28 / 03 / 2024

hendek 2015 projeleri

hendek 2015 projeleri

İl Başkanı Fevzi Kılıç ve Hendek Belediyesi Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ağırlayan Başkan Toçoğlu, “Birlik içerisinde çalışacak, Hendek’in birincil ihtiyaçlarına dönük gerekli adımları atmaya devam edeceğiz”dedi

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

2015 Aralık'ta satışa çıkacak konut projeleri!

1 Kasım 2015 Erken Genel Seçimleri sonrasında canlanan inşaat sektörü, yıl bitmeden yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte İstanbul'da satışa çıkacak olan 2015'in son projeleri...

2015 yılında villa projeleri için ruhsat başvurusu azaldı!

İnşaat firmaları bu yıl villa projeleri için ruhsat başvurusunu azalttı. Geçen yıl 15 bin 115 villa için ruhsat alınırken sayı bu yıl 10 bin 525’e geriledi. Bahçe hayali ise projelerde kat bahçesiyle giderildi.

EMİN Şirketler Grubu Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Emlak 2015 Fuarı'nın en renkli standlarından birisi de EMİN Şirketler Grubuna Stantta "Elbirliği" sistemiyle konut satışına dair bilgilendirmelerin yanısıra şirketin imzasını taşıyan Kurtköy ve Beylikdüzü'ndeki projeleri de tanıtılıyor.

Kuzu Effect ve Kuzu Kumru projeleri görücüye çıkıyor!

Kuzu Grup’un Ankara’da inşaatına devam ettiği Kuzu Effect ve Kuzu Kumru projeleri 18 Kasım 2015 günü görücüye çıkıyor.

AB Grup projeleri Emlak 2015 Fuarı'nda görücüye çıkıyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinin yer alacağı Emlak 2015 Fuarı, 4 Kasım 2015 Çarşamba günü CNR Expo'da başlıyor.

AB Grup Holding'in projeleri Emlak 2015 Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinin yer alacağı Emlak 2015 Fuarı, 4 Kasım 2015 Çarşamba günü CNR Expo'da başlıyor.

Bodrum gayrimenkul projeleri Emlak 2015 Fuarı'na hazırlanıyor!

4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenecek olan Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda Bodrum da görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Bodrum gayrimenkul projeleri Emlak 2015’te görücüye çıkıyor!

Bodrum’un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda görücüye çıkıyor.

Bodrum emlak projeleri Emlak 2015'te görücüye çıkıyor!

Bodrum'un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Bodrum gayrimenkul projleri Emlak 2015'te sergilenecek!

Bodrum'un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

hendek 2015 projeleri Haberi

hendek 2015 projeleri


İl Başkanı Fevzi Kılıç ve Hendek Belediyesi Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ağırlayan Başkan Toçoğlu, “Birlik içerisinde çalışacak, Hendek’in birincil ihtiyaçlarına dönük gerekli adımları atmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullanırken; Püsküllü, “Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile Hendek’i daha güzel günlere ulaştıracağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Hendek Belediyesi Başkanı İrfan Püsküllü ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Hendek’te devam eden çalışmalar ile ilgili Başkan Toçoğlu’na bilgiler veren Püsküllü, “Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile Hendek’i daha güzel günlere ulaştıracağız. Değerli Başkanımız Zeki Toçoğlu’na verdikleri destekler için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Beraber Çalışacağız

Başkan Zeki Toçoğlu, “Hükümetimiz, Büyükşehir ve ilçe belediyemiz tarafından Hendek’e önemli yatırımlar ulaştırılıyor. Her fırsatta ifade ettiğimiz gibi; birlik içerisinde çalışacak, Hendek’in birincil ihtiyaçlarına dönük gerekli adımları...