nün Bosna Hersek'teki gayrimenkullerine ipotek koyuldu!

FETÖ'nün Bosna Hersek'teki gayrimenkullerine borç nedeniyle ipotek koyuldu. Hesapları dondurulan FETÖ'nün taşınmazları satışa çıkarıldı. 

Dumankaya'nın eski sahipleri FETÖ davasında yargılanıyor!

"Himmet" adı altında topladıkları paraları FETÖ'ye mali yardım amacıyla kullandıkları iddiasıyla, TMSF yetkililerinin kayyum atandığı Dumankaya İnşaat'ın eski sahiplerinin de aralarında bulunduğu 63 sanığın yargılanmasına devam ediliyor...

Dumankaya'dan Abdullah Yazıcı FETÖ davasında savunma yaptı!

"Himmet" adı altında para toplayıp FETÖ'ye mali yardım amacıyla kullandıkları iddiasıyla, Dumankaya İnşaat'ın eski sahiplerinin de aralarında bulunduğu 63 sanığın yargılanmasına devam edildi...

Hatice Bahriye FETÖ arsa Haberi

Hatice Bahriye FETÖ arsa


Çiğli’deki arsasını FETÖ’nün üniversitesine kaptıran 93 yaşındaki Hatice Bahriye Yağcı, isyanını Yeni Asır’a anlattı. Yağcı, “Ölmeden önce son isteğim arsamın geri alınması Devletin de desteğiyle bir üniversite ve hastane kurulmasını sağlamak istiyorum” dedi


​İzmir Cumhuriyet Savcısı Ayhan Yılmaz tarafından hazırlanan iddianamede 80 milyon lira değerindeki 44 dönümlük arsasını FETÖ kontrolündeki üniversiteye iyi niyeti suistimal edilerek kaptırdığı anlatılan Hatice Bahriye Yağcı (93) isyanını anlattı.


"HAYALLERİMİ YIKTILAR"


O dönemki üniversite mütevelli heyeti başkanı Abdullah Kavuk ve diğer örgüt mensuplarının kendisini kandırdığını ifade eden Yağcı, "Ben böyle çok tehlikeli bir silahlı terör örgütle karşı karşıya olduğumu bilmiyordum. Kavuk ve beraberindekiler bana buraya 'tıp fakültesi yapalım' dedi. Ben de bunu duyunca çok sevindim. Benim ve ailemin hayali gerçekleşecekti. Ben bu üniversitenin örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in talimatları...