20 / 04 / 2024

Hilton Avrupa oda sayısı

Hilton Avrupa oda sayısı

Hilton Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde 100 bin odaya ulaştı. Önümüzdeki üç yıl içerisinde şu an yapım aşamasında olan yaklaşık 40 bin oda hizmete alınacak.

Torunlar GYO, Torun Center'da açılacak Embassy Suites by Hilton için anlaşma imzaladı! 

Embassy Suites by Hilton Avrupa'daki ilk otelini Torun Center'da açacak. Söz konusu proje için anlaşma imzalandı. İşte detaylar...

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Avrupa Merkez Bankası açıkladı 

Euro/TL kuru yeni işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Fed'in faiz kararından sonra şahinleşirken euro dolara yenik düştü. Peki elimizdeki euroları bozduralım mı? Avrupa Merkez Bankası açıkladı 

O havalimanı tam 117 milyar euro kazanç sağladı! İşte geçen hafta Avrupa’nın en yoğun havalimanı

Yapımı sürecinde pek çok tartışmanın odağında yer alan İstanbul Havalimanı bu kez bir rekorla gündemde. İstanbul Havalimanı geçtiğimiz hafta Avrupa’nın en yoğun hava trafiğine sahip havalimanı oldu. Havalimanı, 1 haftada 1332 uçuşa ev sahipliği yaptı.

Avrupa Konutları Esentepe satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla hayata geçiren Artaş İnşaat merakla beklenen projeyi satışa çıkardı. Avrupa Konutları Esentepe projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor.  

Avrupa Konutları Esentepe ön satışta! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla inşa eden, Artaş İnşaat projede ön satış dönemini de başlattı.  Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor. 

AB vatandaşlarının yüzde 16,6'sının evindeki oda sayısı yetersiz!

Avrupa Birliği (AB) vatandaşlarının yüzde 16,6'sı aile üyelerinin sayısına göre oda sayısının yetersiz olduğu evlerde barınıyor.

Hampton by Hilton Bolu açıldı!

Hampton by Hilton Bolu, markanın Türkiye’deki faaliyet gösteren dokuz oteli arasında yerini aldı. Hampton by Hilton Bolu 150 oda kapasitesine sahip.

Hilton Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'da 100 bin odaya ulaştı!

Hilton Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde 100 bin odaya ulaştı. Önümüzdeki üç yıl içerisinde şu an yapım aşamasında olan yaklaşık 40 bin oda hizmete alınacak.

Hilton Türkiye'de 25 yeni otel açacak!

Hilton Türkiye, Rusya ve Doğu Avrupa Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Michael Collini, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin kendileri için kilit öneme sahip, değerli bir pazar olduğunu söyledi. Collini, "Gelecek dönemde açılışını yapmayı planladığımız 25 yeni otelimiz var." dedi

DoubleTree by Hilton Sirkeci açıldı!

Hilton Worldwide'ın pazar lideri 13 markasından biri olan DoubleTree by Hilton’ın DoubleTree by Hilton Istanbul Sirkeci oteli kapılarını açtı. Üst sınıf full servis segmentindeki otel, Türkiye’deki 10, Avrupa’daki 70 DoubleTree by Hilton tesisinin arasına

Double Tree by Hilton Elazığ'da açılıyor!

HİLTON, Türkiye'deki otel zincirine Elazığ'da yeni bir halka ekledi. Elazığ'da yapımı tamamlanan otel önümüzdeki günlerde açılacak. Double Tree by Hilton Elazığ'da, 110 oda, 5 süit, 1 kral dairesi, 2 engelli odası, 4 connect oda bulunuyor.

Bayraklı Hilton Garden Inn açıldı!

Yapımına 2013'ün son çeyreğinde başlanan Hilton Garden Inn Hotel, önceki gün hizmete açıldı. Bayraklı'da hayata geçirilen otelde, toplam 197 oda, 3 toplantı salonu ve körfez manzaralı çatı katı restoran yer alıyor.

Avrupa Konutları Ataköy haftaya satışta!

Avrupa Konutları Ataköy haftaya satışta. Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor.

Hilton Avrupa oda sayısı Haberi

Hilton Avrupa oda sayısı

Bu yıl Berlin'de düzenlenen 20. Uluslararası Otel Yatırım Forumu (International Hotel Investment Forum) öncesinde, Hilton (NYSE: HLT) Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde 100 bin odaya ulaştığını açıkladı.


Eşi benzeri görülmemiş bir global büyüme dönemine giren şirket, son üç yıl içerisinde çoğunluğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde olmak üzere, hizmete soktuğu 20 binden fazla oda ile hatırı sayılır bir büyüme kaydetti. Şirket, halihazırla yapım aşamasında olan ve 2020 yılı itibarı ile tamamlanması planlanan 40 bin yeni oda ile büyümesini sürdürmeyi planlıyor.


Hilton Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Geliştirmeden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Patrick Fitzgibbon şöyle konuştu: "Hilton'un bölgedeki portföyünün genişliği ve kalitesi göz önüne alındığında, 100 bin odaya ulaşmış olmak şirketimiz içi önemli bir mihenk taşı. Önümüzdeki dönem açmayı planladığımız odaların yüzde 60'ı...