26 / 04 / 2024

hayrettin alpak

hayrettin alpak

Eskiden bireyin tek başına bir ev satın almasının hayal olduğunu belirten Hayrettin Alpak, artık uygun konut projeleriyle, krediyle satın aldıkları evi kiraya vererek ceplerinden para çıkmadan ev sahibi olduklarını söyledi.

Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, 3071 ada, 1, 2, 3, 4, 5 parseller ve 3072 ada, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 parseller ile tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Hayrettin Çaycı Kimdir?

Hayrettin Çaycı kimdir? Hayrettin Çaycı’nın mesleği nedir? Hayrettin Çaycı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı! 'İstanbul’a yapılabilecek en büyük ihanet'

İYİ Partili Hayrettin Nuhoğlu Kanal İstanbul hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Nuh Çimento'nun acı günü! Mehmet Hayrettin Şener vefat etti!

Nuh Çimento'nun eski Genel Müdürü Mehmet Hayrettin Şener vefat etti.

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ali Karaismailoğlu'na sorduğu sorunun yanıtında Kanal İstanbul projesinin Haziran'da ihaleye çıkacağını öğrendi. "Ortada Fizibilite Raporu yok" diye konuşan Nuhoğlu, konuya ilişkin konuştu.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi! 

TBMM Genel Kurulu'nda konuşan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik eleştirilerde bulundu. 

Üsküdar Hayrettin Çavuş Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Hayrettin Çavuş Mahallesi, 254 ada, 34 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Lala Hayrettin Camisi açılıyor!

Sinagog, kilise ve İstanbul'un fethinden sonra cami olarak hizmet veren ve 1600 yıllık olduğu belirtilen Lala Hayrettin Camisi açılıyor...

Barbaros Hayrettin Paşa Camisi 2022 yılında açılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'ni 2022 yılı sonu gelmeden bitirip teslim edeceğiz" dedi.

Barbaros Hayrettin Paşa Camisi 2.5 yıl sonra açılacak!

Mimar Sinan'ın kalfalık eseri olarak bilinen ve Süleymaniye Camisi'nden öykünerek tasarlanan Barbaros Hayrettin Paşa Camisi inşaat çalışmalarının tamamlanmasıyla 2.5 yıldan sonra ibadete açılıyor.

Hayrettin Güngör'den Kılavuzlu Millet Bahçesi açıklaması!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör yaptığı açıklamada Kılavuzlu’da 265 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Millet Bahçesi ihalesinin yapıldığını ifade ederek: “Kahraman şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Barbaros Hayrettin Paşa Camisinin temeli atıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Levent'te yapılan caminin ismi Barbaros Hayrettin Paşa Camii olacağını açıkladı...

Hayrettin Güngör Kahramanmaraş için projelerini açıkladı!

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, düzenlenen proje tanıtım toplantısında yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıkladı.

hayrettin alpak Haberi

hayrettin alpak

Eskiden bireyin tek başına bir ev satın almasının hayal olduğunu belirten Hayrettin Alpak, artık uygun konut projeleriyle kira öder gibi ev sahibi olduklarını, çalışan veya küçük bir birikimi olanların krediyle satın aldıkları evi kiraya vererek ceplerinden para çıkmadan ev sahibi olduklarını söyledi. Kiracım çıkarsa korkusuyla bazı tüketicilerin krediyle ev sahibi olmaktan korktuklarını söyleyen Alpak, ev sahibi adaylarına şu önerilerde bulundu: "İnşaat sektörüne olan talep arttıkça konut fiyatları da düşer. Son dönemde bunun örneğini sıkça görüyoruz. Artık 139 bin liraya bir rezidans daire satın almak mümkün. Küçük peşinatlarla ve uygun ödeme seçenekleriyle satın aldığınız daireyi yatırım amaçlı kullanmak istiyorsanız kiraya verebilirsiniz. Evin kira bedeli neredeyse kredinin kira bedeliyle eşdeğer olacaktır. Kiracı bulamamaktan veya var olan kiracınızın çıkmasından korkuyorsanız, 3-4 aylık...