24 / 04 / 2024

Hedef Yapı konkordato

Hedef Yapı konkordato

Konkordato talep eden Hedef Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi için yeni bir karar verildi. Şirketin geçici mühleti kaldırıldı ve konkordato talebi reddedildi.

Hedef Yapı'nın konkordato davası 8 Temmuz'da!

1997 yılında kurulan Hedef Yapı mali anlamda sıkıntıları aşamayınca konkordato talebinde bulunmuştu. Şirketin 3 aylık kesin mühleti 16 Haziran'dan itibaren 27 gün daha uzatıldı. Hedef Yapı'nın konkordato davası 8 Temmuz'da görülecek...

Hedef Yapı'nın kesin mühlet kararı 16 Haziran'a uzatıldı!

Yurt içi ve yurt dışında bu zamana kadar birçok proje hayata geçiren Hedef Yapı, konkordato ilan etmiş, daha sonra 3 ay kesin mühlet verilmişti. Şirketin 3 ay kesin mühlet kararı 7226 sayılı kanunda alınan tedbirler kapsamında 16 Haziran 2020 tarihine uzatıldı.

Hedef Yapı'nın 3 ay kesin mühleti 15 gün daha uzatıldı!

Yurt içi ve yurt dışında bugüne kadar onlarca projeye imza atan Hedef Yapı, konkordato ilan etmiş, ardından 3 ay kesin mühlet verilmiş. Şirketin 3 ay kesin mühlet kararı 15 gün daha uzatıldı.

Hedef Yapı konkordato talep etti!

1997 yılında kurulan Hedef Yapı mali anlamda sıkıntı süreç geçiyor. Konkordato talebinde bulunan şirket, yurt içi ve yurt dışında bugüne kadar onlarca projeye imza attı...

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

Aile içinde yaşanan tartışmalar sonucu ve kin duyulan kişilere karşı yapılan kin evleri nedir? İşte kin evi örnekleri...

Kin evleri, aile içinde yaşanan anlaşmazlıklar ve haksızlıklar sonucu kin ve ve öfkesini hedef aldıkları kişiye göstermek için bilinçli şekilde yapılan evlere deniliyor. 

Hedef Kule Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Kule Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Rauf Erdem tarafından kuruldu.

Hedef Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de İsmail Keskin tarafından kuruldu.

Altın kahini altın için yangın alarmı verdi: Vakit geliyor, hazırlığınızı yapın!

Altın kahini İslam Memiş altın fiyatları yükselişe devam edecek mi? sorusunun cevabını yanıtladı. Altın fiyatları için ekranlarda görünen seviyelerin yanıltıcı olduğunu söyledi ve yatırımcılara ''Altın için hedef ve zaman belli hazırlığınızı yapın'' diyerek uyardı...

Yabancıya satışta hedef lüks konut!

Yabancılara yapılacak konut satışında yeni hedef lüks konut konut oldu. 1 milyon dolardan fazla  gelir beklenirken Singapur, Hong Kong, Çin, Kazakistan, İran ve Azerbaycan’dan rezervasyonlar geliyor. 

Türk yapı malzemeleri sektöründe hedef ilk 5!

Yapı malzemeleri sektörü dünya liginde en iyi derecesini 24 milyar dolar ihracatla 2012'de gerçekleştirerek 8'nci oldu. Türkiye bu sıralamada 2016'da 12. oldu, 2020 yılında 9. sıraya yerleşti.

Yabancıya gayrimenkul satışında yeni hedef 20 milyar dolar!

GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, 2025'te yabancıya yapılacak gayrimenkul satışında 20 milyar dolarlık hedef koyduklarını dile getirdi. 

Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısı ertelendi!

İnşaat sektöründe pek çok projeyi hayata geçiren Tek Yapı İnşaat, içinde bulunduğu mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etti. Şirketin alacaklılar toplantısının tarihi ertelendi. 

Neo Yapı iflas etti!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapıya sahip olan Neo Yapı Arazi Geliştirme İnşaat, sektörde karşılaştığı maddi sorunları aşamayınca konkordato talep etmişti. Neo Yapı, iflas etti.

Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 21 Haziran'da!

İnşaat sektöründe birçok projeye imza atan Tek Yapı İnşaat yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısının tarihi belli oldu.

AC Yapı İnşaat'ın duruşması 17 Mayıs'ta! 

İlk projesini Kent Life ismiyle İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiren AC Yapı İnşaat, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Gazze Hükümet Bilgilendirme Ofisi: Konut kulelerinin hedef alınması savaş suçudur!

Gazze Şeridi'ndeki Hükümet Bilgilendirme Ofisi, konut kulelerinin bombalanması ve sivillere karşı işgal güçlerinin işlediği suçların devam ettirilmesine ilişkin açıklama yaptı. Ofisten yapılan açıklamada ,"Konut kulelerinin hedef alınması savaş suçudur" denildi.

Hedef Yapı konkordato Haberi

Hedef Yapı konkordato

1997 yılında kurulan Hedef Yapı mali anlamda sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. 

Hedef Yapı, 23 Eylül 1997 tarihinde 500 bin TL sermaye ile Fatih Kalpakçı, Tunis Kalpakçı ve Erkan Özdemir ortaklığında kuruldu. Şirket, yurt içi ve yurt dışında pek çok projeye imza attı.

İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından 17 Temmuz 2020 tarihli duruşmada Hedef Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hakkında, davacı şirketin kesin mühlet talebinin reddine, geçici mühletin kaldırılmasına, borca batık olmadığından iflas kararı verilmesine yer olmadığına, tüm konkordato tedbirlerinin kaldırılmasına, komiserin görevine son verilmesine karar verildi. 

İlan Metni:

İLAN

T.C. İSTANBUL ANADOLU 1. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİNDEN Sayı : 2019/618 Esas

Mahkememizden verilen 14/07/2020 tarihli duruşmada ; İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü'nün 377277 sicil sırasında kayıtlı HEDEF YAPI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ hakkında;"...