18 / 04 / 2024

Helal uygunluk belgesi bera otel

Helal uygunluk belgesi bera otel

Uygunluk Belgesi aldı TÜRKİYE'NİN, ilk Türkiye Standartları Enstitüsü (TSE) Helal Uygunluk Belgesi ni Alanyada faaliyet gösteren Bera Otel aldı. Antalya'nın Alayna ilçesine bağlı Konaklı beldesinde sahilde bulunan Bera Otel, bin 100 kişilik...

Prokal Kalite Uygunluk Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Prokal Kalite Uygunluk Belgelendirme Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kubilay Öner ve Yusuf Levent Ertoktaş ortaklığında kuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Toplu taşımaya İBB standartı geliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Taşıt Hizmet Kalitesi Uygunluk Kontrolü Sistemi (TAHKUK) ile toplu ulaşım araçlarına belirli standart geleceği açıklandı. İstanbul’daki iki merkezde taksi, minibüs ve taksi dolmuş kalitesi denetlenecek. İşte haberin ayrıntıları...

2023'te borçlanma limiti 4.5 katına çıktı! Kur farkının faturası 123 Milyar TL!

Sayıştay'ın 2022 Genel Uygunluk Bildirimi'ne göre; Hazine, kamu-özel işbirliği bütününde yap-işlet-devret ve benzeri finansman modelleri kapsamında verdiği garantiler için 2022 yılında ödediği fark 123,1 milyar lira oldu.

Kuzey Kontrol Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Kontrol Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Ateş, Harun Soydan, Muhammet İsa Varol ve Seda Çeker ortaklığında kuruldu.

Asgari ücret 13 bin 200 lira! Bomba dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer'den ''helal olsun'' açıklaması!

Yapmış olduğu bomba dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bu sefer asgari ücret yorumu geldi.  Asgari ücret için 13 bin 200 lira talep edilmesine karşılık ''helal olsun'' diyerek yanıt verdi. 

164 bin 728 liraya sıfır araba fırsatı! KDV, ÖTV yok! Tüm arabaları unutun! Gözlerinize inanamayacaksınız...

Otomobil fiyatlarının tavan yaptığı şu günlerde sıfır araba almak isteyenler bütçelerine uygun otomobil arıyor.. Hem bütçeye uygunluk hem de sıfır araba arayanlar için RKS M5, 164 bin 728 liradan satılıyor. İşte RKS M5 özellikleri...

134 bin 520 liraya sıfır araba fırsatı! KDV, ÖTV yok, yanlış duymadınız! Görenler gözlerine inanamıyor

Otomobil fiyatlarının rekor kırdığı şu günlerde vatandaşlar bütçesine uygun araba bulmaya çalışıyor. Hem bütçeye uygunluk hem de sıfır araba arayanlar için büyük fırsat ayağınıza geldi. 134 bin 520 liraya KDV ve ÖTV olmadan sıfır araba sahibi olabilirsiniz. Evet, yanlış duymadınız!

Turkey Advisors Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Advisors Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  900 bin TL sermaye bedeli Abdullah Helal, Mouaz Alabed , Rıdvan Alsabbagh tarafından kuruldu.

Veraset ve İntikal Vergisi'nde istisna tutarları ne kadar?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Nedim Türkmen, Veraset ve intikal vergisini kaleme aldı. İşte Nedim Türkmen'in 'Ölüm hak miras helal' başlıklı yazısı...

Vakıf GYO esas sözleşme değişikliği için SPK'ya başvurdu!

Yönetim Kurulu tarafından, Vakıf GYO'nun esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 7. Maddesinin yeni şekline uygun görüş alınması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulması hususunda Genel Müdürlüğü yetkili kılınmış olup, söz konusu uygunluk için SPK'ya başvuru yapıldı.

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin değişiklik tasarıları onaylandı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu tarafından E-12233903-340.17-5640 sayılı ve 28 Nisan 2021 tarihli karar ile uygunluk verilen Esas Sözleşme değişiklik tasarıları genel kurulda onaylandı.

İnceser Belgelendirme Ve Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi kuruldu!

İnceser Belgelendirme Ve Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Karakaş ve Özen Şahingöz ortaklığında kuruldu.

Ölüm hak 'miras' helal!

Kendisine miras kalan kişilerin, intikal eden bu miras için vergi ödemeleri gerekiyor. Miras vergisi ödemeleri 3 gün sonra başlıyor. İşte tüm merak edilenler...

Helal uygunluk belgesi bera otel Haberi

Helal uygunluk belgesi bera otel


Uygunluk Belgesi aldı TÜRKİYE'NİN, ilk Türkiye Standartları Enstitüsü (TSE) Helal Uygunluk Belgesi ni Alanyada faaliyet gösteren Bera Otel aldı. Antalya'nın Alayna ilçesine bağlı Konaklı beldesinde sahilde bulunan Bera Otel, bin 100 kişilik. 


Alternatif turizm olarak hizmet veren otel, 7 yıldır aralıksız hizmet sunuyor. Türkiye'nin 81 ilinden müşteri alan ve otel, aynı zamanda Müslüman ülkelerden ve Avrupa ülkelerinde yaşayan Müslümanların da tercihleri arasında yer alıyor. Bera Otel yaklaşık 1 yıl önce TSE'ye helal uygunluk belgesini almak için başvurdu. TSE ve Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Temsilcilerinden oluşan komisyonun 8-9 ay boyunca kapsama alanma alınan ürünlerle ilgili çalışma yaptı. Yapılan çalışmalar sonucunda oteldeki bütün ürünler kriterlere uygun olduğu için 'Helal uygunluk belgesi' verilmesi uygun görüldü. 


Otelde düzenlenen törenle belgeyi TSE Başkanı...