28 / 03 / 2024

Havvanur Yurtsever

Havvanur Yurtsever

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak Muhterem İnce, Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever sunulacak...

Havvanur Yurtsever, Emlak GYO yönetimine atandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Havvanur Yurtsever'in yönetim kurulu üyesi olarak atanmasına ve kendisine 1.derece imza yetkisi verilmesine karar verildiği, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirildi.

Havvanur Yurtsever kim?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulunda, "Kesinleşmiş Bağımsız Üye Adaylığı" kabul edilen Havvanur Yurtsever kim? İBB Meclis üyesi olan Havvanur Yurtsever'in özgeçmişi...

Yurtsever Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Yurtsever Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi Şişli'de 450 bin TL sermsaye bedeli ile Muhammed Melih Görgülü tarafından kuruldu.

Umay Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Umay Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye Havvanur Giritlioğlu tarafından kuruldu.

Investment Project Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Investment Project Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çavuşoğlu, Figen Yurtsever ve Şant Zincir ortaklığında kuruldu.

İmza Mimari Çözümler Limited Şirketi kuruldu!

İmza Mimari Çözümler Limited Şirketi  Sarıyer’de  10  bin TL sermaye bedeli  ile Ayşe Sevil Taplamacı  ve Barış Yurtsever tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO bağımsız üye adaylarını seçiyor!

Emlak Konut GYO'nun 25 Mart 2021 tarihinde yapılacak olağan genel kurul toplantısında; Muhterem İnce; Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever'in, yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak sunulmalarına Yönetim Kurulu tarafından karar verildi. 

Gülyurt İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülyurt İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Gülsoy ve Ertuğrul Yurtsever tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Emlak Konut GYO'nun 22 Temmuz 2020 tarihinde düzenlenen toplantısında, Muhterem İnce, Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever'in yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak sunulmalarına Aday Gösterme Komitesi Kararı doğrultusunda Yönetim Kurulu tarafından karar verildi.

Madparx İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Madparx İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Yurtsever tarafından kuruldu.

Kfa Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kfa Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon 965 bin 290 TL sermaye bedeli ile Ahmet Emre Akdoğan, Ayşe Serda Yurtsever, Betül Erkılıç, Gaye Kakioğlu ce S. Baha Üstün Erkılıç ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut yönetim kurulu bağımsız üye adayları seçiyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak Muhterem İnce, Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever sunulacak...

Özeko Taşımacılık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Özeko Taşımacılık Turizm Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Yurtsever tarafından kuruldu. 

Zafer Yurtsever, Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Satış, Pazarlama ve Reklam Genel Müdür Yardımcısı Zafer Yurtsever 31 Ocak 2018 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı.

Zafet Yurtsever, Kuyumcukent Gayrimenkul'de göreve başladı!

Zafet Yurtsever, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Satış, Pazarlama ve Reklam Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Yurtsever bugün itibariyle görevine başladı.

Havvanur Yurtsever Haberi

Havvanur Yurtsever

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu bağımsız üye adayları hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO'nun 30 Nisan 2019 tarihinde yapılacak olağan genel kurul toplantısında; Muhterem İnce, Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever'in, yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak sunulmalarına Aday Gösterme Komitesi Kararı doğrultusunda yönetim kurulu tarafından karar verildi.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin 30 Nisan 2019 tarihinde yapılacak Olağan Genel Kurul toplantısında; Muhterem İNCE; Sinan AKSU ve Havvanur YURTSEVER'in, yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak sunulmalarına Aday Gösterme Komitesi Kararı doğrultusunda Yönetim Kurulu tarafından karar...