25 / 04 / 2024

Hayat Sultanbeyli ulaşım

Hayat Sultanbeyli ulaşım

31 Aralık’a kadar sürecek olan kampanya kapsamında Hayat Sultanbeyli’den cazip fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün. Tamamı oturmaya hazır ve yaşamın başladığı 72 konuttan oluşan projede 2+1 dairelerin peşin fiyatı 214 bin liradan başlıyor.

Hayat Sultanbeyli’de yüzde 50 peşinat! 1470 lira taksitle!

Kaynak Yapı tarafından Sultanbeyli’de hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli'de Düzenlenen kampanya kapsamında dairesini peşin almak isteyenlere yüzde 12 indirim yapılırken, 84 aya kadar herhangi bir faiz ödemeden ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Hayat Sultanbeyli'den ev aldıran kampanya! 1.715 lira taksitle!

Kaynak Yapı, kira yerine ev taksitini ödemek isteyenler için Sultanbeyli’de inşa ettiği ve tamamı oturmaya hazır 72 konuttan oluşan Hayat Sultanbeyli projesinde çok cazip bir kampanya düzenledi.

Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli Evleri!

Tamamı peşin ödemelerde yüzde 12 indirim uygulanan Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli Evleri'nde basketbol sahası, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru, kafeterya, kapalı otopark ve güvenlik gibi imkanlar yer alıyor...

Hayat Sultanbeyli’den ev sahibi olmak isteyenlere çifte fırsat!

Kaynak Yapı tarafından Sultanbeyli’de hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli projesi konut alıcısına çifte fırsat sunuyor. Düzenlenen kampanya kapsamında dairesini peşin almak isteyenlere yüzde 12 indirim yapılıyor.

Hayat Sultanbeyli'de 3+1'lerin fiyatları 257 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli bölgesinde, Kaynak Yapı imzasıyla hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli Evleri'nde banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Projede satış süreci devam ediyor...

Hayat Sultanbeyli Konutları!

6 ve 12 katlı 2 blok halinde toplam 72 konuttan meydana gelen Hayat Sultanbeyli Konutları'nda 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 185 bin TL'de başlıyor

Hayat Sultanbeyli'de daireler 185 bin TL'den başlıyor!

Hayat Sultanbeyli'de yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı.Projede daire fiyatları 185 bin TL'den başlıyor.

Hayat Sultanbeyli projesinde kira öder gibi ev sahibi olun!

Hayat Sultanbeyli projesinden bugün ev alanlar yarın taşınmanın keyfini yaşıyor. Üç blokta 72 konuttan oluşan Hayat Sultanbeyli’de 2+1’den 5+1’e uzanan geniş daire seçeneği bulunuyor. Projede 2+1 dairelerin fiyatı 185 bin liradan başlıyor.

Sultanbeyli Hayat Konutları!

Kaynak Yapı imzasını taşıyan Sultanbeyli Hayat Konutları projesinde daireler hemen teslim ediliyor. 72 konutluk Sultanbeyli Hayat Konutları projesinde ödemeler banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor...

Sultanbeyli Hayat Projesi! 203 bin TL'ye 2+1!

Sultanbeyli Hayat Projesi kapsamında yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salondan oluşuyor

Sultanbeyli Hayat Konutları!

Sultanbeyli Hayat Konutları adres ve telefon numarası bilgisi şöyle: Mimar Sinan Mahallesi Reyhanoğlu Caddesi No:25 Sultanbeyli / İstanbul - Satış ofisi telefon numarası: 0216 650 92 92

Hayat Sultanbeyli örnek daire!

Hayat Sultanbeyli örnek daire kapsamında projedeki konutların iç mekan görüntüleri haberimizde yer alıyor. Hayat Sultanbeyli satılık konut tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, dubleks olarak tasarlandı.

Hüseyin Keskin: Sultanbeyli'nin ulaşım sorununu çözeceğiz!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Keskin, "Sultanbeyli, akıllı şehircilik uygulamalarıyla yaşam kalitesini artıracak. Yenidoğan, Devlet Hastanesi, Çeşme Durağı arasında yeni metro hattını ilçemize kazandırarak ulaşım sorununu köklü bir şekilde çözmeye devam edeceğiz." dedi...

Formdien Mimarlık Mühendislik İnşaat Ulaşım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Formdien Mimarlık Mühendislik İnşaat Ulaşım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Karayel tarafından kuruldu. 

Nuvo Dragos'ta kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay kazanç!

Özderici GYO’nun Maltepe Dragos’ta yapımını tamamladığı Nuvo Dragos'ta  avantajlı konumuyla kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay eğitim, kolay sağlık, kısacası yeni bir hayat sunuyor..

Kartal Hukukçular Towers ulaşım kolaylığı sağlıyor!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Hukukçular Towers, her yere sağladığı hızlı, kolay ulaşım ve avlu alanında sunduğu çeşitlilik ile iş hayatına rahatlık katıyor.

Sultanbeyli İlkbahar ulaşım!

Sultanbeyli İlkbahar ulaşım bilgileri kapsamında proje Ataşehir'e 10 dakikalık mesafede bulunuyor. İkinci etap teslimlerinin 2018 yılı içerisinde yapılacağı proje 304 adet daireden meydana geliyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü ulaşım!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü ulaşım bilgileri doğrultusunda proje İstanbul Beylikdüzü - Yakuplu'da inşa ediliyor. Satışları devam eden projede fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor.

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat ulaşım!

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat ulaşım bilgileri kapsamında proje, Beylikdüzü Yakuplu Marmara Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Projede konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 900 TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat ulaşım!

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Beylikdüzü Yakuplu lokasyonunda yer alıyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği projede banka kredisi ile vade imkanı sunuluyor.

Sultanbeyli İlkbahar projesi ulaşım!

İlkbahar projesi Sur Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Sultanbeyli İlkbahar Evleri 5 blok halinde inşa ediliyor. Sultanbeyli İlkbahar projesi ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Emlak Konut Avrupark Bahçekent ulaşım!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent ulaşım bilgilerine göre proje Kanal İstanbul, şehir parkı olan Hayat Park’ın yanında yükseliyor. Daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçeklşeceği proje Cihan İnşaat imzasıyla yükseliyor.

Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri!

Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri kapsamında proje Kanal İstanbul, şehir parkı olan Hayat Park’ın yanında, 3.havalimanına, 3. boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim’e ve bağlantı yollarına çok yakın bir konumda yer alıyor.

Hayat Sultanbeyli’de son gün 31 Aralık! 214 bin liraya 2+1!

Kaynak Yapı, Hayat Sultanbeyli projesi için düzenlediği kampanya ile soğuk kış günlerinde konut alıcısının içini ısıtıyor. Hayat Sultanbeyli’den cazip fiyatlar ile ev sahibi olmak mümkün.

Hayat Sultanbeyli’den soğuk kış günlerini ısıtacak fiyatlar!

31 Aralık’a kadar sürecek olan kampanya kapsamında Hayat Sultanbeyli’den cazip fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün. Tamamı oturmaya hazır ve yaşamın başladığı 72 konuttan oluşan projede 2+1 dairelerin peşin fiyatı 214 bin liradan başlıyor.

Hayat Sultanbeyli ulaşım Haberi

Hayat Sultanbeyli ulaşım

31 Aralık’a kadar sürecek olan kampanya kapsamında Hayat Sultanbeyli’den cazip f iyatlarla ev sahibi olmak mümkün. Tamamı oturmaya hazır ve yaşamın başladığı 72 konuttan oluşan projede 2+1 dairelerin peşin fiyatı 214 bin liradan başlıyor



Kaynak Yapı Sultanbeyli’de inşa ettiği Hayat Sultanbeyli projesinden ev sahibi olmak isteyenler için yıl sonu kampanyası düzenledi. Hayat Sultanbeyli’nin avantajlarla dolu kampanyası soğuk kış günlerinde konut alıcısının adeta içini ısıtıyor. Kampanya kapsamında dairesini peşin almak isteyenlere çok cazip fiyatlar sunuluyor. Kampanya hakkında bilgi veren Kaynak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Kaynak, “Ev hayalinizi gelecek yıla ertelemeyin. Fiyat avantajından yararlanarak 31 Aralık’a kadar Hayat Sultanbeyli’den dilediğiniz daireye sahip olun” dedi. Hemen teslim, iskânı alınmış 72 konuttan oluşan Hayat Sultanbeyli’den bugün daire alanların anında taşınma ya...