24 / 04 / 2024

Holiday Inn ve Crown Plaza

Holiday Inn ve Crown Plaza

MNG Grubu'nun yaklaşık 80 milyon dolarlık yatırımla tamamladığı otel ve kongre merkezi kompleksi seçimlerden sonra açılacak. Kompleks Lütfü Kırdar Kongre merkezinden daha büyük

Aremsis Holiday Resort için düğmeye basıldı! TMO'nun Hatay'daki eğitim ve dinlenme tesisi otel oluyor!

Antiochia Turizm tarafından Hatay’da inşa edilecek otel projesi resmen başlıyor. 120 oda ve 240 yatak kapasiteli otel projesi için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Inn Team Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Inn Team Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta Inna Noyın tarafından kuruldu.

Trust Holiday Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Holiday Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   250 bin TL sermaye bedeli ile Rabeea M.M.A. tarafından kuruldu.

Sama Yıldızı Holiday Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sama Yıldızı Holiday Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Basel A.H.R.B ve Waeel Alhossaını ortaklığında kuruldu.

Şah İnn Paradise Tatil Köyü 1 Haziran'da açılıyor!

En’lerin tatil köyü olarak bilinen ve 1990 yılından bu yana hizmet veren Şah inn Paradise otele 5 milyon liralık yeni yatırım yapıldı.

Flex Inn Otel Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kurudu!

Flex Inn Otel Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fares Deeb tarafından kuruldu. 

Best Holiday Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Holiday Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Naıf Okla ve Bilal Deniz ortaklığında kuruldu. 

Holiday Inn Bursa City Centre Otel 15 Mart'ta açılıyor!

Bursa Kent Meydanı'nda, uluslararası hotel zincirlerinden Holiday Inn Bursa City Centre oteli 15 Mart'ta kapılarını açıyor.

Ankara Holiday Inn, İtalyan Isvea'yı tercih etti!

Ankara Çukurambar mevkiinde bulunan Holiday Inn, beş yıldızlı otelindeki 135 banyosunu yenilemek için ISVEA'nın, özgün ve fonksiyonel tasarıma sahip Sistema Z serisini tercih etti.

İnvest İnn Gayrimenkul İnşaat Tanıtım ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest İnn Gayrimenkul İnşaat Tanıtım ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Acar tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Mahmutbey Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Flamingo Holiday Turizm ve Gıda Ürünleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flamingo Holiday Turizm ve Gıda Ürünleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Saber Mohammad Zadeh tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Hilton Worldwide, Türkiye'de 5 otel açtı!

Hilton Worldwide, eylül ayından bu yana Türkiye’de dört Hilton Garden Inn ve bir Hampton by Hilton oteli açtı. Hilton’un Türkiye’nin seyahat ve turizm endüstrisine olan güveninin ve bağlılığının göstergesi.

2004 yılında Ataköy Marina ve Galleria 120 milyon dolara satılmış!

2004 yılında Özelleştirme İdaresi'nin satışa çıkardığı Ataköy Marina, Galleria ile Crowne Plaza ve Holiday Inn, Denizciler Ataköy Ortak Girişim Grubu'na 120 milyon dolara (170 trilyon) satılmış.

Holiday Inn ve Crown Plaza Haberi

Holiday Inn ve Crown Plaza

Havaalanına 700 metre mesafedeki kompleks, Türkiye'nin en büyük otel ve kongre merkezi kompleksi olacak. Genel Müdür M. Coşkun Karapınar, bu yatırımla Yeşilköy'ün, `İstanbul kongre vadisi' olarak nitelendirilen Taksim-Şişli-Beşiktaş bölgesine alternatif olacağını belirtiyor.

Havaalanı bölgesinin başka yatırımcıların da ilgi odağı konumunda olduğunu ve buradaki otellerin doluluk oranlarının yüksek olduğunu ifade eden Karapınar, "Holiday Inn ve Crown Plaza'nın yatırımları devam ediyor. Önümüzdeki dönemde bölgeye başka büyük gruplardan talep olacak. Bu hareket bizi memnun ediyor. İstanbul'da kongre vadisi dışında ikinci bir destinasyon oluşuyor" diyor. İstanbul'un 2008, 2009 ve 2010'u kongreler açısından...