25 / 04 / 2024

İstanbul'da vefat eden doktorun milyonluk mirasına çökmüşler!

İstanbul'da vefat eden doktorun milyonluk mirasına çökmüşler!

Vefat eden doktor Hatice Güzin Göllü’nün banka hesaplarındaki 2 milyon TL’yi çeken, 25 milyon TL değerindeki gayrimenkullerine el koyan ve aylık 60 bin TL’lik kira gelirlerini sahte belgelerle toplayan miras çetesi yakalandı.



İstanbul’da, sahte belgelerle 88 yaşında hayatını kaybeden doktor Hatice Güzin Göllü, yıllardır Okmeydanı Eğitim ve Araştırma ile Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorluk yapmıştı. Hayatını kaybeden Doktor Göllü'nün yasal mirascısı ykru ancak hatrı sayılır mirası vardı. Göllü'nün mirasından haberdar olan Noter Başkâtibi Ayhan K., Ahmet K., Tamer O. ile Murat G.harekete geçti. 

Hürriyet Gazetesi'nden Çetin Aydın'ın haberine göre, Göllü'nün banka hesaplarındaki 2 milyon TL’yi çeken, 25 milyon TL değerindeki gayrimenkullerine el koyan ve aylık 60 bin TL’lik kira gelirlerini toplayan miras çetesi Mali polisin düzenlediği operasyonla ele geçirildi.

Soruşturma kapsamında Göllü’nün tüm mal varlığına tedbir konulurken, 4 kişinin “resmi belgede sahtecilik” ve “nitelikli dolandırıcılık” suçlamasıyla sorguya alındığı bildirildi.

İstanbul da vefat eden doktorun milyonluk mirasına çökmüşler!


Geri Dön