19 / 04 / 2024

Hendek İçmesuyu Projesi ihalesi teklifleri

Hendek İçmesuyu Projesi ihalesi teklifleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından daha önce açıklanan Hendek Yeşilyurt bölgesindeki Aktefek, Soğuksu ve Hacıkışla Mahalleleri içmesuyu projesinin ihalesi tamamlandı.

TOKİ Sakarya Hendek 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Sakarya Hendek sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sakarya Hendek’e kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya Hendek’te inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Sakarya Hendek sosyal konut projesi...

Hendek Toplu Konut projesi hakkında merak edilenler!

Hendek Belediye Başkan Yardımcısı ve Türkay Hendek Yatırım Planlama ve Hizmet A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hızır Çağrı Güngör, Hendek’te yapılması planlanan Toplu Konut projesi hakkında merak edilenleri cevapladı…

Hendek’te toplu konut hamlesi!

Sakarya Hendek Belediyesi, 700 konut ve yaşam alanlarından meydana gelen toplu konut projesi için çalışmalara başladı.

Denizli'de içmesuyu projesi için acele kamulaştırma kararı!

Denizli'de 15 alanda acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Düzbağ İçmesuyu Projesi'nin temeli bugün atılıyor!

Gaziantep'te hayata geçirilecek olan “Düzbağ İçmesuyu Projesi”nin temeli bugün atılacak. Temel atma törenine Başbakan Binali Yıldırım da katılacak.

Sakarya'nın üç ilçesine yeni altyapı!

Karasu, Kocaali ve Hendek’te 84 mahalleyi kapsayan içmesuyu projesi için ihaleye çıkacaklarının müjdesini veren SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Karasu’da 32, Kocaali’de 28 ve Hendek’te 24 mahallemizi daha sağlam altyapı ile buluşturuyoruz." dedi

Sakarya Geyve ve Taraklı’ya dev yatırım!

Geyve ve Taraklı’nın 47 mahallesini kapsayan içmesuyu projesi için ihaleye çıkacaklarının müjdesini veren SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Geyve ve Taraklı’ya bağlı 47 mahallemizi daha sağlıklı ve bol içmesuyu ile buluşturacak önemli bir projeyi daha hayata geçiriyoruz." ded

Gaziantep Düzbağ İçmesuyu Temini projesinin ihalesi yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in 2014 yerel seçimlerinde söz verdiği projelerde birisi olan Türkiye'nin en büyük "İçmesuyu Temin Projesi"nin ihalesi gerçekleşti.

Düzbağ İçmesuyu Temini Projesi’nin inşaat ihalesi yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in 2014 yerel seçimlerinde söz verdiği projelerde birisi olan Türkiye’nin en büyük “İçmesuyu Temin Projesi”nin ihalesi gerçekleşti.

Sakarya'nın içme suyu sorunu çözülüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Geyve Köprübaşı, Bağlarbaşı ve Akıncı Mahalleleri İçmesuyu Projesi’nde çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini açıkladı.

İzmir İçmesuyu 2. Merhale Projesi'nde sona gelindi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından İzmir'in 2040 yılına kadar içmesuyu ihtiyacını karşılayacak olan İzmir İçmesuyu 2. Merhale Projesi'nde sona yaklaşıldığını açıkladı.

Sapanca'ya 8 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sapanca’nın 11 mahallesine daha birinci sınıf içmesuyu ulaştıracak Sapanca Üst Mahalleler İçmesuyu Projesi’nde sona gelindiğini açıkladı.

Milas ve Yöresi İçmesuyu Temini için acele kamulaştırma!

Milas ve Yöresi İçmesuyu Temini Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hendek İçmesuyu Projesi ihalesi teklifleri Haberi

Hendek İçmesuyu Projesi ihalesi teklifleri


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından daha önce açıklanan Hendek Yeşilyurt bölgesindeki Aktefek, Soğuksu ve Hacıkışla Mahalleleri içmesuyu projesinin ihalesi tamamlandı. SASKİ Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen ihalenin komisyon başkanlığını yapan SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Atilla Toprak, “İhalemize 5 firma teklif sundu. Komisyonumuz gerekli değerlendirmeleri yapacak ve sonuçlar kamuoyuna duyurulacak. Projemiz şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.


5 Firma Teklif Sundu


Aktefek, Soğuksu ve Hacıkışla Mahalleleri İçmesuyu Temini İnşaatı İşi İhalesine katılan firmalar ve komisyona sundukları teklifler ise şöyle:


Mensa İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi: 3.166.456.00 TL,


Ayti İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi: 2.921.658.00 TL,


Yüksel Avşar: 3.114.073.00 TL,


Mehmet Cebeci ve Nur-Hak Grup İnşaat Madencilik Enerji Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İş Ortaklığı: 2.448.559.00 TL,


Boraksan Yapı...