19 / 04 / 2024

Ulaşımın, eğlencenin ve hayatın merkezi; Hayat Park İstanbul!

Ulaşımın, eğlencenin ve hayatın merkezi; Hayat Park İstanbul!

Firma: Bayrak Alkan ve Atamer iş ortaklığı

Proje: Hayat Park Halkalı

Hayat Park İstanbul projesinde dairelerin alanları 104 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje "Ulaşımın, eğlencenin ve hayatın merkezi: Hayat Park İstanbul" konsepti ile satışlarına devam ediyor.



Hayat Park İstanbul projesi  Bayrak Alkan ve Atamer iş ortaklığı  tarafından hayata geçiriliyor. Basın Ekspres Yolu'nun hemen yanında konumlanan Hayat Park İstanbul, Atatürk Havalimanı'na 5 dakikalık mesafede bulunuyor. Ayrıca Mall Of İstanbul, 212 AVM, Arenapark gibi AVM'lere, Kanuni Sultan Süleyman ve Mehmet Akif Ersoy Eğitim Araştırma hastanelerine, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi'ne, lise ve ilkokullara yakın konumda yer alıyor.


Hayat Park İstanbul'da 104 metrekarelik 2+1 açık mutfaklı, 123 metrekarelik 2+1 normal daireler ve 151 metrekarelik 3+1 dairelerden oluşuyor. Projedeki yer alan konutların fiyatları metrekare ve bulundukları katlara göre değişiklik göstermekle birlikte daire fiyatları 245 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Hayat Park projesinde toplamda 114 daire yer alıyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, sauna, fitness center, basketbol sahası, kapalı otopark mevcut.


İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de konumlanan Hayat Park İstanbul evlerinin Ocak 2015'te teslim edilmesi öngörülüyor. "Ulaşımın, eğlencenin ve hayatın merkezi: Hayat Park İstanbul" konsepti ile yükselen projenin ödeme planında KDV bulunmuyor.


Hayat Park İstanbul adres bilgileri!

Adres: Halkalı Merkez mah. Basın Ekspres Yolu Avrupa Konutları Karşısı Eski Bağlar sok. No: 6-1 Küçükçekmece / İSTANBUL 


Telefon: 0212 470 4 111

Web adresi: www.hayatparkistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön