26 / 04 / 2024

Hısham Alafyounı

Hısham Alafyounı

Sundus İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hısham Alafyounı, Abdulmoın Ahmaıd ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Avcılar, Denizköşkler Mahallesi'nde kuruldu.

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Gamal Say, Gamal abdalnase ve Seıf Hısham Moh ortaklığında kuruldu.

Tradvısor Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tradvısor Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harıth Hısham M Okaydı tarafından kuruldu.

Holyland Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holyland Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile H.Hısham H. Ghaıth ve Mohammad Daoud  Yousef Abuleıl ortaklığında kuruldu. 

Hıshamoğlu İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıshamoğlu İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Hısham Omar Dannah tarafından kuruldu.

Al Madayen Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Al Madayen Group İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mhıyar Alahmad ve Hısham Tıllas ortaklığında kuruldu.

Artıpro Mobilya İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artıpro Mobilya İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi dün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile H. Hısham Abdeın ve Hısham Fahmı Abdeın ortaklığında kuruldu.

İys Yapı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

İys Yapı Sanayi Anonim Şirketi bugün Kağıthane’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hısham Youn tarafından kuruldu.

Sundus İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sundus İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hısham Alafyounı, Abdulmoın Ahmaıd ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Avcılar, Denizköşkler Mahallesi'nde kuruldu.

Sham Jasmine İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sham Jasmine İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Moataz Hashm ve Mhd Bassam Al Hınnawı ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Bakırköy'de kuruldu.

"İpek Yolu Hızlı Tren Projesi"nin ilk etabı tamamlanıyor!

Ankara-Yozgat-Sivas Hızlı Tren Demiryolu Hattı'nda yer alan Yerköy-Sorgun arasındaki 6 viyadüğün yapım çalışmalarının ağustos ayında tamamlanacağı bildirildi

3. Köprü güzergâhında çevreye özen gösterildi!

Ulaştırma Bakanı Yıldırım, 3'üncü Boğaz Köprüsü'nün güzergâhını belirlerken kömür ocakları ve makilik alanları tercih ettiklerini söyledi

TOKİ Niğde Merkez Hıdırlık'ta 528 konut yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Niğde Merkez Hıdırlık'ta 528 konut yaptıracak

Bursa Atatürk Stadı'ndaki yenileme çalışmaları hızlı ilerliyor

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Bursa Atatürk Stadı'ndaki yenileme çalışmalarının bekledikleri gibi hızlı ilerlediğini söyledi

Hısham Alafyounı Haberi

Hısham Alafyounı

Sundus İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hısham Alafyounı, Abdulmoın Ahmaıd ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta  Avcılar, Denizköşkler Mahallesi'nde kuruldu. 


Sundus İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT VE GAYRİMENKUL a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Her türlü müteahhitlik işlerini yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,baraj  ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistiktesisler, tatil köyleri inşa etmek ve...