19 / 04 / 2024

Havaalanı Evleri yapımcı firması

Havaalanı Evleri yapımcı firması

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile yükselen projede 2 bin 358 adet konut yer alıyor. Esenler Havaalanı Konutları ödeme planı kapsamında yüzde indirim sağlanıyor.

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Elçi tarafından kuruldu.

Detay Yapımcılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Yapımcılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi buün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dombay tarafından kuruldu.

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Gök tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Ekşioğlu Sena Evleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Sena Evleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 12 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Ekşi ve Harun Emirhan Ekşi ortaklığında kuruldu.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Pana Yapı davasında tüm tutuklu sanıklara tahliye!

Fikirtepe’de Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın da aralarında yer aldığı 23 sanıklı davaya devam edildi. Eski Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk dahil tutuklu tüm sanıklar tahliye edildi, Şaşmaz’ında yurtdışına çıkış yasağı kaldırıldı.

Film yapımcısı Ryan Felton lüks ev aldı!

Film yapımcısı Ryan Felton’un iki ICO’dan elde ettiği gelirleri kötüye kullandığı ve kripto paralarla Ferrari ve lüks ev aldığı iddia edildi.

Pana Yapı mağdurlarının dava süreci başladı!

Fikirtepe’de Pana Yapı projesindeki 131 kentsel dönüşüm mağdurunun şikayeti üzerine aralarında Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın da olduğu 13 kişinin yargılaması başladı...

Satın alınan konut ayıplı çıkarsa ne yapılabilir?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Şubat 2018’de müteahhitten daire satın aldık. Ancak panjurlarda sıkıntı var. Bu ayıp için yapımcı firmanın garantisine istinaden kendisine başvurduk ama müteahhit ile ihtilafı bulunduğu gerekçesi ile gelmiyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?' sorusunu yanıtladı

Yapımcı Mustafa Uslu Fethiye’de 3 milyon TL'ye ev aldı!

Müslüm filminin yapımcısı Mustafa Uslu, filmden elde ettiği parayla kendisine ev aldı. Kesenin ağzını açan Uslu, 4 katlı villa için 3 milyon TL ödedi.

Simurg Seyahat Organizasyon Yapımcılık Animasyon Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Seyahat Organizasyon Yapımcılık Animasyon Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ammar  Gündüz ve Seyit Ali Demirer ortaklığında kuruldu. 

Tosya'da yangınzedeler için yeni evler yapılacak!

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Özboyu köyünde 8 evin yanması sonucunda evlerini kaybeden köylüler için yangınzade evleri yapılıyor.

Havaalanı Evleri yapımcı firması Haberi

Havaalanı Evleri yapımcı firması

Toplam 57 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen proje kentsel dönüşüm olarak tasarlandı. Havaalanı Konutları projesinde toplam 2 bin 358 adet konut ve 42 işyeri satışa çıkarılacak.


Emlak Esenler Havaalanı Evleri tipleri 

Konut seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Esenler Havaalanı Evleri kura çekimi ne zaman?

Projede satılık daireler için kuralar 30 Mart 2016 Perşembe gününde gerçekleşecek.


Havaalanı Evleri yapımcı firması

Esenler Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yükselen proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.


Emlak Havaalanı Konutları teslim tarihi

Projede dairelerin teslim tarihi 31 Mayıs 2016 olarak belirlendi.


Esenler Havaalanı Konutları ödeme planı!

Ödemelerin 31 Aralık 2015 tarihine kadar sağlanırsa fiyatlar üzerinden yüzde 5 indirim uygulanıyor.


Esenler Havaalanı Evleri iletişim

Tel: 0212...