20 / 04 / 2024

Helenium Butik adres

Helenium Butik adres

Yüzde 35 peşin ödemeler ile konut sahibi olunabilen Helenium Butik Rezidans 'ta 24 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Kurtköy Helenium Butik satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Helenium Butik projesi!

Helenium Butik projesi Viaport AVM'ye, TEM Otoyolu'na, Sabiha Gökçen Havalimanı'na birkaç dakika, Aydos Ormanı'na ise yakın mesafede yer alıyor. Projede satışlar 195 bin 600 liradan başlıyor...

Pendik Helenium Boutique nerede?

Yüzde 35 peşin ödeme yapıldığında 24 ay 0 faiz fırsatı yer alan Helenium Boutique Kurtköy'de 148 daire yer alıyor. Peki Pendik Helenium Boutique nerede?

Helenium Butik satış ofisi iletişim!

Helenium Butik Evleri İstanbul Avrupa Yakası Kurtköy'de yükseliyor. Satış süreci devam eden projede daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Helenium Butik satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Başarır İnşaat Helenium Butik!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen Başarır İnşaat Helenium Butik konut projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatiflerine yer veriliyor.

216 Butik Çekmeköy adres bilgileri!

216 Butik Çekmeköy adres bilgileri kapsamında proje Taşdelen Cumhuriyet Mahallesi, Vatan Caddesi üzerinde bulunuyor. 216 Yapı imzası ile hayata geçirilen projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Adres Yalıkavak 46 villa ve butik otelden oluşuyor!

Muğla’nın Bodrum bölgesinde M2 İnşaat tarafından 62 dönümlük arazide inşa edilen ‘Adres Yalıkavak’ projesinde 46 villa ve daire ile bir de butik otel bulunuyor. Projede villalara hizmet veren 3 bin 250 metrekare sosyal alan da yer alıyor.

Pendik Helenium Butik fiyatları!

Daire teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan Kurtköy Helenium Boutique Konutları Aydos Ormanı'na komşu lokasyonda hayata geçiriliyor. Peki Pendik Helenium Butik fiyatları ne kadar?

Helenium Butik ne zaman teslim edilecek?

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Butik Evleri'nde yer alan konutların büyüklükleri 65 metrekareden başlıyor, 191 metrekareye kadar ulaşıyor. Peki Helenium Butik ne zaman teslim edilecek?

Kurtköy Helenium Butik satış ofisi!

Yüzde 35 peşin ödemeler ile konut sahibi olunabilen Helenium Butik Rezidans 'ta 24 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Kurtköy Helenium Butik satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Helenium Butik ev fiyatları!

Helenium Butik Rezidans'ta yer alan konutların büyüklükleri 65 metrekare ile 191 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje 6 bin metrekare alanda yükseliyor. İşte Helenium Butik ev fiyatları...

Kurtköy Helenium Boutique adres bilgileri!

Helenium Boutique projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 148 tane daire ve 24 tane mağaza yer alıyor. İşte Kurtköy Helenium Boutique adres bilgileri...

Helenium Butik projesi!

Helenium Butik projesi Viaport AVM'ye, TEM Otoyolu'na, Sabiha Gökçen Havalimanı'na birkaç dakika, Aydos Ormanı'na ise yakın mesafede yer alıyor. Projede satışlar 195 bin 600 liradan başlıyor...

Helenium Butik satılık daire!

Helenium Butik satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonlardan meydana geliyor. Proje 6 bin metrekare üzerinde yükseliyor.

Kurtköy Helenium Butik satış fiyatları!

İstanbul'un Pendik ilçesinde yer alan Kurtköy bölgesinde yükselen Helenium Butik Rezidans 148 tane konuttan meydana geliyor. Peki Kurtköy Helenium Butik satış fiyatları ne kadar?

Helenium Boutique adres bilgileri!

Helenium Boutique adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Yüzde 35 peşinat ödendikten sonra 24 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunulan proje 148 adet daire ve 24 adet mağazadan meydana geliyor...

Kurtköy Helenium Butik teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesi Kurtköy bölgesinde hayata geçirilen Helenium Butik Rezidans satış süreci devam ediyor. 6 bin metrekare alan üzerinde yayılan Kurtköy Helenium Butik teslim tarihi haberimizde bulunuyor.

Helenium Butik Kurtköy satılık!

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Butik Kurtköy satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projede daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Helenium Butik adres Haberi

Helenium Butik adres

Daire fiyatları 195 bin 600 TL'den başlangıç gösteren Helenium Butik Konutları 1 oda 1 salon,  2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen dairelerden oluşuyor.


Kurtköy Helenium Butik satış ofisi ile 0 216 702 10 00 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Proje Başarır İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Dairelerin büyüklükleri 65 ile 191 metrekare arasında değişiklik gösteren Kurtköy Helenium Butik Evleri 6 bin metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. 


Satış süreci devam eden projede konutların teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Proje İstanbul'un Pendik ilçesinde yer alan Kurtköy bölgesinde yükseliyor. 


Başarır Helenium Butik projesinin ödeme seçenekleri arasında yüzde 35 peşinatta, kalan bedeli 24 ay 0 faiz imkanı ile ödeme fırsatı yer alıyor. Projenin sosyal imkanları arasında açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, otopark,...