26 / 04 / 2024

Helenium Boutique ev fiyatları

Helenium Boutique ev fiyatları

Başarır İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen Helenium Boutique Rezidans 'ta dairelerin teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. İşte Helenium Boutique Pendik satış ofisi iletişim bilgileri...

Başarır Helenium Boutique nerede?

Satış süreci devam eden Helenium Boutique Kurtköy projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 65 metrekareden başlıyor, 191 metrekareye kadar ulaşıyor. Peki Başarır Helenium Boutique nerede?

Helenium Boutique Kurtköy fiyatları!

Helenium Boutique Evleri 6 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Projede TEM otoyoluna 1 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor. Peki Helenium Boutique Kurtköy fiyatları ne kadar?

Helenium Butik daire fiyatları!

Helenium Butik Kurtköy Konutları'nda peşinatsız, faizsiz yapılan ödemelerle konut sahibi olabilmek mümkün. Projede daire teslimleri 2017 yılında yapılacak. Peki Helenium Butik daire fiyatları ne kadar?

Helenium Boutique ev fiyatları!

Helenium Boutique projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Projede teslimler 2017 yılında gerçekleşecek. İşte Helenium Boutique ev fiyatları...

Helenium Boutique Başarır İnşaat!

Helenium Boutique Başarır İnşaat projesinde yüzde 35 peşinat ödemesi ile daire sahibi olunabiliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ile 191 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Helenium Boutique Rezidans fiyatları!

Helenium Boutique konut projesinde yer alan dairelerin alanları 65 metrekareden başlıyor, 192 metrekareye kadar yükseliyor. İşte satış süreci devam eden Helenium Boutique Rezidans fiyatları...

Kurtköy Helenium Butik fiyatları!

Helenium Butik Residence projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. İşte Kurtköy Helenium Butik fiyatları...

Başakcity Boutique Residence'ta senetle topraktan ev sahibi ol!

Fuzul Grup hayata geçirilen Başakcity Boutique Residence 123 konuttan meydana geliyor. Projede senetle topraktan ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Başakşehir'in merkezinde senetle topraktan ev alma fırsatı!

Fuzul Yapı'nın en yeni projesi Başakcity Boutique projesinde Başakşehir'in merkezinde senetle topraktan ev alma fırsatı sunuluyor...

Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri!

Ön talep dönemi başlayan Fuzul Başak City Boutique Evleri'nde senetle topraktan ev alma fırsatı sunuluyor. İşte Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri...

Bursa Boutique Balat projesi görücüye çıktı!

Boutique Balat, doğayla iç içe konumu, özel mimarisi ve iç dekoru, akıllı ev sistemleri ve lansmana özel fiyatlarıyla ev sahibi olmak isteyenlere sınırsız prestij sağlıyor.

Pendik Helenium Boutique fiyat listesi!

Pendik Helenium Boutique'te yeni yılın beklenen kampanyası geldi. Projedeki 1+1 dairelerin fiyatları 179 bin TL'den başlıyor. İşte, Pendik Helenium Boutique fiyat listesi!

Helenium Boutique'te 179 bin TL'ye 1+1!

Helenium Boutique projesinde 1+1,2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Helenium Boutique'te 179 bin TL'ye 1+1 daire sahibi olunabiliyor.

Pendik Helenium Butik fiyatları!

Daire teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan Kurtköy Helenium Boutique Konutları Aydos Ormanı'na komşu lokasyonda hayata geçiriliyor. Peki Pendik Helenium Butik fiyatları ne kadar?

Başarır Helenium Boutique satılık!

Başarır Helenium Boutique satılık konut fiyatları 195 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutların alanları minimum 65 metrekare, maksimum ise 191 metrekare olarak belirlendi.

Kurtköy Helenium Boutique Rezidans fiyatları!

Daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edilen Helenium Boutique Rezidans 148 tane konut ve 28 tane mağazadan oluşuyor. İşte Kurtköy Helenium Boutique Rezidans fiyatları...

Helenium Boutique teslimleri ne zaman?

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Boutique Pendik Evleri 'nde satışlar devam ediyor. Proje 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Helenium Boutique teslimleri ne zaman?

Helenium Boutique Pendik teslim tarihi!

Başarır İnşaat imzasıyla yükselen Pendik Helenium Boutique 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salona kadar değişiklik gösteren daire tipi seçenekleri ile Pendik-Kurtköy'de inşa ediliyor. İşte Helenium Boutique Pendik teslim tarihi...

Pendik Helenium Boutique teslim tarihi!

Pendik Helenium Boutique daire fiyatları 195 bin 600 TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. İşte Pendik Helenium Boutique teslim tarihi...

Helenium Boutique Kurtköy fiyatları ne kadar?

Helenium Boutique projesinde toplam 24 mağaza ve 148 daire yer alıyor. Peki 2017 yılında teslim edilecek olan Helenium Boutique Kurtköy fiyatları ne kadar?

Helenium Boutique ev fiyatları Haberi

Helenium Boutique ev fiyatları

Daire fiyatları 195 bin 600 TL'den başlangıç gösteren Helenium Boutique Kurtköy Evleri toplamda 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Helenium Boutique Pendik satış ofisi ile 0 216 702 10 00 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Projede yer alan konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Pendik Helenium Boutique projesinin ödeme koşulları kapsamında yüzde 35 peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel ise 24 ay 0 faiz imkanı ile ödenebiliyor.


Başarır İnşaat imzası taşıyan Helenium Boutique Konutları'nda yer alan dairelerin büyüklükleri 65 metrekareden başlıyor, 191 metrekareye kadar ulaşıyor.


Çeşitli sosyal olanaklara sahip olan Başarır Helenium Boutique projesinde çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, otopark, güneşlenme alanları, güvenlik de mevcut. 


Başarır Helenium Boutique nerede?

Adres: Yenişehir Mahallesi Eşref...