18 / 04 / 2024

Haydar Gayrimenkul

Haydar Gayrimenkul

Haydar Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Yasser Aljebawı tarafından 100 bin TL sermaye ile 31 Temmuz' da İstanbul, Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi' nde kuruldu.

B2b Gayrimenkul İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

B2b Gayrimenkul İnşaat Sanayi Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Aslan tarafından kuruldu.

Haydar Dümen'in gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı!

Hayda Dümen 92 yaşında Kovid-19 salgını sebebiyle hayatını kaybetti. Tüm yatırımını gayrimenkule yapan Haydar Dümenin serveti duyanları şaşırttı. Ancak Haydar Dümen'in 100 milyon TL'lik mirası eşine değil hiç tanımadığı emlakçıya kaldı.

Interestate Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Interestate Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Alı Husseın Alı Haydar, Rana Kurt ve  Sadberk İkbal Soylu tarafından kuruldu.

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 480 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Ayşegül Özgür Çiçek, Tayfun Yalçınkaya ve Necati Özaydın ortaklığında kuruldu.

Ahg İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahg İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 320 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Ayşegük Özgür Çiçek, Necati Özaydın ve Tayfun Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

İmza Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmza Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Yücel ve Emine Zan ortaklığında kuruldu. 

Luxs Immobilien Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Luxs Immobilien Gayrimenkul Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Haydar İltümer tarafından kuruldu. 

Haydar Eren Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Haydar Eren Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Haydar Eren imzasıyla kuruldu.

Spero Group Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Spero Group Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Umut Haydar Akçelik imzasıyla kuruldu.

Güney Kardeşler İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Kardeşler İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Haydar Cem Güney ve Cenk Güney ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Kitapçı Mehmet Süleyman Sokak'ta kuruldu.

Yılmaz Kardeşler Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmaz Kardeşler Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Haydar Burak Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Neslihan Yılmaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Haydar Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haydar Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Yasser Aljebawı tarafından 100 bin TL sermaye ile 31 Temmuz' da İstanbul, Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi' nde kuruldu.

Sofu İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sofu İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Haydar Sofu tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Pendik, Yenişehir Mahallesi, Mustafa Akyol Sokak'ta kuruldu.

Haydar Gayrimenkul Haberi

Haydar Gayrimenkul

Haydar Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Yasser Aljebawı tarafından 100 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi'nde kuruldu.


Haydar Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin başlıca amaç ve konusu şöyledir ; 1-) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek  ve pazarlamasını yapmak; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-) Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına...