26 / 04 / 2024

Hırvatistan İzmir arası konaklamalı tur

Hırvatistan İzmir arası konaklamalı tur

Hırvatistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Drazen Hrastic, İTO Başkanı Ekrem Demirtaş'ı makamında ziyaret etti. Ekrem Demirtaş, kruvaziyer turizmini geliştirmek amacıyla Hırvatistan-İzmir arası konaklamalı turların başlatılmasını önerdi.

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'a 120 milyon euroluk beş yıldızlı otel! 202 yıllık Marashka binası 'Hyatt Regency' olacak!

Hırvatistan'daki Marashka fabrika binasını 2015 yılında satın alan Doğuş Grubu, binaya 120 milyon euro yatırımla 133 odalı beş yıldızlı ''Hyatt Regency'' markasıyla hizmet vermeye hazırlanıyor.

Ankara-İzmir Hızlı Tren projesiyle ilgili son dakika gelişmesi! Seyahat süresi 3 saat 30 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren projesi tamamlandığında Ankara İzmir arası 14 saat olan seyahat süresinin 3 saat 30 dakikaya düşeceğini söyledi. 

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki Hyatt otelini açıyor! 130 odalı otel ve 160 rezidans geliyor!

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki 202 yıllık Marashka binasını Hyatt oteli olarak bu hafta açıyor. Projede 160 konut, seçkin mağazalar, restoranlar, kafeler, kulüpler ve çocuk alanları da yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Togg, İstanbul-İzmir arası kaç lira yakıyor? İşte motorlu araçla arasındaki maliyet farkı...

İstanbul'da açılan TOGG Deneyim Merkezine ziyaretçi akını sürüyor. Ziyaretçilerin otomobili yakından inceleme fırsatı bulduğu merkezde Togg ile ilgili bilgilendirme de yapılıyor. İstanbul-İzmir arası Togg C-SUV ile 306 lira 82 kuruş yakarken aynı segmentteki motorlu bir araç 1020 lira 74 kuruş yakıy

Ankara-İzmir YHT Hattı'nda çalışmalar hızlanıyor!

Ankara ile İzmir arasındaki seyahat süresini kısaltacak olan Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'nde çalışmalar hız kazanıyor. Proje için İngiltere'den 2,45 milyar avroluk kredi desteği alındı.

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'da 120 milyon TL'lik otel yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü yazısında Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki yeni otel yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş, 200 yıllık binayı 5 yıldızlı otele çevirecek' başlıklı yazısı...

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki son otelini 256 milyon TL'ye sattı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Doğuş Grubu'nun  gerçekleştirdiği satışları kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki son otelini de 256 milyon liraya sattı' başlıklı yazısı...

Doğuş Grubu Hırvatistan'daki otelini Villa Dubrovnik’i sattı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki otelini devretmesini kaleme aldı. 

Türkiye ile Azerbaycan arasında imzalanan Tercihli Ticaret Anlaşması Resmi Gazete'de yayımlandı!

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Azerbaycan Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Tercihli Ticaret Anlaşması'nın onaylanmasına yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

AFAD, Hırvatistan’a 100 yaşam evi konteyner gönderdi!

AFAD, Hırvatistan’da 29 Aralık’ta meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki depremle sarsılan afetzedeler için 100 yaşam evi konteyner gönderdi.

Bulgaristan ve Hırvatistan'dan avroya geçiş adımı!

Bulgaristan ve Hırvatistan avro para birimine geçişin ilk aşaması olan Avrupa Döviz Kuru Mekanizması'na katıldı.

AB Hırvatistan ve Bulgaristan'ı Euro Bölgesi’ne almaya hazırlanıyor!

Avrupa Birliği (AB), Hırvatistan ve Bulgaristan'ı Euro Bölgesi’ne almak için ilk adımı atmaya hazırlanıyor. Nihai karar verildiği takdirde her iki ülkenin 3 yıl sonra Euro Bölgesi’ne geçmesi bekleniyor.

Rixos Grubu, Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 155 milyon liraya yeniledi!

Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük turizm yatırımcıları arasında yer alan Rixos Grubu, Hırvatistan'daki Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 20 milyon Euro, yani 155 milyon liralık yatırımla yeniledi ve kapılarını tekrar açtı.

Hırvatistan İzmir arası konaklamalı tur Haberi

Hırvatistan İzmir arası konaklamalı tur


İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, kruvaziyer turizmini geliştirmek amacıyla Hırvatistan-İzmir arası konaklamalı turların başlatılmasını önerdi. 


Hırvatistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Drazen Hrastic, İTO Başkanı Ekrem Demirtaş'ı makamında ziyaret etti. İki ülke arasındaki ticaret hacminin çok düşük olduğunu kaydeden Hrastic, "Ticari işbirliğimizin artması için iş dünyası ile görüşmelerimiz olacak. Bu ilişkiler kültürel ve sosyal alanda da yakınlaşmamızı sağlayacak. İzmirli iş dünyasını en yakın zamanda Hırvatistan'da görmeyi umuyoruz" dedi. Demirtaş, iki ülke arasındaki ticari ilişkileri geliştirmek için Hırvatistan Ticaret Odası'nı İzmir'e davet etti. Türkiye ile Hırvatistan'ın tarihten gelen bağların bulunduğuna dikkat çeken Demirtaş, "Birbirimize yakın olmamıza rağmen bu potansiyelimizi iyi kullanmıyoruz. Odalar arası işbirliğini kurmamız gerek. Ekim ve Kasım aylarında Hırvatistan ve İTO arasında bir iş forumu düzenleyebiliriz. Burada ticari konuları...