18 / 04 / 2024

Hattuşa Termal fiyat listesi

Hattuşa Termal fiyat listesi

Kaz Dağları ve Edremit Körfezi arasında hayata geçirilen Hattuşa Termal Tesisleri'nde yer alan devremülkler 18 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Çinli otomobil markası Türkiye'de piyasayı ele geçirecek aracı satışa sunuyor! Fiyatı çok uygun

Artaç araç fiyatları vatandaşın bütçesini zorlarken uygun fiyatlı araçlara yöneliş de sürüyor. Türkiye piyasasına giriş yapacak olan Changan Lumin,'den büyük atak geliyor. Hem elektrikli hem de uzun menzilli aracın fiyatı ise oldukça cezbedici duruyor.

Mercedes-Benz A-Serisi fiyat listesi: Eylül 2023 güncel liste

Mercedes'in Eylül 2023 fiyat listesi güncellendi. Peki 2023 model Mercedes-Benz A-Serisi ne kadar, kaç TL oldu? İşte Mercedes-Benz A-Serisi Eylül 2023 güncel fiyat listesi...

Kia Picanto’ya eylül ayında zam gelmedi! Picanto’da ağustos fiyatıyla yola devam!

Kia’dan Picanto modelini satın almak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Kia, Picanto’ya eylül ayında zam yapmadığını ve ağustos fiyatıyla satışlara devam ettiğini duyurdu.

Mazda CX-5 ağustos fiyatları resmen fırladı! Öyle bir zam geldi ki fiyatı neredeyse ikiye katlandı!

Ağustos ayının gelmesi ile birlikte otomobil fiyatlarına da peş peşe zam gelmeye başladı. Mazda CX-5 otomobil markasına ağustos ayında öyle bir zam geldi ki adeta fiyatı ikiye katlandı. Peki Mazda CX-5 Ağustos fiyatı ne kadar? İşte Mazda CX-5 24 Ağustos 2023 fiyat listesi.

Fiat Egea Cross Wagon'a Ağustos zammı! Tam 18 bin TL birden yüskeldi! İşte Fiat Egea Cross Wagon güncel fiyat listesi 

Fiat Egea Cross Wagon'a Ağustos ayında zam geldi! Tam 18 bin TL birden yükselen Fiat Egea Cross Wagon'un Ağustos fiyat listesi merak ediliyor. İşte Fiat Egea Cross Wagon güncel fiyat listesi...

Sıfır km Mercedes Yeni A-Serisi ne kadar, kaç TL? İşte Ağustos ayı fiyat listesi...

 Mercedes Yeni A-Serisi'nin 2023 Ağustos fiyat listesi belli oldu. İşte detaylar...

2023 model Volvo S90 Recharge fiyat listesi; Ağustos çılgınlığı

2023 model Volvo S90 Recharge Ağustos fiyat listesi yayımlandı. İşte resmi siteden duyurulan güncel fiyat listesi...

Seat Tarraco'ya 31 bin 500 TL zam geldi! Seat Tarraco Ağustos fiyatı ne kadar? Seat Tarraco güncel fiyat listesi

Çarpıcı SUV tasarımı ve en yeni teknolojik özellikleriyle Seat, Tarraco modeline Ağustos ayında tam 31 bin 500 TL zam geldi.  Seat Tarraco Ağustos fiyatı ne kadar? 7 Ağusutos 2023 Seat Tarraco fiyat listesi.

Toyota Camry'nin Ağustos fiyatı görenleri şaşırttı: 607 Bin 700 TL'lik zam!

Toyota'nın sedan otomobillerinden biri olan Camry'nin Temmuz fiyatı görenleri şoke etti. Geçtiğimiz ay  3.170.800 TL'ye satılan aracın fiyatı Ağustos'ta 3.778.500  TL oldu. Toyota Camry 607 bin 700 TL birden zamlandı.

Kia Sportage modeline ağustosta tam tamına 50 bin TL zam geldi! Kia Sportage güncel fiyatı ne kadar oldu? 

Kia'nın en sevilen modeli Sportage'e ağustosta tam tamına 50 bin TL zam geldi. Araba almak isteyenlere kötü haberler peş peş peşe gelirken bir haber de Kia'dan geldi. Peki Kia Sportage Ağustos fiyatı ne kadar?  Kia Sportage 4 Ağustos 2023 fiyat listesi.

Az önce açıklandı! 2023 model Toyota Corolla'ya dev zam; İşte şoke eden Ağustos ayı fiyat listesi...

Toyota'da Ağustos ayı fiyatları açıklandı. Zamlı liste görenleri şoke etti. Peki Toyota Corolla'ya ne kadar zam geldi? İşte  Toyota Corolla 2023 Ağustos fiyat listesi...

2023 model Volvo S60'da şaşırtan fiyat listesi: Temmuz'da büyük değişim

2023 model Volvo S60'ın Temmuz ayı güncel fiyat listesi açıklandı. İşte sıfır km Volvo S60 almak isteyenlerin ödemesi gereken o tutar...

Rowenta Compact Power Cyclonic Hepa Elektrikli Süpürge'de şaşırtan fiyat! 

Çekiş gücü ile dikkatleri üzerine çeken Rowenta RO3723 Compact Power Cyclonic Hepa Elektrikli Süpürge fiyatı son dönemde oldukça dikkat çekiyor. İşte detaylar...

Hattuşa Termal fiyat listesi Haberi

Hattuşa Termal fiyat listesi

Hattuşa Termal Tesisleri Kaz Dağları ve Edremit Körfezi arasında konumlanıyor. Hattuşa Termal'de yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon şeklinde dizayn ediliyor. 3 etap halinde inşa edilen tesiste 3. etap çalışmaları başladı.


Edremit Hattuşa Termal'in ilk etabında 12 adet apart blok bulunuyor. Apart bloklar toplam 144 adet daireden meydana geliyor.


Hattuşa Termal'deki apart dairelerin büyüklükleri 63 metrekare olarak tasarlandı. Apart blokların olduğu etapta spor kompleksi olarak açık fitness sahası, fitness center,  basketbol sahası ve tenis kortu bulunuyor.


Balıkesir Hattuşa Termal Tesislerinin 46 bin 328 metrekare arsa alanına sahip 2. etabı otel ve residence bloklarından oluşuyor. 


Hattuşa Termal'in 3. etabı Lalezar için çalışmalar başladı. Hattuşa Termal 3. Etap'ta muhafazakar ailelere özel daireler yer alacak. 


Edremit Hattuşa Termal Tesisleri'nde 3. etap...