26 / 04 / 2024

hep istanbul ramazan kampanyası 2017

hep istanbul ramazan kampanyası 2017

Hep İstanbul projesinde Ramazan ayına özel ödeme kampanyası uygulanıyor. Fiyatların minimum 379 bin TL'den başladığı Hep İstanbul Evleri'nde 3+1 daireler için fiyat indirimi uygulanıyor...

HEP İstanbul’da Ramazan'a özel kampanya!

Tekfen Gayrimenkul, HEP İstanbul’da ev sahibi olmak isteyenler için Ramazan ayına özel kampanya başlattı. 165 metrekare 3+1 evler için yüzde 20 indirim kampanyası başlatıldı.

Hep İstanbul Evleri'nde Ramazan kampanyası!

Hep İstanbul projesinde Ramazan ayına özel ödeme kampanyası uygulanıyor. Fiyatların minimum 379 bin TL'den başladığı Hep İstanbul Evleri'nde 3+1 daireler için fiyat indirimi uygulanıyor...

HEP İstanbul'da Ramazan'a özel indirim!

Tekfen Gayrimenkul tarafından inşa edilen HEP İstanbul projesinden Ramazan ayına özel kampanya başladı. Projede 165 metrekare 3+1 evler yüzde 20 indirimli satılıyor.

HEP İstanbul’da ödemeler Mayıs 2017’de başlıyor!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesiştiği bölgenin en iyi lokasyonunda geliştirilen HEP İstanbul, Ramazan Bayramı’nın yaklaştığı dönemde başlayıp yıl sonuna kadar devam edecek yeni bir kampanya başlattı.

HEP İstanbul'da yaşam 2017'de başlayacak!

TEKFEN Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirdiği HEP istanbul projesinde yaşam, 2017 Nisan'da başlayacak. Yarısı satılan projeden ev almak isteyenler peşin ödemede yüzde 6 indirimden yararlanıyor.

HEP İstanbul'da İkinci Şans kampanyası uzatıldı!

TEKFEN Emlak Geliştirme'nin istanbul'daki yeni projesi HEP istanbul için başlattığı 'İkinci Şans' kampanyası 15 Mayıs'a kadar uzatıldı.HEP istanbul'da, satış adedi lansmandan bu yana 600 dairenin üzerine çıktı.

Hep İstanbul'da daire alanları için 5 bin fidan dikilecek!

TEKFEN Emlak Geliştirme,İstanbul'daki yeni projesi HEP istanbul kapsamında TEMA Vakfı aracılığıyla fidan dikimi yapıyor. Bu kapsamda HEP istanbul'dan daire sahibi olanlar için TEMA aracılığı ile İzmir Urla Kadıovacık'a üçer adet fidan dikilecek.

Hep İstanbul'da fiyatlar 216 bin liradan başlıyor!

TEKFEN Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen HEP istanbul Projesinde satışlar devam ediyor. Projede ev sahibi olmak isteyenlere özel ödeme avantajları yer alıyor. Proje teslimleri 2017'de yapılacak.

Tekfen Hep İstanbul'da fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor!

Toplam 1.424 adet daireden meydana gelen Hep İstanbul projesi Tekfen Emlak Geliştirme imzası taşıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 193 bin TL'den başlıyor.

Esenyurt Hep İstanbul'da 3+1 daireler 425 bin TL'ye!

İstanbul Esenyurt 'ta inşa edilen Hep İstanbul Evleri Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile yükseliyor. Hep İstanbul Evleri'nde 3+1 daireler 425 bin TL 'den satışa sunuluyor.

Hep İstanbul'daki evinize 2014 bitmeden sahip olun!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen Hep İstanbul projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. Hep İstanbul'daki evinize 2014 bitmeden sahip olun.

Esenyurt Hep İstanbul lansman fiyatları için son gün 31 Aralık!

Esenyurt Hep İstanbul lansman fiyatları için son gün 31 Aralık. 2017 yılında teslim edilecek olan projedeki dairelerin alanları 70 metrekare ile 179 metrekare arasında değişiyor.

Hep İstanbul Esenyurt satış ofisi!

Hep İstanbul Esenyurt satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Hep İstanbul projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

hep istanbul ramazan kampanyası 2017 Haberi

hep istanbul ramazan kampanyası 2017

İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta hayata geçirilen Hep İstanbul Evleri toplam 1.424 konut ve 11 dükkandan meydana geliyor. Hep İstanbul  projesi 56 bin 800 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Faizsiz ya da peşinatsız ödeme seçenekleri sunulan Hep İstanbul projesi Tekfen Gayrimenkul Geliştirme imzası taşıyor. Projede sauna, fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi imkanlar da bulunuyor.  


Hep İstanbul Evleri'nde Ramazan kampanyası!

Hep İstanbul Evleri için kredisiz-faizsiz ödeme şeklinde; yüzde 25 peşinat verildikten sonra yüzde 25'lik kısım 36 ay taksitli olarak ödeniyor ve geri kalan yüzde 50'lik kısım 2019 ve 2020 yılında iki eşit parçada ödenebiliyor. 

Ramazan ayına özel başlatılan kampanyayla HEP İstanbul’da 165 metrekare 3+1 daireler, yüzde 20 indirimle satışa sunuluyor. Haziran sonuna kadar sürecek indirim kampanyasıyla ev alan HEP İstanbullular, 686 bin...