25 / 04 / 2024

Hatice Güzin Göllü mirası

Hatice Güzin Göllü mirası

Vefat eden doktor Hatice Güzin Göllü’nün banka hesaplarındaki 2 milyon TL’yi çeken, 25 milyon TL değerindeki gayrimenkullerine el koyan ve aylık 60 bin TL’lik kira gelirlerini sahte belgelerle toplayan miras çetesi yakalandı.

İdris Güllüce Galataport'un ÇED raporunu değerlendirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 'Galataport' projesi ile ilgili, "ÇED almış olmak hak demek değil. Biz sadece bu şartları yerine getirirseniz çevreye zarar vermiş olmazsınız demiş oluyoruz" dedi.

İdris Güllüce: Köysel dönüşüm yörenin mimarisini yansıtacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın sitesinde yer alan habere göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce İstanbul Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım töreninde yaptığı konuşmada köylerde de dönüşüm başlatacaklarını ifade etti...

İdris Güllüce bugün Başakşehir Belediye Başkanını ziyaret edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce'nin bugünkü programı belli oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce, bugün saat 11.30'da Başakşehir Belediye Başkanını ziyaret edecek.

İdris Güllüce: Deprem tecrübelerimizden faydalanın!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Sri Lanka Büyükelçisi Bharathi Wijeranta ile Romanya Büyükelçisi Radu Onofrei’yi makamında kabul etti.İdris Güllüce 'Deprem tecrübelerimizden faydalanın' dedi.

İdris Güllüce: Deprem riski olan ülkeler tecrübelerimizden faydalanmalı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Sri Lanka Büyükelçisi Bharathi Wijeranta’yı ve Romanya Büyükelçisi Radu Onofrei’yi makamında kabul etti. Güllüce, deprem riski olan ülkeler tecrübelerimizden faydalanmalı diye konuştu.

İdris Güllüce'nin 9 Ağustos programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce'nin 9 Ağustos Cumartesi günü programı belli oldu. İdris Güllüce 9 Ağustos programı kapsamında Altınekin belediyesini ziyaret edecek.

Şanlıurfa Karaköprü Güllübağ'da 4.9 milyon TL'ye satılık üç adet arsa!

Şanlıurfa Karaköprü'ye bağlı Güllübağ Mahallesi'ndeki üç adet arsa toplam 4 milyon 973 bin 834 TL tahmini bedelle 21 Ağustos 2014 Perşembe günü Karaköprü Belediye Başkanlığı tarafından ihale edilecek...

İdris Güllüce bugün Kırşehir belediyesini ziyaret edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı resmi web sitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn. İdris Güllüce bugün saat 18:00 de Kırşehir belediyesini ziyaret edecek.

İdris Güllüce: İskele yönetmeliğini hazırlıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: İskelelerimizle ilgili çok dramatik şeyler yaşanıyor. Doğru, dürüst, çağdaş, teknolojik iskele nasıl yapılması gerekiyorsa öyle iskele yapılması konusunu içeren yönetmeliğimiz hemen hemen çıkmak üzere.

İdris Güllüce: Köysel dönüşüme başlayacağız!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında düzenlenen yıkım programına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, köylerde de dönüşüm yapacaklarını belirterek, "ileri tarihte Köysel Dönüşüm'e başlayacağız" dedi.

İdris Güllüce'nin Nevşehir ziyaret programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin 5 Ağustos 2014 Salı günü Nevşehir programına saat 10:00'da valilik ziyaretiyle başlayacak. Güllüce, daha sonra Nevşehir esnafını ziyaret edecek..

İdris Güllüce'den Bağcılar'da dönüşüm, iskele ve çevre açıklamaları!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "İskelelerimizle ilgili çok dramatik şeyler yaşanıyor. İskele yönetmeliğini hazırlıyoruz. Teknolojik iskele nasıl yapılması gerekiyorsa öyle iskele yapılması konusunu içeren yönetmeliğimiz hazırlanıyor" dedi.

İdris Güllüce: Balıkesir, hem kalkınacak hem de çevreyi koruyacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret etti. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Balıkesir için hedeflerini anlattı

Hatice Güzin Göllü mirası Haberi

Hatice Güzin Göllü mirası

İstanbul’da, sahte belgelerle 88 yaşında hayatını kaybeden doktor Hatice Güzin Göllü, yıllardır Okmeydanı Eğitim ve Araştırma ile Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorluk yapmıştı. Hayatını kaybeden Doktor Göllü'nün yasal mirascısı ykru ancak hatrı sayılır mirası vardı. Göllü'nün mirasından haberdar olan Noter Başkâtibi Ayhan K., Ahmet K., Tamer O. ile Murat G.harekete geçti. 

Hürriyet Gazetesi'nden Çetin Aydın'ın haberine göre, Göllü'nün banka hesaplarındaki 2 milyon TL’yi çeken, 25 milyon TL değerindeki gayrimenkullerine el koyan ve aylık 60 bin TL’lik kira gelirlerini toplayan miras çetesi Mali polisin düzenlediği operasyonla ele geçirildi.

Soruşturma kapsamında Göllü’nün tüm mal varlığına tedbir konulurken, 4 kişinin “resmi belgede sahtecilik” ve “nitelikli dolandırıcılık” suçlamasıyla sorguya alındığı bildirildi.