19 / 04 / 2024

Hayy 34 Gayrimenkul İnşaat Sanayi adres

Hayy 34 Gayrimenkul İnşaat Sanayi adres

Hayy 34 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Atun tarafından kuruldu.

İki ilde satılık ve kiralık 34 gayrimenkul!

Ankara ve Aydın'da yer alan toplam 34 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte o ihale ilanları...

34 Frekans Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

34 Frekans Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Canbek tarafından kuruldu.

Bulvar 34 İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulvar 34 İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esra Akürek ve Orbay Akürek ortaklığında kuruldu.

Balıkesir'de 34 gayrimenkul 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu! 

Balıkesir Kepsut Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Kepsut ilçesi, Seçdere ve Eyüpbükü Mahallelerinde yer alan 34 adet gayrimenkulü 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte detaylar...

Akfen Kuzey Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Kuzey Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 34 milyon 331 bin 344 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, Selim Akın, İrfan Erciyas ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul'den 2023'ün ilk yarısında 34 milyon 210 bin TL'lik zarar!

Türker Proje Gayrimenkul 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda 34 milyon 210 bin 963 TL zarar ettiğini açıkladı. İşte detaylar...

Mor 34 Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mor 34 Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Öz tarafından kuruldu.

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Abdulrahman tarafından kuruldu.

Özak GYO 34 Portall Plaza'nın değeri belli oldu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İstanbul Başakşehir'de yer alan 34 Portall Plaza'nın değerine ilişkin açıklama yaptı. İşte 34 Portall Plaza'nın değeri...

Özak GYO İş İstanbul 34'teki 26 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İş İstanbul 34 Plaza'da yer alan 26 adet bağımsız bölüme ilişkin Değerleme Raporu yayımlandı. Peki Özak GYO İş İstanbul 34'teki 26 adet bağımsız bölümün değeri kaç lira oldu? İşte ayrıntılar...

Master 34 Yapı Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master 34 Yapı Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Şeref Bilgin tarafından kuruldu.

Haus 34 Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haus 34 Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Bülent Akkuş tarafından kuruldu.

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 34 milyon 286 bin 744 TL sermaye bedeli ile Fettah Kadıoğlu tarafından açıldı.

Hayy 34 Gayrimenkul İnşaat Sanayi adres Haberi

Hayy 34 Gayrimenkul İnşaat Sanayi adres

Hayy 34 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Atun tarafından kuruldu.

Hayy 34 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. b) Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. c) Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu...