23 / 04 / 2024

Hayat Holding yeni gayrimenkul yatırımları

Hayat Holding yeni gayrimenkul yatırımları

Grup 2013 yılını 1 milyar doların üzerinde ciro ile kapattı. Yurtiçinde pazar payını hızla artıran Grup, Rusya'da da dev bir yatırımın temellerini atmıştı. 100 milyon dolarlık yatırımın 2015 yılında devreye girmesi bekleniyor...

Malatya'da bulunan konteyner kentte "Hayat İyi Yaşam Merkezi" açıldı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, Hayat Holding ve Hacettepe Üniversitesi işbirliği ile, AFAD koordinasyonu ve Malatya Valiliği desteği kapsamında konteyner kentte kurduğu Hayat İyi Yaşam Merkezi açıldığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı'dan 71.6 milyon TL'lik yeni şirket! Astoria Gayrimenkul kuruldu!

Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Astaş Holding, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

2000 2005 2010 girişlilere SGK’dan müjde: Emekli olma tarihlerinde değişiklik yapıldı

Uzun süredir gündemde olan emeklilik konusunda önemli bir gelişme yaşandı. Sosyal Güvenlik Kurumu, iş hayatına yeni başlayan vatandaşların emekliliklerinde yaş ve prim ödeme tarihi güncelledi. Bu yeni düzenlemeler ile vatandaşlar ne zaman emekli olabileceğini hesaplayabiliyor.

Türkiye Hayat Emeklilik’ten bir ilk! Düğünde, doğum gününde altın yerine BES hediye ediliyor!

Türkiye Hayat Emeklilik yeni çıkardığı ‘BES Birikim Hediyesi’ ile hediye anlayışına farklı bir boyut kazandırdı. İsteyenler doğum günü, düğün veya bayram gibi özel günlerde sevdiklerine hediye BES gönderebilecek.

Akdeniz Yatırım Holding Tarsan'ın yüzde 80'ini satın alacak

12 yıldan bu yana borsada işlem gören ve özel güvenlik sektörüyle başladığı faaliyetlerini 25 yılda fiziki satın almalar yaparak çeşitlendiren Akdeniz Yatırım Holding, yeni bir satın alma kararı daha aldı.

Özel sektörde zam hareketliliği başladı

Asgari ücrete yakın ücret alan çalışanlar için bir yeni düzenleme beklentisini meydana geldi ve çalışma hayatında yeni bir hareketlilik başlamış oldu.

2022 emekli maaşı hesaplama! Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım 2022?

Emeklilik her çalışanın hayalidir. Çalışma hayatında yıllarını harcayanlar ya da çalışma hayatına yeni atılanlar ne zaman emekli olurum? şeklinde soruyu sormaktadır. İşte detaylar!

Türkiye'nin ilk dijital katılım bankası kuruldu! BDDK Hayat Katılım Bankası'na faaliyet izni verdi

Türkiye'de hızlı tüketim malları ve Liman işletmeciliği yapan Hayat Holding, Türkiye'nin ilk dijital bankası Hayat Katılım Bankası'nı kurarak bankacılık sektörüne girdi.

Deniz İstanbul Bahar Rezidans basın toplantısı 1 Nisan'da!

İstanbul'da çok sayıda sembol konut ve alışveriş merkezi projesi hayata geçiren Keleşoğlu Holding yeni projesini görücüye çıkarıyor. 

Akfen Holding, yeni yatırımlar planlıyor!

21 Ekim'de Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 200 baz puanlık faiz indirme kararının ardından dolat/TL ve Euro/TL kurunda önemli dalgalanmalar yaşandı. Peki şirketler, bütçelerini nasıl planlıyor?

MESA Holding yeni projeler için düğmeye bastı!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Vahap Munyar bugünkü köşe yazısında Mesa Holding'in yeni projelerini kaleme aldı. 

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Hayat Holding yeni gayrimenkul yatırımları Haberi

Hayat Holding yeni gayrimenkul yatırımları


Hayat Grubu, ağırlıklı olarak kimya ve ağaç sanayi sektörlerinde faaliyet gösteriyor. 1937 yılında temelleri atılan Hayat Grubu'nu kamuoyu Bingo, Test, Has, Molped, Joly, Molfix, Bebem, Papia, Familia, Teno gibi ev temizlik, kişisel bakım ve kağıt ürünleri markalarıyla tanıyor. Grup 2013 yılını 1 milyar doların üzerinde ciro ile kapattı. Yurtiçinde pazar payını hızla artıran Grup, Rusya'da da dev bir yatırımın temellerini atmıştı. 100 milyon dolarlık yatırımın 2015 yılında devreye girmesi bekleniyor. 


Merkezi istanbul Altunizade'de bulunan Hayat Holding'in patronları pek medyada yer almaz. Ancak ailenin İstanbul'un değişik noktalarında çok değerli arsaları, gayrimenkulleri olduğu konuşulur. Son yıllarda birçok şirket ve aile gayrimenkullerini daha değerli hale getirmek için ayrı şirketler altında topluyor. Bu modaya son katılan aile Hayat Holding'in sahipleri Kiğılı Ailesi oldu. 


Geçen hafta...