29 / 03 / 2024

Hendek’te toplu konut hamlesi!

Hendek’te toplu konut hamlesi!

Sakarya Hendek Belediyesi, 700 konut ve yaşam alanlarından meydana gelen toplu konut projesi için çalışmalara başladı.



Sakarya Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, İkbaliye-Akpınar-Çağlayan bölgesinde yer alan 150 dönüm arazide inşa edilecek toplu konut projesinin detaylarında sona yaklaşıldı. 

Sakarya Yeni Haber'de yer alan habere göre; Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, toplu konut projesinde çalışmalarda sona yaklaşıldı. Başkan Babaoğlu, 150 dönüm arazide yeni bir yaşam merkezi inşa edileceğini açıklarken “3+1 ve 2+1 olarak planlanan konutlarımızın yapılacağı alanda geniş yeşil alan planlamalarıyla konut projemiz fark yaratacak. Ayrıca konut projemiz içinde okul, kreş, sağlık ocağı, fırın, marketler başta olmak üzere ticari donatı alanları yer alacak” ifadelerini kullandı.

HER YÖNÜYLE DÜŞÜNÜLDÜ

Bisiklet kullanımının yaygın olacağı bir proje düşündüklerini sözlerine ekleyen Başkan Babaoğlu, “Proje alanı kapsamında bisiklet yolları ve otoparklarıyla her yere ulaşım çok kolay ve güvenli olacak. Açık otopark alanları ve cep otopark alanlarıyla, akıllı güneş enerji panel sistemleriyle toplu konut projesi Sakarya’ya örnek olacak. Modern bir yaşam merkezi inşa edeceğiz” dedi.

TANITIM OFİSİ AÇILACAK

Proje hakkında kısa süre içerisinde tanıtım ofisinin kısa sürede açılarak vatandaşlara bilgiler verileceğini sözlerine ekleyen Başkan Babaoğlu, “Toplu konut tanıtım programı kısa sürede yapılacak. Ardından projeyle ilgili bilgilendirmeler başlayacak ve vatandaşlarımız aradığı tüm sorulara cevap bulacak. Ödeme koşulları, şartlar, konutların teslim tarihi hepsi belli olmak üzere.  Biz burada çalışıp bir türlü ev sahibi olamayan vatandaşlarımıza imkan sağlayacağız. Kimseye rakip olmuyoruz. 700 adet olarak planlanan toplu konutla ilgili başvuru şartları ve tüm net bilgiler kısa sürede vatandaşlarımızla paylaşılacak” açıklamasında bulundu.


Geri Dön