19 / 04 / 2024

Hersan Kablo Metal İnşaat

Hersan Kablo Metal İnşaat

Hersan Kablo Metal İnşaat Elektronik ve Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enes Emin Bal tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Esenyurt'ta kuruldu.

Hersan Kablo Metal İnşaat Elektronik ve Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hersan Kablo Metal İnşaat Elektronik ve Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enes Emin Bal tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Esenyurt'ta kuruldu.

AYSRN Metal Kablo Mamülleri Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

AYSRN Metal Kablo Mamülleri Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi 27 Şubat 2015'te, 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp'te, Aydın Serin Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Metal Gayrimenkul İstanbul Akvaryum Turizm'i aldı!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul Yönetim Kurulu'nun 24/07/2014 tarihli toplantısında aldığı karara göre İstanbul Akvaryum Turizm'i aldı.

Armada Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Alkop Şubesi açıldı!

Armada Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Alkop Şubesi, Ahmet Tanay Şimşeker Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

Metal Gayrimenkul tahvil alımını genel kurul onayına sundu!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul 16.12.2013 tarih ve 2013/26 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile tahvil alımını genel kurul onayına sundu.

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Ersin Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da kuruldu.

Alacabey İnşaat Metal Elektrik Oto Parçaları Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alacabey İnşaat Metal Elektrik Oto Parçaları Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selami Canlı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da kuruldu.

Uluhan Metal Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluhan Metal Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Ulucak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Temmuz'da Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Elalmış Caddesi'nde kuruldu.

Seta Metal İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta Metal İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Korucu, Hüseyin Aytaç Akman tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Temmuz'da kuruldu.

AHÇ İnşaat Taşımacılık Metal ve Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AHÇ İnşaat Taşımacılık Metal ve Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Oğuz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz'da Lokman İş Merkezi'nde kuruldu.

Viko, Trenda Metal serisini tanıttı!

Viko, Trenda Metal serisinin yalın tasarımı ve minimal formu ile mekanlara ayrıcalık ve konfor katıyor. Trenda Metal; krom, inox, gold, antik ve parlak siyah olmak üzere beş farklı renkte metal çerçeve seçeneği sunuyor.

Türkiye kablo sektörü, yatırımlarla 5 milyar dolarlık pazar büyüklüğüne ulaştı!

2013 yılında 2.2 milyar dolarlık ihracat yaparak, dünya kablo ticaretinden yüzde 3.2'lik pay alan sektörde, bu yılın ilk beş ayında ise yaklaşık 970 milyon dolarlık ihracat yapıldı...

Mehmet Kavaklıoğlu: Kablo sektöründe ihracatı artıracak satış stratejileri geliştirilmeli!

Kablo ve İletken Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kavaklıoğlu, ihracat artışı sağlayacak stratejiler geliştirilmesinin önemini vurguladı. Türkiye kablo sektöründe 2.2 milyar dolar ihracat yapılıyor...

Hersan Kablo Metal İnşaat Haberi

Hersan Kablo Metal İnşaat

Hersan Kablo Metal İnşaat Elektronik ve Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enes Emin Bal tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Esenyurt'ta kuruldu.


Hersan Kablo Metal İnşaat Elektronik ve Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-)Her türlü inşaat işleri yapmak. Demir, çimento, tuğla, mıcır, kum, kireç, etermit, kiremit, parke,fayans, kalebodur, çivi, kereste, marley, boya, fırça ve diğer her türlü inşaat ve inşaat ürünlerinin alım satım imalat ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü inşaata konu madde malzeme alet edavat mamül yarı mamülün ve makinenin alım satım imalat ithalat ihracatını yapmak. Yol yapımı kanalizasyon kanal alt yapımhafriyat kanal kazı doğalgaz kazı işleri çevre düzenlemesi yapmak yaptırmak her türlü inşaat yapmak. Kat karşılığı inşaat otopark iş hanları...