27 / 04 / 2024

havaalanı kentsel dönüşüm projesi kura sonucu

havaalanı kentsel dönüşüm projesi kura sonucu

Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm projesi Esenler Havaalanı Konutları'nda bin 403 konut ve 32 işyeri büyük heyecanla sahiplerini buldu. Kura çekimleri 2 gün sürdü.

Emlak Konut Esenler Havaalanı Mahallesi Konutları kura çekilişi!

İnşaatını Emlak Konut GYO’nun üstlendiği Havaalanı Mahallesi Konutları'nda kura çekilişi gerçekleşti. Kura çekimi 2 gün süren projeyi Esenler Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürütüyor.

Esenler Havaalanı Konutları'nda kura heyecanı!

Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm projesi Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nda hak sahipleri konutlarına kavuşuyor. 2 gün sürecek kura çekimi ile bin 403 konut ve 32 iş yerinin sahipleri belirlenecek.

Esenler Kentsel Dönüşüm Alanı 2. Etap'ın kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut, İstanbul Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 2. Etap Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşinin geçici kabul tutanağının 22 Aralık 2016 tarihinde onaylandığını açıkladı.

Esenler kentsel dönüşüm evlerindeki yaşam sancılı başladı!

TÜRKİYE’nin ilk kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Esenler Havaalanı Mahallesi’ne inşa edilen Emlak konutlarına yerleşen hak sahipleri, yeni evlerine alışmaya çalışıyor.

Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları bugün teslim edilecek!

Türkiye'deki kentsel dönüşüm hamlesinin başladığı Esenler'de mutlu sona gelindi. Tapu ve anahtarlar, bu mahalleden Türkiye'deki kentsel dönüşüm seferberliğini başlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün verilecek.

Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm projesi tapu töreni yarın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 Ekim 2012'de büyük dönüşüm hamlesi kapsamında başlattığı Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nı yarın hak sahiplerine teslim edecek.

Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm projesi tamamlandı!

Türkiye'de kentsel dönüşümün başladığı ilk nokta İstanbul Esenler'deki Havaalanı mahallesiydi. Yaklaşık 3 buçuk yılın ardından dönüşüm tamamlandı. Hak sahiplerine pazartesi günü tapu ve anahtarları dağıtılacak.

Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm 2. Etap 2. Kısım'ın kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 1. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşinin geçici kabul tutanağının onaylandığını açıkladı.

Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm 1. Etap'ın kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 1. Etap 1. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşinin geçici kabul tutanağının onaylandığını açıkladı.

Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları ne zaman teslim?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Esenler Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nın kura çekimi gerçekleşti. Peki Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları ne zaman teslim?

Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları kura çekimi!

Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm projesi Esenler Havaalanı Konutları'nda bin 403 konut ve 32 işyeri büyük heyecanla sahiplerini buldu. Kura çekimleri 2 gün sürdü.

Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları 2016 kura çekimi!

Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları 2016 kura çekimi yapıldı. Temeli 5 Ekim 2012'de atılan bin 403 konut ve 32 işyeri kura çekimiyle sahiplerini buldu.

Esenler Havaalanı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm Mayıs'ta bitecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm projelerini inceledi. Sarı, Esenler Havaalanı Mahallesi’nde 2012’de başlatılan kentsel dönüşüm projesinin mayıs ayında bitirileceğini söyledi.

Fatma Güldemet Sarı, Esenler Kentsel Dönüşüm Konutları'nı inceleyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn. Fatma Güldemet Sarı, Esenler'e Kentsel Dönüşüm Konutları'nı incelemeye geliyor. Bakan Sarı 10 Mart'ta Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nı yerinde inceleyecek.

Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları kura tarihi belli oldu!

Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları’nda kura çekim ve teslim tarihleri belli oldu. Proje kapsamında inşa edilen 2 bin 358 konut ve 42 işyerinin kura çekimi, 31 Mart 2016 tarihinde yapılacak.

havaalanı kentsel dönüşüm projesi kura sonucu Haberi

havaalanı kentsel dönüşüm projesi kura sonucu

Esenler Belediyesi'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü ve inşaatını Emlak Konut GYO’nun üstlendiği Havaalanı Mahallesi Konutları'nda bin 403 konut ve 32 işyerinin teslimi 31 Mayıs 2016'da teslim edilecek.


Depreme dayanıklı, güvenli ve sosyal donatı alanlarına sahip Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüş Konutları'nda kura çekilişleri 2 gün boyunca devam etti.


2 bin 373 konut ve 55 işyeri olarak inşa edilen proje toplam 760 milyon TL yatırım bedeline sahip. Konutlar 72 bin metrekarelik alanda  inşa ediliyor. 


Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm projesi Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları kura çekimi Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşti.