26 / 04 / 2024

Hayat Sultanbeyli proje bilgileri

Hayat Sultanbeyli proje bilgileri

Kaynak Yapı tarafından Sultanbeyli'de inşa edilen Hayat Sultanbeyli projesinde 72 adet daire bulunuyor. Fiyatlarının 198 bin liradan başlangıç gösterdiği projede 3 adet blok yer alıyor.

Avrupark Hayat Proje fiyatları!

Avrupark Hayat Proje fiyatları 220 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen Avrupark Hayat projesi İstanbul Başakşehir Hoşdere'de yükseliyor...

Mekan Yapı Metro Hayat proje fiyatları!

Mekan Yapı imzasıyla hayata geçirilen Bağcılar Metro Hayat projesi 243 daire ve 27 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Mekan Yapı Metro Hayat proje fiyatları...

İnistanbul Hayat proje fiyat listesi!

İnistanbul Hayat proje fiyat listesi 380 bin TL'den başlıyor. Topkapı'da inşa edilen İnistanbul Hayat Evleri projesinde konutlar Aralık 2018 yılında teslim ediliyor...

Fuzul İnşaat Olimpa Park Plus'ta 60 ay 0 faiz imkanı!

124 konut ve 26 adet mağazadan oluşan Olimpa Park Plus projesi 8 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Fuzul İnşaat tarafından hayat bulan proje yatırımcısına cazip fırsatlar sunuyor.

Evimiz Kocaeli'de 10 yıl sıfır faiz avantajı!

Pekdemir İnşaat tarafından inşa edilen Evimiz Kocaeli projesinde ödemeler 6 yada 10 yılda sıfır faizle yapılabiliyor. “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla hayat bulan proje 936 konuttan meydana geliyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden körfeze hayat verecek proje!

Bursa’nın daha sağlıklı ve yaşanabilir bir kent olması hedefiyle kentin altyapısı da sil baştan yenileyen Büyükşehir Belediyesi, Gemlik Körfezi’ni kirlilikten arındıracak dev projenin de startını verdi...

Bahçelievler Greenist projesi yeşil alan konsepti vaadediyor!

Saray Grup 'un Bahçelievler'deki butik projesi Greenist, 15 bin metrekarelik peyzaj alanıyla yeşil bir hayat vadediyor. Proje, 174 daireden oluşuyor.

Sultanbeyli Emlak Konut kuralı satışları!

Sultanbeyli Emlak Konut kuralı satışları için T. Vakıflar bankası A.Ş.’nin herhangi bir şubesine 10 bin TL başvuru ücreti yatırılıyor. Proje Emlak Konut GYO imzası ile hayata geçiriliyor.

Sultanbeyli Emlak Konutları başvuruları için yarın son!

Sultanbeyli Emlak Konutları başvuruları için yarın son gün. Yüzde 25 peşinat ile ödeme yapılebilen proje 9 katlı 1 blok ve 10 katlı 10 blok halinde hayata geçiriliyor.

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları satış fiyatları!

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları'nda yer alan 7 tane daire kurayla satışa sunuluyor. Proje 11 bloktan oluşuyor. İşte Emlak Konut Sultanbeyli Konutları satış fiyatları...

İnallar Hayat Evleri iletişim!

İnallar Hayat Evleri toplam 156 adet konuttan oluşuyor. Bursa İl'inde yükselen proje 20 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. İnallar Hayat Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları fiyat!

Toplam 436 tane konutun yer aldığı Sultanbeyli Emlak Konutları kura satışları için başvuru süreci devam ediyor. Proje Emlak Konut GYO imzası taşıyor. İşte Emlak Konut Sultanbeyli Konutları fiyat listesi...

Sultanbeyli Emlak Konutları kuralı satışları!

Sultanbeyli Emlak Konutları kuralı satışları başvuru süreci başladı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile inşa edilen proje 10 katlı 10 blok ve 9 katlı 1 blok olarak hayata geçiriliyor.

Hayat Sultanbeyli proje bilgileri Haberi

Hayat Sultanbeyli proje bilgileri

6 ile 12 kat şeklinde tasarlanan Hayat Sultanbeyli projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve dubleks daire seçenekleri bulunuyor.


Projede fiyatlar 198 bin liradan başlıyor. Hayat Sultanbeyli kapsamında dairelerin alanları 105 metrekare ile 255 metrekare arasında değişiyor.


Kaynak yapı tarafından hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli projesinin ödeme planı kapsamında 60 ay 0,79 oranında, 120 ay için ise 0,98 oranında vade farkı uygulanıyor. 48 ay için ise, faizsiz ödeme seçeneği sunuluyor.



Bahçe alanı 2.200 metrekare olan Hayat Sultanbeyli projesi Sultanbeyli'de yükseliyor. Projede 3 blok yer alıyor.


Hayat Sultanbeyli fiyat listesi!


2 oda 1 salon daireler 198 bin liradan, 

3 oda 1 salon daireler 250 bin liradan,

3 oda 1 salon dubleks daireler 338 bin liradan,

4 oda...