19 / 04 / 2024

hizan altyapı çalışması göçük

hizan altyapı çalışması göçük

Bitlis'in Hizan ilçesinde altyapı çalışmaları için girdiği kanalda göçük altıda kalan işçi öldü. Alınan bilgiye göre, Kültür Mahallesi'ndeki altyapı çalışmaları için kanala giren Seyithan Ayaz'ın (29), üzerine toprak çöktü.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı için altyapı çalışması!

Eminönü-Alibeyköy Tramvay altyapı taşıma çalışması nedeniyle Atatürk Caddesi ile Yavuz Selim Köprüsü Kavşağı pazartesi gününden itibaren 30 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Gebze-Halkalı hattının çalışmasını etkileyecek hiçbir eksiklik yok!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Necdet Sümbül, "Yarın açılacak Gebze-Halkalı hattıyla ilgili iddiaların doğru olmadığını, bu hattın çalışmasını etkileyecek hiçbir eksikliğin olmadığını belirtmek istiyoruz." diye açıklama yaptı. 

Kars-Iğdır-Nahçivan demir yolu hattı için ön etüt çalışması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Kars-Iğdır-Nahçivan Demiryolu Projesi için ön etüt çalışması başlattıklarını açıkladı. 

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

İzmir Karşıyaka'daki altyapı çalışmasına vatandaş tepkili!

İzmir Karşıyaka'da altyapı çalışmaları çarşıyı etkiledi. Çalışmalar çarşıdaki yollara zarar verdi. Halk olaya tepki gösterdi.

Beyoğlu ve İstiklal'de altyapı çalışması başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde altyapı, çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışması başlattı.

Antalya Kepez'de örnek altyapı çalışması yapılıyor!

Kepez Belediyesi, kentsel dönüşüme yönelik imar revizyonu hazırladığı mahallelerde Türkiye’ye örnek olacak bir alt yapı çalışmasını uygulamaya hazırlanıyor.

Tokat Erbaa'da altyapı çalışmaları başladı!

Erbaa Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi’nde kanalizasyon sorununun giderilmesi için altyapı çalışması başlattı. Erbaa’nın köy iken ilçe merkezine bağlanan mahallelerinden biri olan Karşıyaka Mahallesi’nde kanalizasyon alt yapı çalışması başladı.

Antalya Kumluca'da altyapı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kumluca Belediyesi işbirliğiyle Güzören-Karagöl yaylası yolunda asfalt öncesi altyapı çalışması başlattı.

Aksaray Yavuz Sultan Selim Mahallesin'de asfalt çalışması başlatıldı!

Aksaray Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Yavuz Sultan Selim Mahallesindeki tüm sokaklarına asfalt çalışması başlattı. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye olarak altyapısı biten ve asfaltlanması gereken yolların düzenleneceğini belirtti.

İzmir Aliağa fiberoptik altyapı çalışması sonucu sular altında kaldı!

İzmir'in Aliağa ilçesinde fiberoptik altyapı çalışması yapan bir firmanın elemanları, apartmanlara giden branşmanların bulunduğu su borusunu patlattı. Ahmet Balcı Sokak ile 290 Sokak'ın birleştiği köşedeki borudan fışkıran sular, sokakları göle çevirdi.

Şehitkamil Beylerbeyi'ndeki altyapı çalışmaları tamamlandı!

Beylerbeyi bölgesinde örnek bir altyapı çalışması gerçekleştirdiklerini vurgulayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Milletin kaynağını harcıyoruz. Milletin kaynağının heba olmaması adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Iğdır Üniversitesi’nde altyapı çalışmaları başladı!

Iğdır Üniversitesi Suveren Ana Kampüs alanında yapılan altyapı çalışmalarıyla kampüs alanı adeta bir şantiye alanına döndü.Kabalak, “Kampüsümüzde geçtiğimiz günlerde başlayan altyapı çalışmaları kapsamında ilk önce yol çalışması yapılıyor" dedi.

hizan altyapı çalışması göçük Haberi

hizan altyapı çalışması göçük

Bitlis'in Hizan ilçesinde altyapı çalışmaları için girdiği kanalda göçük altıda kalan işçi öldü. Alınan bilgiye göre, Kültür Mahallesi'ndeki altyapı çalışmaları için kanala giren Seyithan Ayaz'ın (29), üzerine toprak çöktü.


Göçük altında kalan Ayaz, çevredeki vatandaşların iş makineleri yardımıyla çıkarıldı.


Olay yerinde yaşamını yitiren Ayaz'ın cesedi, Hizan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı....