28 / 03 / 2024

Hiper Gayrimenkul iş ilanı

Hiper Gayrimenkul iş ilanı

Hiper Organizasyon İnşaat Sanayi Ananonim Şirketi kendi bünyesinde oluşturacağı satış organizasyonu için satış yönetmeni/yöneticisi ile satış uzmanı arıyor.

Hiper Avm Gayrimenkul İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Hiper Avm Gayrimenkul İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Çakır ve Ömer Kılınç ortaklığında kuruldu.

Hiper Gayrimenkul satış yöneticisi ve satış uzmanı arıyor!

Hiper Organizasyon İnşaat Sanayi Ananonim Şirketi kendi bünyesinde oluşturacağı satış organizasyonu için satış yönetmeni/yöneticisi ile satış uzmanı arıyor.

Hiper Gayrimenkul, Bahreyn’de yabancı yatırımcılarla buluştu!

Bu sene 4.'sü gerçekleştirilecek olan Bahreyn'in tek uluslararası gayrimenkul fuarı Gulf Property Show’da Futurepark otel, konut ve AVM bölümlerinden oluşan karma projesi için talep topladı

Hiper Gayrimenkul Arap yatırımcıları ağırladı!

Haramidere Parklar Mevkii’nde hataya geçirdiği Futurepark Projesi ile Arap yatırımcıların beğenisini toplayan Hiper Gayrimenkul, Ceylan Intercontinental Otel’de gerçekleştirilen Sürdürülebilir Vakıflar Forumu’nda Arap yatırımcıları ağırladı.

İstanbul’da gayrimenkul fiyatları her yıl yüzde 25-30 arası artıyor!

Hiper Gayrimenkul'ün patronu Genç, "Her yıl İstanbul’da fiyatlarda yüzde 25-30 arası bir artış var. İstanbul’un taşı toprağı altın diye bir laf vardı, gerçekten de öyle... " diyor.

Future Park Evleri ulaşım!

Future Park Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Hiper Gayrimenkul imzası taşıyor.

Hiper Gayrimenkul, 2016’da AVM’ye yoğunlaşacak!

Hiper Gayrimenkul, Haramidere’de hayata geçirdiği karma projesi Future Park’tan sonra 2016’da yurtiçi ve yurtdışında yapacağı yatırımlara hazırlanıyor. Şirket, Future Park’ın AVM bölümü için talep topluyor.

Future Park AVM için talep toplanıyor!

Hiper Gayrimenkul hayata geçirdiği karma projesi Future Park’tan sonra 2016’da yurt içi ve yurt dışında gerçekleştireceği yeni yatırımlarıyla da adından söz ettirecek. Future Park projesinin AVM bölümü için de talep toplanıyor.

Future Park projesi için 450 milyon TL harcandı!

Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gene, Future Park için 450 milyon lira harcayacaklarını söyledi. Emlak Fuarı'na özel yüzde 15 indirim İstanbul'daki CNR Expo'da 11 açılan ve pazar günü sona erecek.

Hiper Gayrimenkul'den Future Park projesine yüzde 15 indirim!

Haramidere Parklar Mevkii'nde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park bünyesinde yer alan otel bölümü için fuara özel yüzde 15 indirim avantajı sunuyor.

Future Park'ta Emlak Fuarı'na özel indirim!

Hiper Gayrimenkul, Future Park bünyesinde yer alan otel bölümü için fuara özel yüzde 15 indirim avantajı sunuyor.

Hiper Gayrimenkul Emlak Fuarı'na yüzde 15 indirimle başladı!

Hiper Gayrimenkul, Future Park bünyesinde yer alan otel bölümü için fuara özel yüzde 15 indirim avantajı sunuyor. Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkam İbrahim Genç, "Özellikle körfez ülkelerine toplu kat satışları gerçekleştirdik" dedi.

Hiper Gayrimenkul'tan EMLAK 2015 Fuarı'na özel yüzde 15 indirim fırsatı!

Haramidere Parklar Mevkii’nde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park bünyesinde yer alan otel bölümü için fuara özel yüzde 15 indirim avantajı sunuyor

Hiper Gayrimenkul iş ilanı Haberi

Hiper Gayrimenkul iş ilanı

Hiper Organizasyon İnşaat Sanayi Ananonim Şirketi kendi bünyesinde oluşturacağı satış organizasyonu için çalışma arkadaşı arıyor. Hiper Gayrimenkul'ün çalışma arkadaşında aradığı özellikler şu şekilde;

SATIŞ YÖNETMENİ/YÖNETİCİSİ

Gayrimenkul üretimi ve geliştirmesi üzerine faaliyette bulunan şirketimizde, Esenyurt’ta bulunan 2.000 dairelik Konut, Residence, Ofis, Hotel, Çarşı konseptli prestijli 'Future Park' projemizde pazarlama ve satış organizasyonunu yönetecek aşağıdaki niteliklerde;

Gayrimenkul satışı konusunda minimum 3 - 5 yıl deneyime sahip

Esnek çalışma saatleri ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek 

Tercihen İngilizce bilgisine sahip

Güler yüzlü, prezantabl, takım çalışmasına yatkın

İkna kabiliyeti yüksek

Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış

İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden (Tercihen Projemize ulaşım sorunu olmayan)

Tercihen Bayan “SATIŞ YÖNETMENİ/YÖNETİCİSİ” arıyoruz.


SATIŞ UZMANI

Gayrimenkul üretimi ve geliştirmesi üzerine faaliyette bulunan şirketimizde, Esenyurt’ta bulunan 2.000 dairelik Konut, Residence, Ofis, Hotel, Çarşı konseptli prestijli 'Future Park' projemizde görev...