20 / 04 / 2024

Hırvatistan konut projeleri

Hırvatistan konut projeleri

Hırvatistan Dışişleri Bakanı Radman'la ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bakan Radman'a konut inşaatların Türk firmalarını önerdiğini dile getirdi.

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki Hyatt otelini açıyor! 130 odalı otel ve 160 rezidans geliyor!

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki 202 yıllık Marashka binasını Hyatt oteli olarak bu hafta açıyor. Projede 160 konut, seçkin mağazalar, restoranlar, kafeler, kulüpler ve çocuk alanları da yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Yeni konut projeleri en çok İstanbul'dan aranıyor!

Yeni konut projeleri en çok İstanbul ve Ankara'dan aranıyor. Hürriyet Emlak Projeland verilerine göre, ortalama 8.629 TL metrekare fiyatıyla İstanbul liste başında yer alıyor.

Yatırımcının hedefinde yeni konut projeleri var

Hürriyet Emlak Projeland verilerinden derlenen bilgilere göre yeni konut projeleri en çok İstanbul ve Ankara’dan aranıyor...

Ön talep toplayan konut projeleri Nisan 2018!

Konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden inşaat firmaları, yeni projeleri için ön talep toplamaya başladı. İşte ön talep toplayan konut projeleri Nisan 2018...

Ön talep toplayan konut projeleri Mart 2018!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden inşaat firmaları, yeni projeleri için ön talep toplamaya başladı. İşte ön talep toplayan konut projeleri Mart 2018...

Ön talep toplayan konut projeleri Şubat 2018!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden inşaat firmaları, yeni projeleri için ön talep topluyor. İşte ön talep toplayan konut projeleri Şubat 2018...

Kampanyalı konut projeleri Şubat 2018!

2017'yi 1.4 milyon konut satışı ile kapatan gayrimenkul sektörü 2018’e de hızlı girdi. İşte kampanyalı konut projeleri Şubat 2018...

Ön talep toplayan konut projeleri Ocak 2018!

Lansmanlara hız kesmeden devam eden inşaat firmaları yeni projeleri için ön talep topluyor. İşte ön talep toplayan konut projeleri Ocak 2018...

Lansman indirimli konut projeleri!

Yeni konut projeleri hayata geçiren inşaat firmaları kampanyalara da hız kesmeden devam ediyor. Satışa çıkan projelerde lansmana özel olarak yüzde 30'a varan indirim imkanı sağlanıyor.

35 soruda TOKİ emekli konut projeleri!

Türkiye’nin dört bir yanında dar, orta gelir ve emekli grubundaki vatandaşlara yönelik konut ve yaşam alanları inşa eden TOKİ projelerine hız kesmeden devam ediyor. İşte, 35 soruda TOKİ emekli konut projeleri..

İzmir Menemen'de konut projeleri arttı!

İzmir Menemen sanayi ve konutta da hızla gelişiyor. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, hızlanan konut projeleri nedeniyle İzmir'in nüfusu en fazla artan ilçesi olduklarını belirtti.

Saran Grubu Hırvatistan'da 5 yıldızlı otel aldı!

Saran Grubu, Hırvatistan'ın Split kentinde bulunan Grand Hotel Lav&Grand Marina Lav kompleksini satın alarak, Avrupa turizm sektöründe yüksek bütçeli bir yatırım daha gerçekleştirdi.

İzmir’de yeni konut projeleri için düğmeye basıldı!

Altyapı ve ulaşım yatırımlarının devam ettiği İzmir’de, yeni konut projeleri için düğmeye basıldı. 3 milyar liraya yakın yatırım değeriyle yükselecek projeler sırayla devreye girecek.

Hırvatistan konut projeleri Haberi

Hırvatistan konut projeleri

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hırvatistan Dış ve Avrupa İşleri Bakanı Gordan Grlic Radman'la görüşmelerinin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Çavuşoğlu, Bakan Radman'a konut inşaatları konusunda destek verebileceklerini dile getirdi. 

"Konut inşaatında Türk firmalarını tavsiye edebilirim" 

Çavuşoğlu, Türkiye'nin depreme ilişkin acı tecrübelerinin olduğunu dile getirerek "Doğal afetlerin hepsini engelleyemeyebiliriz ama hazırlıklı olmamız gerekiyor." ifadesini kullandı.

Türkiye'de AFAD gibi kuruluşların hayata geçirildiğini ve bunun faydasını sadece Türkiye'de değil, bu tür afetlerin olduğu ülkelere yardım ulaştırırken de gördüklerini vurgulayan Çavuşoğlu, afetlerden çok çeken bir ülke olarak Türkiye'nin, tüm tecrübelerini dost Hırvatistan'la paylaşabileceğini söyledi.

Çavuşoğlu, Hırvatistan devletinin ve hükümetinin deprem bölgesindeki halka ve o bölgenin tekrar inşasına yönelik çalışmalarını takdir ettiklerini belirterek, şu açıklamalarda bulundu: 

"Diğer alanlarda olduğu gibi buraların...